49

АК 100

преди 9 години

До АнонименВ общи линии и аз съм силно разтревожен от това, че Канада е разтревожена!

48

преди 9 години

До крепостен селянинА на обед и в ранният след обед,рускара рубла възтаниви голяма част от изгубените позиии и преди затварянето на Нац. Банк се търгуваше за 45.80 за долар.

47

крепостен селянин

преди 9 години

"Курсът на руската рубла, който се понижава заради украинската криза и поевтиняването на петрола, днес е отбелязал спад от над 3%, достигайки рекордно ниско равнище спрямо еврото, предаде AFP.Така, в петък стойността на еврото премина най-високото си достигано досега ниво от 60 рубли, възлизайки на 60,27 рубли. Курсът на долара пък се покачи до 48,64 рубли.Руската валута изгуби около 25% от стойността си от началото на годината, а през последните дни спадът се ускори."

46

Анонимен

преди 9 години

SPORED USAINATO RUSIA NE MOGE DA PREDVIGVA SVOITE VOISKI V SVOIATA TERITORIA,NO TE IMAT PRAVO DA SE RAZHOGDAT PO ZELIAT SVIAT.RUSIA TRIABVA DA IZSTRELVA SMARTONOSTNA RAKETA SRESHTU VSEKI SAMOLET,KOITO NE E OT DARGAVA GRANICESHTA SAS SAOTVETNIAT VODEN BASEIN.

45

Дали

преди 9 години

До СпасСъжалявам, че ще те разочаровам, ама Хитлер е изпреварил с малко Сталин. Ако Хитлер не е бил нападнал СССР, войната е щяла да приключи доста преди 1945г., защото вече превъоръжената червена армия е нямало да спре преди атлантическия океан. В конкретния случай със сегашната криза е явно, че инициативата за разпалването на конфликта не идва от Русия, както се получи и в доста други части на света. Тези информации от типа "Една приятелка разбрала от ..... и ми каза" вече сме ги чували.

44

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ЕЙ ТОЯ ПУТИН ИМ Е КАТО КОШМАР. КААКВИ ЛИ НЕ ПРОВОКАЦИИ ИЗМИСЛЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ, Е НЕ ЩЕ МОГАТ ДА СЕ ДОКОПАТ ДО РУСИЯ. САМО ТАМ НЕ!!!

43

Анонимен

преди 9 години

"Вчера Джон Беърд заяви, че Канада е разтревожена..."===========УСА натиска Канада да закупи готовият мистрал "Владивосток" и канадските власти по този начин търсят оправдание пред собствените си граждани.

42

Анонимен

преди 9 години

41, те руснаците вече си изобретиха и произведоха невидими нано-танкове, така че без проблеми до Киев.

41

neni4a

преди 9 години

До Анонимен 42 Е то превъоръжаването без пари ще го направят ,ахахахахахахахахаах *** То за сложната западна техника се искат кадърни специалисти,а в украинската армия нямат такива Все едно да продадеш Ейбръмс на *** с умствено изоставане Стара руска техника се заменя със толкова стара западна техника,която не е по-добра Старите Германски Леопарди не са по-добри от руските танкове Същото важи и за смаолети и т.н.

40

Анонимен

преди 9 години

Ха ха, за сега се разхожда армия през Русия, като я видят на полската граница, тогава може да почнат леко да се тревожат!

39

Анонимен

преди 9 години

ВЪПРОС НА МНОГО МАЛКО ВРЕМЕ Е , ЕС И САЩ ДА ПРЕВЪОРАЖАТ УКРАИНСКАТА АРМИЯ!ТОГАВА НЯМА ДА ИМА ....ПРИЯТНИ РАЗХОДКИ С ТАНКОВЕ ИЗ УКРАЙНА!ВСИЧКО ИДВА ПО РЕДА СИ...!СТАРАТА РУСКА ТЕХНИКА , ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНИ И У НАС!ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

38

Пешо

преди 9 години

СПОКО !! Те руските танкове, ако тръгнат никой няма да ги усети. Чак като превземат Киев в движение, тогава САЩ и ЕС ще разберат по новините.

37

Анонимен

преди 9 години

39, хакери от "КиберБеркут" публикуваха документи, доказващи доставка на Киев на военна техника от ФРГ. Инфо във Вести

36

Спас

преди 9 години

Навремето вярваха на Хитлер, но разбраха какво е фашизъм на 22.06.1941!!!! Много войска и непрекъсната готовност за контра настъпление!!!!!!! На хунта и фашисти, никакво доверие!!!!

35

Спас

преди 9 години

Чудя им се на руснаците? Поне 3 армии трябва да са съсредоточили на 10 км. от границата с Украйна + няколко по-дебели ракети, че хунтата като нищо може да реши да навлезе в РФ!!! Цялата укропска армия е на 50 км. от границата, какво чакат???? Въобще да не обръщат внимание на канадци, манадци, хамериканци и вся, остолная ......!!!:))))))

34

Анонимен

преди 9 години

32 ти какво предлагаш Жанче Революция и анархия ли наки това искат тези с маските тази песен е пята много пъти и с все едун и същи финалОдусей 1

33

до 19

преди 9 години

Абе другарю ***, защо не си сзпи хапчетата преди да пишеш?. То бива малоумие но ти си уникален.

32

Д

преди 9 години

ОБВИНЕНИЯ БЕЗ АРГУМЕНТИ Е КЛЕВЕТА , КЛЮКА И СПЕКУЛАЦИЯ

31

yan

преди 9 години

Напълно нормално е да има движение на руски войски - територията си е тяхна. Трябва да покажат на Порошенко, че опит за реванш на хунтата ще бъде катастрофален за тях. А канадецът, чий го търси в Европа. Може и да го намери и да си използва кленовото листо по предназначение - и да го даде на Одисейчо да си избърше сълзичките на безсилие.Одисейчо, народът не е ***. Виж какво става в Европа - бунтове - навсякъде разбират, че лакомията на твоите господари край няма.

30

neni4a

преди 9 години

До Анонимен 29 Одисейчо А за Гелетей,дето щеше да прави парад в Крим ,нещо да пишеш а ?????????????????????? Ко стана с неговия парад,така го чаках,а те взеха го уволниха