28

Vesko

преди 9 години

Всичко г-н Григоров. Абсолютно всичко, което се сетите. България страната на Мърфи. Ако има някои закони, които важат тук, това са законите на Мърфи.

27

Анонимен

преди 9 години

До ЖЕСТОКА ИСТИНА 27Селянино, предполагам си от ИлИктУрЪтЪ на Тиквата.Да те информирам че когато богатите плачат, бедните *** кръв!!Набий си го в кухата селска глАвА!

26

Анонимен

преди 9 години

Боко се върна на власт и започнаха ЗУЛУМИТЕ!

25

optimist

преди 9 години

ХММММ Този и жена имал....А аз го мислех че е от модерните....май успя да се похвали ...но маи статията беше за колата.. за тази година има ръст в кражбите на коли с 50% според застрахователи.а според МВР-30%.Откраднати са 3600 автомобила.намерени около 500.

24

ЖЕСТОКА ИСТИНА

преди 9 години

Шефа на БЧК живее в ЗАМЪК като Крез.....а ,българските граждани умират в мизерия и недоимък!!!!ОТ ПОМОЩИТЕ ЛИ ЗАБОГАТЯХТЕ г-н ДИРЕКТОРЕ.....ХА,ХА,ХААААААААА...ОТ ПОМОЩИТЕ ЗА БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ ...НАЛИ....???!!!!ЕВАЛА ТИ ПРАЙМ , *** ЧЕРВЕН ......ХА,ХА,ХАААААААААААА....АМА ТОЧНО ТАКА ТРЯБВА ...ДА ВИДЯТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23

Анонимен

преди 9 години

GLADA BESRABOTIZATA KARAT TESI DA KRADAT

22

Demos

преди 9 години

Родната полиция ни пази!!! Веско сега ще напише нов хит!!! А иначе да поздравим крадците, защото е крайно време властващите господари да разберат, че и те могат да бъдат пребити като кучета.

21

Анонимен

преди 9 години

Кое кара тези млади хора да бъдат толкова арогантни, така безумно агресивни?ЧАЛГАРИЗАЦИЯТА НА ОБЩЕСТВОТО НИ И ЛИПСАТА НА ИСТОРИЧЕСКА ПАМЕТ !ПСЕВДОЦЕННОСТИТЕ, ИЗГРАДЕНИ ОТ МУТРЕНСКИЯ ПСЕВДОПРЕХОД !

20

Анонимен

преди 9 години

До автомонтьорЕлементарно:От спестени закуски!

19

Анонимен

преди 9 години

Мойта също беше нападната, защо не писахте за нея тогава а???

18

EU

преди 9 години

EI DRUGAR , AKO BESE ISTINSKA DEMOKRACIA , TI DA SI V ZATVORA ZA 10 GODINI PONE !

17

много важно

преди 9 години

Георги Гергов: Социалист на най-високо ниво получавал по 40 бона на месец от КТБНяма да бъда като Енгелс-да давам пари и да не се месяГрадският лидер на БСП Пловдив Георги Гергов, който днес се очаква да подаде оставка от поста сензационно обяви в интервю за "Преса" , че не само Иван Костов се е възползвал и е предлагал консултантски услуги на закъсалата КТБ." В БСП бягат от конгрес, защото трябва да обяснят кой в партията има консултантски договор в КТБ за 40 хиляди лева на месец. Кой има пари на влог. Такъв - същият като на Иван Костов. В нашата партия има човек на най-високо ни

16

М

преди 9 години

Он знае що го бият!

15

М

преди 9 години

Он знае що го бият!

14

М

преди 9 години

Он знае що го бият!

13

КОЛЮ РАШКОВ

преди 9 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, И ТОЯ РАЗБРА В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ , БРАВО ,БЕ . СВЕТНА СЕ НАЙ НАКРАЯ

12

На художника брат му

преди 9 години

Крушка без опашка Неееемаааааааааааааа! Крадецу вика, дръжте крадеца. Ако беше в Европа отдавна, далаверите му да са идзлезли наяве!

11

художника

преди 9 години

Взели им били автомобила?????На мен и на всички Българи ни ВЗЕХА младостта, мечтите, на старците пенсиите, на младите -бъдещето! Тея ми реват за една кола !!!Кой повече е взел, а? Тия горе? Или тия долу?Ето, и аз задавам въпроси и търся отговори г-н Григоров.

10

съсед

преди 9 години

Другаря Григоров да каже как източиха държавния резерв. Сега е лошо когато му откраднаха колата , а беше хубаво като той крадеше. Апропо никой не е нападнал жена му . Тя си е оставила ключовете на колата и казала на сина си да я прибере в гаража. И той докато отиде ,хайде станало белята.

9

Мислител

преди 9 години

Христо Григоров казва " Това не е демокрацията която искахме " . Защо бе г-н Григоров , кои са виновните ?! .... същото е и с БЧК . Кой реши , че БЧК след 1989 г. трябва да стане ( и стана ) частна фирма ? Лошо ли беше дървавата да продължи да бъде и собственик и ръководител на БЧК . Конролът и очетността във фирмата щяха да бъдат прозрачни . БЧК е нещо голямо с огромен международен авторитет и сериозно междун. спонсорство .