10

Аз

преди 9 години

Кой ги е карал да се дървят на руската мечка. Ако още се дървят бройката им ще се учеличи, СПЕЦНАЗ ГРУ не прощава.

9

Анонимен

преди 9 години

Не, просто русофобите сте смешници със селски изказ и примитивна, жалка агресивност, породена от комплекси за непълноценност.

8

ни съ знай

преди 9 години

Каква е разликата между киевските герои и афганистанските талибани? Ако някой знае, моля да напише.Предварително благодаря.

7

Щерев

преди 9 години

И *** призна че е пращал "вежливи люди" в командировка в Украйна.Това си е агресивно нахлуване и необявена война.

6

Анонимен

преди 9 години

Ей това става с уркаинската армия. Отиват на изток, надъхани кат аслани, връщат ги разкъсани на парчета и ***.Разпознаваеми, едва след ДНК тест.

5

azzzz

преди 9 години

Еми то укр. воиниците са погребвани вече без ДНК анализи Просто са дооста и вече не им се занимава A тая цифра от 500 изчезнали укр. воиници я сложете реална 5000 и това "изчезване " значи че са закопани в братски могили на по няколко слоя Абе много укроп си отиде в Донбас ,а за техника не ми се говори Отдавна числото на унижтожена укропска техника надвишава 200 броя Донбас се превърна в пункт за скраб и гробище за Украйна

4

до 2

преди 9 години

то и за такива като тебе не ни дреме.

3

Анонимен

преди 9 години

"Нови проби идват всеки ден, обяснява Бирюкова, чиято лаборатория работи денонощно от септември насам. Това са обещанията на всеки "демократ". Нови работни места и работа с пълен капацитет. А тук в България какво... Само ни лъжат, че всяко поредно ново правителство ще разкрие хиляди нови работни места, след което има само метачи по улиците. Да вземем пример от Украйна.

2

Циганин

преди 9 години

"цели дивизии, дошли от Русия, са хванали в капан украински части"- Знаят си работа руснаците , действително хванаха украйнците от Киев в капан , иначе досега Те да бяха разбомардирали Донецк и Луганск под опеката на САЩ,но руснаците не им позволиха твоа да стане . Тези независими медии що не пишат за изнаслванията , мародерствата ,убийствата на мирни граждани от спецбатальоните на Киев !?

1

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Жертвите са ясни. Който е бил в самолета не е оцелял.Ние не разблахме обаче КОЙ свали гражданския самолет с цивилните хора вътре ?Уж имаше експертизи, уж резултатите щяха да бъдат публично обявени, а времето върви и случаят се забравя ...Аз имам едно предположение. Тези, които затвориха и запалиха живи цивилни и невъоръжени хора в Одеса, същите те свалиха и самолета.Наричайте ги, както искате - фашисти или слуги на Новия световен ред, но за мен това са *** в човешки кожи !