23

Реалист

преди 9 години

Нема да изкарат много!!! Даже и с патерици... Ситуацията е сложна... Нищо чудно и кръв да се пролее.. След пол. Криза настъпва Война... Примери колко щеш!!! Украйна Чечня Югославия и др.

22

Бойко, Бойкооооооооо

преди 9 години

Сичката ти работя такава.Барем едно СВЯСТНО -айно да беше изходил за президентин???????????А то ................ " рядко щастие "......

21

д-р Спаски психиатър

преди 9 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Добре, добре, само пий каквото съм ти написал в рецептата и спазвай точните часове.

20

Анонимен

преди 9 години

Браво реформатори затова ли гласуваха хората за вас да управлявате с производните на БКП и ДС партии Герб и АБВ. А колкото до Валери Симеонов той и миналата година когато за малко не влезе с фронта каза, че ако е в парламента ще подкрепи Герб, защото на България е нужно правителство. Всички съюзници на Герб преди изборите говореха антиБорисов и затова влязоха в НС. Но ние българите сме долно племе и бързо забравяме какво сме обещавали.

19

Късмет!

преди 9 години

Хайде, за късмет да е! Здраве да е, успех да е и по вода да ви върви!/me лисва кофа вода по правителството

18

АНТИ

преди 9 години

Вече спокойно може да изключат системите на фотографката - за да направят място на нови самозапалили се!

17

Маркс

преди 9 години

Четирима заместници!!!! Ура бако!!!! Абе ***, тия ща разкостят бе, ща та транжират направо! Ужас!

16

Анонимен

преди 9 години

Томислав Дончев евродепутат ли ще бъде или министър?

15

дядо иван

преди 9 години

..бабо Кунооо ..и на тебе да ти ...

14

Цветанов

преди 9 години

Вече имам 8 апартамента.

13

Анонимен

преди 9 години

До AHТИМУТРАТоест по същия начин като националистите които сега влизат в парламента. Цялата им кампания мина под анти-герберското знаме и сега вече станаха булки на Борисов.

12

Баба Куна

преди 9 години

Колкото повече лаете срещу Бойко, толкова повече му вдигате рейтинга. Пишещите по форумите, като сте такива умници дайте предложения - кой да управлява, кой да е министър, какво да се направи, а не само да плюете!!! В повечето форуми не прочетох една умна мисъл, явно писачите са някакви нещастници, които нямат друга работа и само ръсят глупости.

11

Анонимен

преди 9 години

Пръмова-Кунева ->евроатлантическа комунистическа снахада ви е честито новото БКП -

10

радост

преди 9 години

..а не е ли и запечатано с целувка...юдина разбира се..?!

9

Анонимен

преди 9 години

Най-много ме изкефиха "националистите" от ВМРО които щастливо цункаха д*пето на Плевнелив докато пред сградата една българка гореше като жива факла.Ето ви националисти.Всъщност в България националист е равносилно на безработен *** и футболен наркоман.

8

Анонимен

преди 9 години

Антимутрата реве, че неговите рубли при 100% гласували няма и един депутат да вкарат.Сега, на тебе Кутев или Болен ти е в момента платеца? Четох, че БСП разполагат само с 3.5 милиона и са пред фалит, с ваучери ли ти плащат, от ония бобовдолските?

7

Анонимен

преди 9 години

Върнати са на мласт няколко елемента съсипали България - Костов, Борисов и онази в розомото от портрета, онази, която ни закри енергетиката. Бров, българи! Ликуй, народе неориентиран в миналото и бъдещето си! Ясно е, че управляващите ще са като нас- просто така стана, че България няма капацитет за нищо. А от върха гордо гледа АБВ!

6

радост

преди 9 години

..панаир на суетата , имам впредвид реф. блок. сега след , като са задоволени откъм его , да видим , колко могат ...за държавата де , не за себе си..

5

Вагнер

преди 9 години

Февруари иде...............................

4

Анонимен

преди 9 години

леле 17 министерства 240 дупедавци, незнаен брой агенции и т.н за държава с население по-малко от 6 милиона...