21

Исто Рик

преди 9 години

На света още като е нямало хора, е имало българи.

20

Анонимен

преди 9 години

И следващите 8000 години ще има постоянни дупки и разкопки,както и строежи след,които не е почистено от строителни отпадъци.

19

Анонимен

преди 9 години

При това вандалско копаене из цяла София, то нищо няма да остане! Необходимо е Софийска община да приеме цялостна програма за проучване, разкриване и консервация на древните артефакти!

18

Анонимен

преди 9 години

Даааа, това сигурно са ракопките по улиците и тротоарите ни- те със сигурност изглеждат като на 8000 години.

17

муспи

преди 9 години

Министерството на културата уточнява: Става въпрос за древно еврейско присъствие по тези земи, които скоро ще се оформят като Ню изсраил. И правилно, защото гръцкото и турско робство, играчката в ръцете на Англия до 1944г. , комунизма - още не свършил и прераснал в чудовищното робство демокрация, по същество геноцид са все еврейско присъствие - къде е българското?

16

1

преди 9 години

Ами хайде ги направете притегателен център за туризъм, а не само констатации и немарливост в стопанисването.

15

Анонимен

преди 9 години

"археологически структури на 8 000 години,"Има го още в първото изречение. Вие спор отворихте за градове /Рим, Атина, Пловдив/. Ама спора е важен, дори да не сме прочели и едно изречение.

14

Анонимен

преди 9 години

най-стариятградове в ЕВропа си остават Атина - той е същестуввал още по времето на Могъществоот на Атридите окоол 1600-1200 години пр. Хр завършило с Троянската война.

13

Анонимен

преди 9 години

първите цивилизации са били в Шумер - около преди 6000 години - аз първата МИпери в Египет - преди 4500 години. Аз занам същото какот и по-долният. ЕВрейското царство настъпва преди около1000 години римското - преди окоол 30-40 пр. хр. Сердика е създадена по времето на Траян -окоол 3 век след Христа.... Траоян кръстил жена си на нея. най-ранните запазени артефакти (църквата св София) са от 5 век.... кога успуха да направят града на 8000 годиин!

12

Габриела

преди 9 години

Глупости Пловдив си остава най-старият град в Европа а и в света така че тия софиянци да ни ме се правят тука на гуемата работа нищo, че са столица :o

11

Анонимен

преди 9 години

ако не са евросредствата май ще трябва да сложим табела на границите "затворено до идването на..Гудо" защото тогава без оказва се спасяващите милиарди на ЕС бихме се "оправили",между другото ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПРИЗОВАВАМ ОПРАВЕТЕ ГО ТОВА СОФИЙСКО ОСВЕТЛЕНИЕ,ПРОВЕРЯВАЙТЕ БЕ,КАК МОЖЕ ЕТО ВЧЕРА ПО БУЛ"Стамболийски"ОТ НОВИТЕ ЛАМПИ ДЕТО ГИ СЛАГАТ НАПОСЛЕДЪК ТОЧНО 3 БРОЯ ЕДНА ДО ДРУГА посока от Света Неделя към Христо Ботев от лявата страна НЕ РАБОТЯТ,по бул Левски също,поддържайте бе ПОДДЪРЖАЙТЕ НОВОТО

10

пешо

преди 9 години

и за всяко нещо казва "прави се с европейски средства". хайде сега, къде са атакистите да кажат, че от европа нямало полза и само ни превръщали в тяхна колония??

9

,

преди 9 години

гербеско преувеличение, като вампирите на онзи лудия

8

Анонимен

преди 9 години

Мисля, че госпожа Фъндъкова е забравил за съществуването на Рим.

7

Анонимен

преди 9 години

Малиии, разкопки преди 8000 години. Интересно, какво ли са мислели тогавашните археолози.

6

Анонимен

преди 9 години

Тя може би бърка нещата и иска да каже Стара Загора. Първият меден рудник в Европа е около града- на около 8000 години е.

5

Анонимен

преди 9 години

Да ама не.Ела в Стара Загора ***.

4

лино

преди 9 години

Ми ВАРНЕНСКОТО съкровище като е на 40 000 години и е най-старото златно съкровище на света какво правим,а ? Четем манипулативна литература и вярваме сляпо, че някой ще ни "оправи"....

3

Анонимен

преди 9 години

aбе чобaни кaкви сa тези документи преди 8000 години след кaто ние още сегa се нaучухме дa четем

2

mit

преди 9 години

земята е на 4, 5 милиярда години, наѝ старите човешки останки намирани в европа са на 40 хиляди години,това божие слово бая ти е размътило мозъка.