26

Анонимен

преди 9 години

До 30 АнонименВидяхме другарите когато са на власт, като все фалират държавата, от 1989год, след това 1996год. и 2014год- успяха и КТБ/КГБ/ да окрадат.

25

До ВЕЩИЦА /27/

преди 9 години

Напоследък често чувам "Пиночет ни е нужен". Не знам дали правят разлика между реалния генерал Пиночет и "Пиночетите", които вилняха у нас 45 г., а после част от тях успяха пак да са във властта, макар и като скрити кукловоди.Има различни диктатури.За нещастие, настъпват моменти, когато диктатура наистина е нужна. Друг е въпросът, че понякога нарочно гласят нещата така, че народът да поиска диктатура, без да съзнава,че идващият диктатор е същият, който е режисирал предхождащия диктатурата хаос

24

Анонимен

преди 9 години

Определено, светлото бъдеще се отдалечава все повече. Разбира се заедно с тези, които успяха да влязат в него. Но това са прости хора, умната част от народа остана тук - с малко и завинаги.

23

Анонимен

преди 9 години

Ми дадоxте им я властта сега ще си ги гледаме тези до второ пришествие. Тъпо и мрачно и светлина в тунела не се види

22

Анонимен

преди 9 години

ДО ГЛАСУВАТЕЛИТЕ ЗА ТЕЗИ НА ФОТОТО. ВИЖДАТЕ ЛИ СЕ? ТОВА Е ОГЛЕДАЛНИЯТ ВИ ОБРАЗ НА САМИТЕ ВАС. *** ПРОСТИ НЕДОДЯЛАНИ НЕУРАВНОВЕСЕНИ И ПСИХИЧНО РАЗСТРОЕНИ. ЩЕ СПРА ДО ТУК ЗАЩОТО СЛЕДВАТ НЕЦЕНЗУРНИ ОПРЕДЕЛЕНИЯ.

21

Калоян

преди 9 години

Съвсем скоро датата 10 ноември ще се бележи като начало на един от най-черните периоди в българската история! Нищо ново за 25 години само мутри ни управляват, ама не са виновни мутрите, защото на тях им идва наготово поради глупостта на народа... а виновни са онези, които гласуват за мутрите !!!

20

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ, КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ. НИЩО НОВО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ, ПРОДЪЛЖАВА СЪЩИЯТ СЦЕНАРИЙ ОТ 25 ГОДИНИ НАСАМ. БЪДЕТЕ СИЛНИ И ТЪРПЕЛИВИ, ЗАЩОТО ЖИВОТА НИ СТАВА ОЩЕ ПО-ЖЕСТОК. ЕДИНСТВЕНО СПАСЕНИЕ Е ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ НАВРЕМЕТО В ЧИЛИ. ИНААЧЕ ТЕЗИ НИКОГА НЯМА ДА СИ ОТИДАТ!!!

19

Анонимен

преди 9 години

Това е правителство на споделената безотговорност! След 4 години българите ще се броим на пръсти.

18

Анонимен

преди 9 години

садизъм се пише с а САДИЗЪМ и не идва от съд а от sado!

17

ОПИТОМИТЕЛ

преди 9 години

В България, НЯМАХМЕ КОМУНИЗЪМ а ИМАХМЕ СЪДИЗЪМ! Аз лично, на базата на ФАКТИТЕ; срещи, клетви, КТБ, делата на новите, НИЩО ОЩЕ НЕ МИ Е ПРОМЕНИЛО, доверието към ВЛАСТТА. Съмнява ме дали и това ще проработи някога.

16

1 точка

преди 9 години

Бойко най-напред да подари едно куче-*** на Путин... Пудела Сидеров е идеален за тази цел...

15

Анонимен

преди 9 години

давайте ,че не останаха кокалчета.да ви заседне дано.

14

Анонимен

преди 9 години

Даам пак ще пишем специални закони за 1000 човека, че и по-малко, това се казва ефективност и хирургическа точност, а по селата нека си ***....

13

ВИНАГИ ГЕРБ

преди 9 години

Успех на Генерал Борисов с новото правителство!

12

citizen

преди 9 години

Може ли от 20 мнения, 18 да са на един и същи човек. Разбирам, че на някои им е тежък живота, но като водите монолози по разни забравени от Бога сайтове, какво мислите, че ще се промени?

11

БГ - не гледай тъпо!

преди 9 години

"40 на сто от тях не могат да посочат дали краят на комунизма е белязан от рухването"--*** журналисти, кога в БГ е имало комунизъм? Никога! Имаше социализъм. Има огромна разлика между комунизъм и социализъм. Вашингтонските мекерета замърсяват българското културно пространство с тъпите си пропагандни клишета. Българинът и без това това не е много умен, та да може да се справи с интелектуалното прадизвикателство наречено Вашингтонска пропаганда.Народният *** пълзи от Щатите към нас.

10

Анонимен

преди 9 години

Преди 25-т годин живо кипеше в България. Днес е мрачно, тъжно, младите по чужбина, селата пусти, градовете безлюдни, няма работна, няма го безплатното здравеопазване, образование.....

9

Анонимен

преди 9 години

може ли да се включа във втората вълна на разпределение на кокала.

8

2013

преди 9 години

Едно от малкото хубави неща на 2013г. беше,че хората изритаха една мутра от властта.ВЪН КРАДЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ от парламента!

7

ген.Луков

преди 9 години

БЕЗСРАМНИЦИ.НЕГОДЯИ.ХАИР НЯМА ДА ВИДЯТ.