14

рес еоод

преди 9 години

СЪД И ЗАБРАНА НА БСП

13

77777

преди 9 години

Където седесе пипне, трева не никне!

12

Анонимен

преди 9 години

смей се пръдлъо ама не му е хубаво .....

11

Го4о

преди 9 години

ДПС "счупи" ръцете на БСП, на такива като Мерджанката, ДПС им счупи и главите за това злобеят денонощно!

10

комунист

преди 9 години

Мерджанче,нали знаеш какво писа за теб Райдовски-?Аз ще добавя,че за последните 25 години ти 3 години работи за измамника Анжел и останалите си на партийно-парламентарната хранилка,от която надебеля ..и побеля,но си остана ямболско аки!Нали знаеш,че Ямболското аки винаги изплува защото е най-леко!

9

Сашо

преди 9 години

От състава на кабинета е ясно - ръцете на Борисов са извити! Мерджанов ли си, какъв ли си, каква е тази наглост ТОЧНО вие от БСП да говорите за извиване на ръце, нима не помниш КОЙ предложи Пеевски за шеф на ДАНС, а условието беше или назначавате Пеевски или НЯМА кабинет, затова замълчи юда кремълски.

8

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

НИЩО НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ТИЯ! СКОРО ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ! ТЕ НЕ СА ЛИЧНОСТИ С КАЧЕСТВА ДА ИЗПРАВЯТ ЕДНА СЪСИПАНА СТРАНА КАТО БЪЛГАРИЯ. ТУК ТРЯБВАТ ГОЛЕМИ УМОВЕ! НИЕ НЯМАМЕ ТАКИВА. САМО ПОПЛЮВКОВЦИ КОИТО ЩЕ СИ ИЗДЕРАТ ОЧИТЕ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ. КАЖЕТЕ КОЙ ОТ ТЯХ СТАВА? ТАКА, ЧЕ СЕ ПОДГОТВЕТЕ ЗА НОВИ ИЗБОРИ И КОРЕННА ПРОМЯНА НА НАЧИНА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИЗБОРИ. ДАНО КЪСМЕТА ДА Е С НАС!!!!

7

Иван

преди 9 години

Този мераклия за министър добре знае как става номера - с извиване на ръце.На него обаче не му стигнаха силите да извие ръцете на Станишев да стане министър - а колко много искаше.И сега иска - само да му предложат.Но не - аман от комунисти като него.Там в ъгъла при Атака.

6

Хаха

преди 9 години

Загрижил се Мерджанов за Борисов. Немам думи.

5

Анонимен

преди 9 години

"СДС от едно време"?!Лукарски откога членува в СДС?Кунева някога да е била седесарка?Или отново имаме случай на червенушковско усукване по килифарски, та в резултат черното да се окаже бяло и обратното? Хората не са наивни, безмозъчни овце, другарю Мерджанов!

4

Анонимен

преди 9 години

Едва ли са извити ръцете на Борисов, тъкмо обратното дал им е всички слаби министерства!

3

българин

преди 9 години

Да се подготвят за отпечатване на нови бюлетини за гласуване, защото скоро ще са необходими !

2

ИСТ

преди 9 години

Прав е Мерджанов. Извиха ръцете на Бойко . Но Бойко е пич и може да прави компромиси. Но да напомня на Мерджанов- на вашето Орешарско продажно правителство народа му изви врата. Ще се борите да влезете в парламента при следващите избори.

1

сами м

преди 9 години

Мерджанов е едно от най-отвратителните лица в БСП. От устата му се лее безподобна злоба, наглост и демагогия. Горното му изказване е поредният пример.