44

swe

преди 9 години

gorkite patrioti Husein i Lutvi! :(

43

Hahaha

преди 9 години

Ako obshtestvoto razbere, che to e durjavata shte moje da kontrolira upravnicite, administraciqta sushto.Sled izbivaneto na inteligenciqta, sled sledeneto, jiveeneto v strah po vremeto na komunizma, horata mislqt za sebe si otdelno ot durjavata. T.e. v BG oshte ne e imalo demokraciq.

42

Кирил Софийски

преди 9 години

Ей,че кеф! Тумби роднини от село ще се уредят на работа!Ама първо да видим като как да изволним тези които сега работят!

41

Мукавей

преди 9 години

До КрокоХората масово сте неграмотни. Каква работа в администрацията сънувате? Ето, ти например, не знаеш кога се пише "и" и кога "й". Значи и ти нямаш място в администрацията.

40

Кроко

преди 9 години

Има колежка в администрацията. Навършила е възрастта за пенсиониране, но стой. Пристига сутрин, полива цветята и после следва програмата - разговори с приятелки по служебния телефон, пиене на кафе и идва време за обяд - около час и половина, после вестника и интернет. Има 30 дни платен отпуск и гърми болнични всеки месец. Това за 900 лева на месец. А навън има млади хора без работа....

39

Анонимен

преди 9 години

Изгоряха бу6оните на БСП ДПС И АТАКА към министерските кресла.Превратажиите са те но ни6то добро неги 4ака.Българи стегаитесе да сваляме Цицаров,тои бе6е наи големият ръководител на преврата на Боико.Трябва да окопираме съдебната палата и дая запалим ако трябва.Предатели не искаме в оправлението на Българя.Тази палата нее на Цацаров.

38

Анонимен

преди 9 години

Da izlarat na svetlo faktite kolko hora sa v darjavnata administracia kolko ni struvat na nas danakoplacite nie da precenim kolko sa ni neobhodimi v kriza i kade fa se praviat reformi

37

Анонимен

преди 9 години

Нали за това са си назначили 240 депутати, да мислят как и с какви закони да изцеждат до капка народа. Тази администрация иска бюра, столове, стаи, и големи заплати. От къде мислите че идват парите. Господ не пуска парите от небето ние работим за тях

36

Анонимен

преди 9 години

Многото министерства са за да могат да си прехварлят топката от един на друг и народа да им плаща за бездействията. Да не можеш да разбереш от къде иде проблема и коц\й да обвиниш

35

Анонимен

преди 9 години

Така е.Пустата му баница малка за толкова гладни гърла.

34

ОСТАВКА

преди 9 години

ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!

33

Анонимен

преди 9 години

ВИЖДАТЕ ЛИ СЕ НА ФОТОТО? ВЪПРОСЪТ МИ Е КЪМ ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТИ И ТАРИКАТКИ? ТОВА Е ОГЛЕДАЛНИЯТ ВИ ОБРАЗ. ПРОСТИ *** НАГЛИ НЕДОДЯЛАНИ И ПСИХО НЕСТАБИЛНИ. ЩЕ СПРА ДО ТУК С ОПРЕДЕЛЕНИЯТА. ЗАЩОТО ЩЕ НАВЛЕЗНА В НЕЦЕНЗУРНАТА И ЧАСТ.

32

Анонимен

преди 9 години

Еврейчето Лукарски е адвокатин,ама заради политическият алъш вериш на който станахме всички свидетели през последните дни Лукарски го направиха министър на икономиката...те това ако е е гавра с българският народ здраве му кажи ,друг от министрите в новия кабинет след като е изхващан и сниман на среща с Пеевски изведнъж се изтъпанчва и казва ,че срещата била (случайна),на Лукарски пък младото *** с което той ходи го набутват в агенцията за чужденците ,,нищо ,че то е просто някаква танциорка ,

31

vesko02

преди 9 години

Явно това е българския начин за намаляване на безработицата.Фирмите и бизнеса са илишни,само пречат на администрацията да функционира.

30

Ники

преди 9 години

Ужас! Тя и сега е раздута. Нали говорим за реформа и ел-управление. А не топли места за скрита безработица.

29

Анонимен

преди 9 години

Повече от ясно е , с увеличаване на администрацията парите на българите намалят и живота става по-тежък, Не напразно всеки ден депотатите измислят нови закони и изисквания към малкия и среден бизнес. С парите на хората те увеличават своя състав и своите заплати. Броя на бездействащите расте.Чудя се как народа повярва пак на този цирков артист Борисов. Признат тарикат.

28

Анонимен

преди 9 години

великата сава савлюкова ,която е била много по голям феномен от ванга още през 1986г .предсказва,че оня строи и Живков ще паднат,ще има голямо въодушевление сред хората,но после ще настъпят марчни и тежки времена за българите,които казва тя ще ходят гладни и боси,ще има много вълнения,ще се сменят много управници,но страната ще върви все по на зле,докато накрая ,част от южна България ще бъде заграбена от Турция и тогава нррода ще се вдигне и ще избеси тези които са управниците

27

орта БУДАла

преди 9 години

Сега остава и раздаването на 160 000 000 бонуси. Които са си чисти купуване на гласове на администрацията и полицията. Така с тия гласове герб и разните соросчета ще се възпроизвеждат и при 10% гласували. Сравнение - 160 000 000 раздадени за година от Тиквата и 15 000 000 раздадени от Орешарски. Резултатът е виден. Замислете се и върху това.

26

Анонимен

преди 9 години

ЧЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НА МУТРАТА ББ И *** ГЕЙЧЕТА ОТ РБ ПОДКРЕПЕНО ОТ ПУДЕЛА НА БОЙКО ВАЛЕРИ БАЛЕВСКИ И АГЕНТ ГОЦЕ ЩЕ Е ДЕН ДО ПЛАДНЕ , ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО.ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НЕ Е СЪЗДАДЕНО ДА РАБОТИ ЗА БЪЛГАРСКИЯТ ИНТЕРЕС,ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ПРАВИТЕЛСТВО НА СЪГЛАШЕНИЕТО, НА СРЕЩАТА НА ТУРСКО КАФЕ МЕЖДУ ББ И МЕСТАН И КОЕТО БЕШЕ ИНСИРИРАНО ,ЧРЕЗ ПЛАТЕНИТЕ ПЪРФОРМАНСИ НА (УМНИТЕ И КРАСИВИ) МАРИХУАНАДЖИИ ПО ЗАРЪКА НА АМЕРИКАНСКИТЕ ГОСПОДАРИ С ПОМОЩА РАЗБИРА СЕ И НА ДПС .

25

Анонимен

преди 9 години

България ще се оправи когато дойде истински държавник, който да съкрати държавната администрация на половина. Който увеличава админинистрацията закопава държавата.