21

БГ продължение

преди 9 години

Вашите *** и СКЪПИ съответно Пръчки имат нужда от 4 или 8 ядра за да могат изобщо да работят със скороста със която работи една "прогнила' ябълка. Но поради невежеството си това не го знете!Операционната ви система Лайндройд е толкова смотана, толкова бъгава, а устройства които работят с него са под всякаква критика. Давате за "топ" моделите също по над 1000 лв със всичко и имате пълен шит.Не ми се изреждат недостатъците на андроидските телефони.

20

БГ

преди 9 години

Като чета коментарите ви, стигам до извода че голяма част от феновете на андроид ИЗОБЩО са много назад със знанията за това какво се крие зад цифрите в техническите параметри и свързаноста им със операционната система, и работата по между им. Много от вас ежедневно просто хвърлят глупоста си под формата на коментари като " тъпата ябълка има 2 ядра а суперския самсунг, LG, леново и компания имал примерно 4 или 8, и поради това тои бил по добрия". НЕ Е ИСТИНА КОЛКО НЕ ЗНАЕТЕ!Вашите *** и СКЪПИ съответно Пръчки имат нужда от 4 или 8 ядра за да могат изобщо да работят със скороста със която р

19

martony

преди 9 години

До stilgarМойче, 5 кадъра ги правя на ръка без софтуер. Старата петичка може да снима с 300fpm in Ultra HD 3264 x 2448, да не говорим за 6+. Потърси за "50 pictures in 10 seconds"

18

Някой

преди 9 години

Пестете за Голф 3 и не ме учете, какво да правя с моите 1200лв.Леново е супер...ще ви подхожда на Гоуфа ;)

17

Анонимен

преди 9 години

До stillgarДа от стар андроидски може би, но в моя случай от старо BB не стана.Iphone 6 Може да прави по 120 снимки в мин.

16

stilgar

преди 9 години

Цифровите огледално-рефлексни фотокамери от висок клас снимат серия от снимки с максимална скорост от порядъка на 7-8 до 10-12 кадъра в секунда... Имам 2 такива.Така че това за 30-те кадъра в секунда на айфона просто ще ме съсипе... от смях.

15

stillgar

преди 9 години

Предпочитам Самсунг.Импортирането на всички контакти от стар андроидски смартфон в нов става за секунди през гугъл.Miracast се поддържа напълно чрез приложението EZCast.

14

да бе

преди 9 години

До martonyпо-голяма глупост от това не бях чувал до сега.

13

martony

преди 9 години

Друг съществен момент е снимането на серия от снимки. При Iphone може да заснемете около 30 снимки за една секунда, докато с Андроид и Леново една снимка става за около 3-4 секунди.

12

martony

преди 9 години

До 6.Понеже съм се сблъсквал с този модел Lenovo, то той не предлага импортиране в телефонния си указател едновременно на повече от 1 контакт. Така ако имаш стар смартфон и решиш да си прехвърлиш контактите на Леновото, става само един по един. В същото време при Епъл импортирането става автоматично, без да се усетиш, през windows contact и оставаш приятно изненадан.Другото е че Леново не предлагат Miracast изобщо, докато Iphone има airplay при това от 3 години.

11

Martony

преди 9 години

До 6.Колега 4-тири ядреният ти Леново за 200 лв е 4-тири по-бавен с този умрелия Андроид, отколкото 2 ядрения Iphone с ИОС.

10

идея

преди 9 години

Стив Джобс умря и тези ще унищужат труда на живота му като оеднаквят iPhone с другите модели! ***!!

9

Анонимен

преди 9 години

Докато преди време производителите се стремяха да правят телефоните малки и компактни, за да се събират лесно в джоба, сега ги обхвана някаква грандомания. Скоро ще ти трябва чанта за лаптоп, за да си носиш телефона...

8

LethianDream

преди 9 години

7, да ти се изпикая на андроидското леново, поне дай нормален андроид телефон като Самсунг, за да има реална съпоставка с ай-шита.

7

Анонимен

преди 9 години

ябълка, ти и парния чук ще изкараш по-умен от човека, понее прави неща които човек не може :)))

6

7

преди 9 години

Четириядрен Леново за 200 лева или двуядрен И-шит за 1200. Изборът е ваш

5

Ябълка

преди 9 години

До SeoKungFuНикой не нарича телефоните смарт, защото са тъч. "Умни" са, щото вършат неща, които ни аз, ни ти можем без значение многомилярдната ни невронна мрежа и години еволюция :) Пък тъч технологията хич не е по-малко умна :)

4

SeoKungFu

преди 9 години

Неизвестно колко безчет милиарда години еволюция, неизвестно колко безчет милиарда неврона в неизчислимо сложни и многоизмерни връзки, и накрая мазането с пръст по екран се нарича "умно"...

3

Пропуск

преди 9 години

Епъл пропусна да забележи...Пропусна да забележи или предпочете да игнорира? С тази маркетингова стратегия да предлагаш в пъти надценени продукти на банда зомбирани сектанти, на които и ла*но с логото на отхапаната ябълка да предложиш на цена от 1200 долара ще се избият да го купят... Спокойно, инвазията на китайските качествени и евтини марки тепърва започва.

2

Анонимен

преди 9 години

какво ме интеренсуват тез ционисти и американци има Lenovo и Samsung , Sony.. Които са същото ниво..