19

Анонимен

преди 9 години

който е тръгнал срещу хамерика, свършва като матушка

18

Анонимен

преди 9 години

Ихааа! Демокрация по американски - не печелят изборите с 99%, а винаги с 51%!

17

Анонимен

преди 9 години

Кениецът криптомюсюлманин Барак Хюсеин е пълен провал!В Америка мислиха, че няма кой да падне по-долу от Картър, но ето, че Обама го направи!

16

Анонимен

преди 9 години

До ОФхахаха, дреме му на някой за путин :)

15

Анонимен

преди 9 години

Кво ???

14

ОФ

преди 9 години

Днес започва срещата на големите в Пекин и Обама силно се надява да му провърви да се срещне поне неофициално с Владимир Путин.

13

Анонимен

преди 9 години

До Анонимене , това става като се отпусне края на рашата, от тук нататък няма да е така

12

Анонимен

преди 9 години

Хубави опорни точки, де да вярваше някой...

11

Анонимен

преди 9 години

Обама 6 години нищо не направи за да сре световното зло Русия. И съвсем закономерно злото плъзна навсякъде. Сирия, Украйна, Европа, вече и в ЕП.

10

Nox

преди 9 години

Ха спомнете си братя Уашовски (които намекнаха за 11 Септември в Матрицата) какво предсказаха за близкото бъдеще на САЩ във V for Vendetta(2005).Америка е завряна на кучето в *** заради "войната, която са започнали", "чумата, която са създали", и oт като цяло безпожния им манталитет.Войната, която сами са си създали е борбата срещу ISIS базирана на фалшивите видеота, копирани от турския сериал "Долината на Вълците".Чумата, която сами са си създали е Еболата.Третото няма нужда от разяснения.

9

Nox

преди 9 години

"Обама 6 години действа като скрит руски агент в Белия дом"И Жорека работи за Батман. Да, добре, ще му предам...Обонго си е марионетка на Новия световен ред, за разлика от Путин, който единствен ин мдава реален отпор в последните години.И на самите американци им писна да имат кукла на конци за президент. Сега им е последният шанс да действуват преди Америка да бъде закопана от такива като Обонго и други агенти на NWO.

8

Анонимен

преди 9 години

Свършено е с ***...

7

до 9

преди 9 години

Простия си ти, че не можеш да видиш по далеч от червения си нос. А що се отнася до Путин пиши го вече мъртвец.

6

Анонимен

преди 9 години

усещам как *** ще си ядат калашниците тая зима, щото и за доларите които получиха ,няма кой да има да де стока :)

5

до 4

преди 9 години

Господин рашист защо си изпускаш нервите? 3 е абсолютно прав, Обама 6 години действа като скрит руски агент в Белия дом. Сега вече ще му подрежат крилцата. За всяко своеволие и нацистка изцепка на Путин ще има звучен шамар зад врата му.

4

Nox

преди 9 години

"Републиканците, които са политическите опоненти на партията на президента Барак Обама, спечелиха мнозинство в американския Сенат за първи път от осем години."Ми той Обонго успя да издразни голяма част от населението, има само 8% удобрение, така че не ме изненадва, че опонентите му са взели властта.Сега остава да му спретнат една процедура за сваляне от власт (дал е пределно много поводи това да стане), след това Кемеран и Мари Люпен да разтурят еврейския съюз и света ще си дойде на мястото.

3

Анонимен

преди 9 години

става сложно за рашките

2

Циганин

преди 9 години

Вчера четох един американец -който казва че САЩ е на автопилот -нямат нито вътрешна ,нито външна адекватна политика .... но все пак Клинтън ЩЕ Е НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА "свободната"САЩ-преди две години решиха "силните на деня " в Америка нищо,че републиканците сега печелят .... . А някои вярват ,че в Америката се избирало президент от народа -САЩ вече нее това отпреди (след 80 години на миналият век)

1

123456789

преди 9 години

Никой НЕ се е съмнявал,че това ще стане.След като офицялната политика на Б.Дом допусна огромни грешки,както в решаването на вътрешните проблеми,така и в грубото нагнетяване на напрежението в международната политика.Б.Дом вече говори за глобални конфликти,ако невиди подчинение в свой интерес.С тази си "дебелашка"позиция,сегашният хазяин на Б.Дом,губи все повече позиции не само в международен план,но и във вътрешната борба за власт.Такива резултати са логични-нищо странно.