88

Анонимен

преди 9 години

Zashto nito edin ci*ganin ne se zapali ? Tia e sleznala ot kola. Pred prezidenstvoto e palno s kameri. Koia e tazi kola ?

87

anonimno

преди 9 години

И това разочарование, разбира се че е допринесло за този акт. Но въпреки всичко, когато един човек има дете и отговорност към него, когато е психически стабилен, не би трябвало да постъпва така. С което не осъждам. Просто това е реалността! И кадрите наистина са потресаващи, а новините пълни с негативи.

86

anonimno

преди 9 години

В нормална държава няма как да се случи: да броиш жълти стотинки за елементарни нужди;да взимаш 160 лева пенсия, след като си работил цял живот;да не си сигурен утре кой, какво ще промени в твой ущърб(на народа);да се притесняваш, че няма как да гледаш децата си и често да не се решаваш да имаш повече от едно, заради несигурност и бедност!!! Напълно нормално е хората да "изпушват" в такъв случай. И естествено, че в този акт на самобичуване има разочарование от т.нар.управляващи.

85

anonimno

преди 9 години

И дали ще е ГЕРБ или БСП, ДПС и т.н. на власт въобще май няма никакво значение. Видяхме, че никой от управляващите нищо не прави за обикновения човек, а гледат само за себе си. За нищо в тази държава не е помислено и от година се води политика на геноцид към обикновения, нещастен български гражданин. Да сме наясно, че не защитавам нито "герберите", нито друга политическа пасмина самодоволни, преяли и алчни разбойници. Хората виждат, че изход не се вижда и превъртат.

84

anonimno

преди 9 години

Дори и косвено да и е повлияно, да се самозапали, за да го направи значи самата тя има проблем. Жалко за нея. Не винаги, когато имаш проблем от психично естество е видимо за останалите и никак не е срамно да се търси помощ. За съжаление хората тук все по-често "изпушват", поради обясними причини, а и ги е срам да потърсят помощ, в случай че са наясно. Аз пък не разбирам хората, които толерират подобна постъпка и я героизират. За мен те са "меко" казано безотговорни и лекомислени! И това е малко!

83

anonimno

преди 9 години

Уф, айде стига с това, че някой друг бил драснал клечката! Нали е снимано, че няма никой наоколо. За да си посегнеш по този начин значи наистина има някакъв психологически или психически проблем. Това не значи, че е била луда, поне не и в общобриетия смисъл. За да направи такова нещо, чевек не може дае в нормално състояние, каквито и да са подбудите. Реално наистина никой не е застрахован, че в определен момент, поради натрупване на негативи, няма да му "прищрака", както се казва и не е срамно.

82

До Анонимен 100

преди 9 години

Хайде стига с тия внушения колко е хубаво че, има " топки, за да си драсне клечката".1. не е ясно дали си е драснала клечката или някой и я е драснал; така че стига с окуражаването "...бихте ли го сторили?"!2. това не ти е авганска жена, прекарваща безгласно и безпомощно дните си под черен чаршаф, предадена от всички (макар че и там не е ясно какво става че горят). Една образована жена (тя е) с "топки" е много по-ефективна по други начини, особено когато работи към медиите. Пък и всички знаем: на виновниците не им пука кой мре. Лидия също го знае, не я изкарвай толкова *** и не прави

81

До georgi.slavov3

преди 9 години

Говориме за интелигентна млада жена, очевидно нормална, с дете, с чудесна професия, към вестник до колкото разбирам, фотограф, педагогическо образование. Т.е. човек способен да изрази творчески мнението си по много начини, но... не го прави! Вместо това, поздравява приятелите си с песен, с добро утро и... отива да се самоубие по най-мъчителния начин, без да каже нищо... О, кибрита обаче останал цял и невредим и тя е знаела че, кибрита няма да изгори а тя да, и това е начинът И на протест! Извинявай, не го "купувам". Препоръчвам ти да прочетеш версията за психо-хипнотично въздействие - изглежда

80

georgi.slavov3

преди 9 години

Интересно , до кога ще е жива , до като се пооправи поредното измамно-крадливо правителство или просто поохладнеят страстите ?! А глупостите , че била *** или гдето сега тук пишат под хипноза , въобще не си стува и да прочета ... случайно е мястото , случайно кибрит на герб, кой знае още колко случайни случайности...толкова много наглеци просто няма никъде другаде ! На стадиона и поздрав с калашника , нищо друго !

79

Derren Brown

преди 9 години

За да свърши някаква работа, която никой в нормално състояние няма да направи, имайки съвест и знаейки последствията! Примерно, да убие някого на публично място... или себе си. Потърси хипнотозатора Derren Brown, който подробно обяснява, предупреждава И демонстрира глупостите и ужасиите които човек може да направи под хипноза. След което нищо да не си спомня. Направил е серии на тази тема. Той не оставя в ръцете на хората действително зареден пистолет, разбира се, но картинката ти става ясна.

78

Анонимен

преди 9 години

Защо ще подлагаш някого под хипноза?

77

Анонимен

преди 9 години

Аз се чудя,защо има хора,които примерно преди 8-10 си бил някъде с тях.Води ли сте разговор.В продължение на тези години,нито сте се виждали с този човек или чували по телефона.Появява се и започва да ти говори от преди 8-10 години до там докъдето сте стигнали в разговора.Вид продължение на разговора.За вас е "изтекла много вода",случили са се в живота ви много неща.Но за въпросния човек не е така.Вид пробуждане,бил е под хипноза и някъде там в разговора е заспал.За това му се губят много неща.

76

Derren Brown

преди 9 години

Версията ХИПНОЗА: Опитен хипнотизатор може да заложи план за действие, който се стартира с *** сигнал (примерно десен на черно-бели точки). Провежда се разговор-команда, започващ и свършващ със сигнала. Човекът не си спомня нищо за този разговор в рамките на сигнала и продължава да живее както си живее. Когато обаче сигналът се задейства (пр. минава жена с рокля на черно-бели точки) човекът влиза в състоянието от времето на разговора, извършва действието което му е възложено (прим. вади пистолет и стреля). След което сигналът се появявявя отново и той нищо не си спомня. Потърсете хипнотизато

75

Ева

преди 9 години

Със сигурност не се е запалила от глад и мизерия, съпругът и работел в посолство, не изглежда да е имала финансови проблеми. Едно не доумявам защо го е направила като знае, че има детенце, което ще остане само. И да се запали- това според мен е най-ужасния начин да се самоубие, с най- голямата болка.

74

Да резнем лентичката

преди 9 години

А на кибрита на самозапалилата се жена какво пишеше ? ГЕРБ !

73

Калин

преди 9 години

Самоубийците са деца на Сатаната, според христианската религия.Векове наред те са считани за такива и са ги погребвали не в осветените гробища при другите покойници, а извън , в страни от тях, като клеймо. Сатаната няма място и допирна точка, дори в отвъдното с Бога. *** на самоубиеца е престъпно пред бога, а самият акт марцина,слабост, клеймо за самоубиеца и поколението му, деца, роднини.Срамна и жалка, луда такава глупава постъпка да отнемеш сам живота си, даден ти от Бога .

72

Анонимен

преди 9 години

Ако на всеки луд самоубиец, се отделя такова внимание в пресата и го поддържат в Пирогов на изкуствено дишане с парите на данъкоплатците, до къде ще стигнем? Да се е лекувала преди, сега е повече от излишно, дори писането за нея...

71

tova e ubiistvo

преди 9 години

До До Анонимен 78Tam ima kameri i ako iskaha sled 1 chas shtiaha da znaiat koia e kolata ot koiato e sleznala.NO UVI! Nashite izbrannici biaha zaeti s podialbata na oglozgania kokal narechen Balgaria.MIRISHE MI NE NA SAMOUBIISTVO A NA UBIISTVO !

70

Анонимен

преди 9 години

Жената не се е просто самоубила. Тя се е замозапалила пред Президентството в деня, в който се обсъждаше съставяне на правителство. Нали никой не си мисли, че случайно е избрала да сложи край на живота си точно по този начин и на това място?

69

rambo

преди 9 години

в тази а герберска и реформаторска държава няма нищто нормално.от момента в който вземат власта хората щте почнат да се палят пред президентството като живи факли в знак на протест срещту безработицата глада и мизерията.престъпника и мафиот и педофил борисов е за затвора а не за премиер.а реформаторския блок щтом се коалират с боико вече никой няма да гласува за тях.те се подиграха с избирателите си който са против герб и борисов.наркотрафиканта борисов трябва да лежи 25 г. затвор най малко