119

Анонимен

преди 8 години

Всеядният КЪРЛЕЖ - ОНЯ ОТ ДОНДУКОВ 1 е на околосветско ГЮЗМЕ, без никаква полза за България : НА КАРНАВАЛА В РИО ДЕ ЖАНЕЙРО за два дни на държавни разноски, екскурзийки до Аржентина и екзотични места из Южна Америка ! Граби, както башибозука си знае .

118

Анонимен

преди 8 години

Последна новина : МНОГОКАДЪРНАТА г-жа Кунева ще поеме и Министерството на ФЕКАЛИИТЕ, където тя е безпорен специалист, с богат български и чуждестранен опит !

117

Анонимен

преди 8 години

Миглена Пръмова Куневица, новия министър на образуването ..ашколсун ефенди Бойко Борисов все юде и ***, българомразци си назначаваш ? Кога бре народе, ей Народе, Кога ще управляват българи патриоти тази държава? Караджата дири свободата, а ний кога ще я доживеем ?

116

ss

преди 9 години

Най-голямата наглост Куньова-Пръмова вицепремиер! Хора не эабравяйте как тия *** от т. нар. Реформаторски блок окрадоха България, и сега пак искат да лапат наистина народа ни си ги е эаслужил дано се усетим навреме само.

115

Боже, боже

преди 9 години

прибери Си вересиите...

114

Fan

преди 9 години

Не правителство, а блян! Буда, Гоце и..... Радан!

113

Анонимен

преди 9 години

Миглена става за всичко ох Мигленчее охх на дядяа

112

Анонимен

преди 9 години

ааа ще има яко порно

111

Анонимен

преди 9 години

До ТаняТи си ***. Личните нападки на общо основание са причината да имаме такива политици. Хората като теб гледат "репутации", а не програми, образование и опит. Никога няма да си доволна и с прво. Ти си прекалено *** за да разбереш какво става така или иначе. За теб със "затвориха ни АЕЦ козлодуй", "стари муцуни" и "не мислят за на" се изчерпва политиката. Този АЕЦ, който всички оплакват нищо не ни носи. Все още изнасяме ток за съседите и имаме излишък, а цената се вдига, нали?

110

Васил

преди 9 години

Абе тези луди ли са- това недоразумение Лукарски министър на икономиката! той не става за чистач на клозети- глупав е и за тази работа- те ще го правят министър на икономиката! Очакваме страната да направи голяма крачка - от криза към колапс!

109

Анонимен

преди 9 години

Въпреки, че далеч не съм доволен от конфигурацията, пак бих подкрепил подобен компромисен кабинет. Всичко, което не е в ръцете на ДПС и на БСП е по-добре. Освен това учавствайки повече партии в подкрепата, трудно може тиквата да си разиграва коня и да взима еднолични решения. Това е изхода. Компромисни кабинети до евентуална стабилизация и с надеждата до тогава *** като Волен Сидеров и мазници като Местан да бъдат изтикани от политиката. Ако не сте доволни да сте гласували на изборите!!!

108

Таня

преди 9 години

Боже, Боже, пази България от тази ***.... Реформаторски блок ли? Стари, неосъществили личните си амбиции, пълни ***. Никой от тях не мисли за българския народ, озверял от мизерия. Но ще си го получите още през зимата. Не с камъни и тояги, искате хората да излязат с оръжие ли? Мръсни, долни, ненаяли се, корумпирани безхаберници и продажници. Господ забавя, но не забравя!

107

Начало

преди 9 години

До крайДа ама закона не предвижда такива тоест и да има избори те ще са по сегашния. Кой е луд да го промени , като знае, че повече няма да е депутат?

106

край

преди 9 години

Избори са изхода - МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ защото сега кой е гласувал за Бат Сали, Баракова, Лъчо-Мозъка и още знайни и незнайни ***. Партии, социолози и медии са в заговора срещу избори които могат да променят системата - МАЖОРИТАРНИТЕ.

105

Анонимен

преди 9 години

Като гледам ГЕРБ пак ще заемат постовете с най-много лапане и далавери и европари, но този път ще ви преседне!!! С камъни и дървета ще ви изгоним и вас и партньорите ви, ако пак крадете и ни правите на ***! Внимавайте в картинката, защото търпението и доверието ни са на свършване!!!

104

Мен ще ме бъде а вас

преди 9 години

До няма да ни бъдеЕ нали имаше бе пич или не си разбрал ?И да има нови пак същото ще се получи.Избора е един и аз вече го направих - терминал 2 .След седмица заминавам , тук просто не виждам никакво бъдеще. Та мен мисля да ме бъде , а за Вас не знам , всеки си преценява.

103

Анонимен

преди 9 години

След избора на това правителство българския Майдан е неизбежен. Само заради националната предателка Кунева народа веднага трябва да излезе на улицата и да помете ционистките марионетки палачи на българския народ през последните години. Революцията в България е неизбежна, това е повече от сигурно. Хората, които съсипаха България по време на прехода сега отново, са във властта. Това е пълно безумие и трябва да бъде прекратено веднага. Гласуваш за Бойко, получаваш Кунева и Костов, пълен абсурд.

102

Леле леле

преди 9 години

Кунева вице, *** чудесно , тъкмо възможност да закрие АЕЦ Козлодуй .Невероятна , страхотна новина , ела да видиш , колко ти харесва.

101

Анонимен

преди 9 години

До 115 Казваш,че избори е изхода. И какъв ти е избора? Може би революция?

100

ПЕШО

преди 9 години

ТО СИ Е НАПРАВО ПОРНО