9

Вече ги раздухте

преди 9 години

Ама вие вече увеличихте много броя на чиновниците като направихте от 1 министерство нови 3 с всичките му некадърни министри като Лукарски, заместници, политически кабинети, секретарки, шофьори и т.н.

8

МСН

преди 9 години

Моля ви, засечете каква е бройката сега и след година, година и половина. Тогава ще видим дали е така или само говорите каквото искат да чуят хората. И преди така говориха, а какво стана.

7

Анонимен

преди 9 години

4 вицепремиера , 17 министъра , над 5- зам. министъра и продължавайте да смятате нататъка , направо си е надуване

6

Руми БЪЧВОВА

преди 9 години

........ Няма да раздуваме чиновниците! Само ще дамгосаме и ще изритаме "НЕправилните" и ще сложим на тяхно място........ "ПОСЛУШНИТЕ И ПРАВИЛНИТЕ"........... :)))) И както казва колежката от коментар 7 - Бъчварова - на тях вече - в зависимост колко са 'ПОСЛУШНИ" , можем да им пораздуем джобчетата за Коледа и Нова Година...... а и за по нататък.......... :)))))

5

Бъчварова

преди 9 години

Ще им раздуем само джобовете.

4

Анонимен

преди 9 години

Да и имам самодоволната ухилка. Аман от самовлюбени празнословци. Говорят, говорят, а нищо не казват. Явно, старата поговорка "какво му е в главата - това му е в устата" важи в пълна сила и сега, колкото и нови "спасители" и "р(Д)еформатори" да се пръкват. А поговорката има много тълкувания, май най-точното за нашето държавно управление вече 15 години е "в главата му е да краде - та много, много да яде".

3

Анонимен

преди 9 години

Хората явно са забравили с каква наглост и безочливост управляваха герб - е сега ще си спомнят....

2

Анонимен

преди 9 години

Искам новина за Боко,пък.

1

ФАКТ

преди 9 години

Рекорден брой министерства и рекорден брой вицепремиери.Свръхбюрокрация !Когато фактите говорят и боговете мълчат !