41

Анонимен

преди 9 години

И кво като гласуваме правят си каквото си искат а вие си мислите че живеем в няква измислена демокрация.къде си бай Тошо...

40

anonimen

преди 9 години

GOCE E NAY DOLNIYAT PREDATEL

39

Българин

преди 9 години

ГЕРБ -АБВ -коалиция ". Мишо бирата". Срам. Първанов,ти пак предаде БСП. Май ти стана навик.В коалиция с тези който ти искаха "импичман" Заради властчицата ?

38

Аз

преди 9 години

Добрата новина е, че това е началото на края на групировката ГЕРБ!

37

Анонимен

преди 9 години

Калфин е читав човек. Добре се разбрахте ,сега се захващаите за работа. И да знаете че докато не размажите сдружението ,,Пенсионер ДС ,, Нищо няма да промените.

36

Иванова

преди 9 години

Да 4увате да се говори нешо конкретно за безработицата , за бедността ,за народа като цяло - НЕ. Днес НПФ , АБ и РБ си показаха истинското лице. Вси4ко е било предварително уговорено, а тия преговори бяха само да си разпределят кокалите. Браво Гоце . ББ каза, 4е сме те познавали добре, но тои не е прав , наи- накрая тои и другите лидери си свалиха маските.

35

работник

преди 9 години

Нали сме най-бедната д-ва в ЕС?Защо са толкова вицепремиери -кому е необходимо?Само пари се пилеят,проекти,командировки и уреждане за 100 г. напред.Вместо малко министерства, с малко и качествени хора,те се чудят на кого какъв пост да предложат.Сравняват се с Германия,но забравят,че там един депутат струва пъти по-евтино от нашия тунеядец.Първанов се съгласи да участва с реформаторите(нищо,че взаимно се нападаха)като разбра,че на дясната му ръка дават такъв висок пост.Калфин става за всичко.

34

Родопите

преди 9 години

Съдраха се Костов, Първанката, Бойко и псевдорусофила от ПФ, барем и Жан Виденов да го бяхте взели, но знае ли си може да е с АБВ то

33

zdr

преди 9 години

Всеки олигархичен кръг с вицепремиер!

32

в кочината

преди 9 години

Тия айдуци нямат стратегия, нямат план, нямат концепция, как да измъкнат *** от ***, в която те сами я вкараха. Тях ги интересуват само държавната хазна и кинтите от Евро-фондовете. А когато започват парите, свършва партньорството.

31

ДА, да

преди 9 години

И това не ви харесва. Този бил такъв, онзи онакъв, нови избори неможе веднага, защото пак ще е същото. И, какво да правим? Да стоим и чакаме да се роди новият месия да дойде и да ни оправи. Всеки да се вземе в ръце и да върши нещо, а не да чака държавата да го оправи. Всички тези дето ги избираме , а после плюем са се родили , пораснали и покварили в БГ. Те не са ни внесени от някъде. Това е българина, от всичко разбира и нищо не харесва.

30

Иванчо

преди 9 години

Браво, АБВ! Браво за това, че показахте лицето си! сега дето са гласували за вас ще гризвнат дръвцето. На следващите из0бори и вас няма да ви има. Нормално е - не са нужди 100 партии на такова малко население.

29

УУУУУ...

преди 9 години

ЗА ВЛАСТ И МАЙКА СИ ЩЕ ПРОДАДАТ - НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА АБВ - НЕ НАПРАЗНО СЕ ГОВОРЕШЕ ЧЕ ЩЕ СЕ СЪБЕРАТ ПЪРВАНОВ И БОРИСОВ А НИЕ МУ ПОВЯРВАХМЕ НА ПЪРВАНОВ ЧЕ ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ ИЗЛЪГА НИ КРАЙ С АБВ

28

Анонимен

преди 9 години

Глупав , но алчен ! Социалното министерство в нашата антисоциална държава, която всеки момент ще избухне е много продухливо място. И после Боко ще си измие ръцете с него . Абе горкият народ.............

27

Анонимен

преди 9 години

Българска пародия. Всяка партия де-факто идва на власт, но никой "по принцип не подкрепя" ГЕРБ. Буахахаха. Най-смешните в случая за жалките националисти от ВМРО които и майките си продадоха за да бъдат на власт. Не им прави впечатление дори една българска гражданка която гореше като жива факла пред сградата докато националистите целуваха д*пето на Президента.

26

До 21 десен

преди 9 години

Пак не си си пил хапчетата!Каква почтеност търсиш при първоначалното натрупване на капитали в Българоия, при която вече 25 години изчезваме като етнос? Принудата всяко правителство да води дясна политика е резултат на това, че в България управлява мафията, а не че е има някакви икономически правила, които да налагат дясна политика. За да не изчезнем като етнос, в България трябва да се появи поне една силна лява партия, за да има конкуренция между лявото и дясното. Сега лява партия няма.

25

Анонимен

преди 9 години

Уж бяха врагове Бойко с Първанката, ама това са игричкети зад кулиса, върна се Първанката, ще го смени Доганката и така, само царя понеже е стар и куц.....

24

ivza

преди 9 години

Боже,от сърце те моля-ела и си прибери вересиите.При ляв президент,при две леви правителства нищо социално, та сега ли?Ще правим добра социална политика.Калфин ли ще я прави-ояден от постове, от Европарламент.Демагози и това си е.Боже,моля те поне да пазиш България,в нея живея, няма къде да отида.

23

Анонимен

преди 9 години

Не става въпрос за подкрепа на една или друга пария.Трябва всички партии да се обединят и с общи усилия и професионализъм да извадят държавата от пропастта,от която вече 25 години не може да се измъкне.

22

погр ебален агент

преди 9 години

Правителството ще бъде монархистично-републиканско-ляво-дясно-горе-долу-по средата най-добре-либерално-демократично-нелиберално-недемократично-народно-антинародно-прогресивно-консервативно-патриотично-непатриотично-фашистко-социалистическо, но най-вече съставено от болшевики. Като Бойко Калфин!