12

до 15

преди 9 години

Споделям идеята, но Бойко не е този, който ще я изпълни, защото и той попада в кюпа на ***, пазвантин на Тато, партийна книжка в джобчета, ако всички *** до 9-то кляно се унищожат, предложеният кабинет ще остане без нито един министър!!!! А нада ли ще се намери и жив новоизбран депутат. БКП си е пуснала пипалата навсякъде - 25 години се местят от партия в партия и все ни дерат кожата. ЖАЛКО!

11

Анонимен

преди 9 години

Imam losho predchuvstvie.

10

Атака е срам

преди 9 години

До АнонименВие от а така сте ненормални бе. Ставате първи на Варадеро и Сейнт Джорж веднага щом докопате с лъжи и купувания на ромски гласове някаква власт, валяте се сред мръсотия и бутилки в мръсната ви телевизия алфа и пишете в нетрезво състояние по блоговете. Вие сте срам за България

9

Анонимен

преди 9 години

ПРИ НОВИ ИЗБОРИ АТАКА СТАВА ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА А ГЕРБ ОТИВА ВЪВ ЗАБРАВА,ДНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ЕС СА ПРЕБРОЕНИ,ГЕРБ Е ПОСЛЕДНАТА ОПЦИЯ НА СРОСОИДНОТО ЗАДКУЛИСИЕ.БОЙКО ВЪВ МОМЕНТА Е ЗАЛОЖНИК,ЗАЛОЖЕН Е НА ДУЗПАТА,ЖЕРТВАН Е,ТОВА Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ ЗА МУТРАТА И ГЕРБ,КРАЯ НА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ЕС И НАТО

8

комунист-социалист

преди 9 години

Аз съмсоциалист но ако бяха предложили Димитър Николов за премиер...щеше да бъда много доволен...признавам си,защото съм и бургазлия и знам ,какво може този човек...Тиквата трябва да даде шанс на Митака...факт!

7

Българин

преди 9 години

"Преди да вземе мандата, Борисов влезе при президента С него бяха Цветанов, Фандъкова и Димитър Николов"А къде бяха бодигардовете ? Кой ще го пази от "народната любов"?

6

Анонимен

преди 9 години

....или само с петачка по челото е минало

5

Анонимен

преди 9 години

Имало ли е щипане по бузките?

4

Анонимен

преди 9 години

Защо криминално проявени лица имат достъп до президентството ???? Кой се грижи за националната сигурност ?

3

Бивш член на БСП

преди 9 години

И преди и сега БКП-БСП-ДС са разрушителната сила в България. Преди крадяха сирене и кашкавал от мандрите , а сега пари и банки. Само не разбирам как все още има хора които им се връзват на номерата, че мислят за бедните хора. И понеже много мислят Станишев , Миков , Манолова , Нинова , и всички Дъбовци са милионери , а баба и дядо на село кретат с 130 лв пенсия . А пардон след като изтеглиха 5 милиарда заеми повишеха пенсиите с 4.50 . Не благодаря от такава партия.

2

Анонимен

преди 9 години

ИЗГОРИ *** НА БОЙКО,ПОКАЖИ ,ЧЕ СИ ПРОТИВ

1

Анонимен

преди 9 години

Очаква се политическа сензация след срещата при Плев. Борисов е хитър политик и няма да рискува да се окепази с разколачено отборче в стил хвани единия удари другия. Ще върне мандата и ще излезе сърдит, обвинявайки всички че са му извивали ръцете, докато не само оставили само тази опция. Декември ще има служебен кабинет и нови избори февруари-март.