11

Анонимен

преди 9 години

Ами ако се планира да бъдат приети още неизвестно колко хиляди бежанци, тогава сигурно няма да стигат парите за социалните помощи.Съчувствам на хората, които са изоставили домовете си, за да си спасят живота, но нека по-богатите от нас страни да бъдат по-отзивчиви спрямо бежанците. Ние и да искаме, просто няма как да им осигурим добър живот. А пък те едва ли ще се адаптират лесно и надали ще тръгнат да се занимават със земеделие (ако го направят, тогава могат да принесат някаква полза за Бг).

10

До Вещицата

преди 9 години

Няма как България да стане Ромалия. Ако ние станем по-малко от тях, няма да има кой да ги хрантути и те ще се изнесат в други държави.

9

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ДА ОГРАНИЧАТ РАЖДАЕМОСТТА СРЕД РОМИТЕ ДО 2 ДЕЦА И СЛЕД КАТО НАВЪРШАТ ПЪЛНОЛЕТИЕ ДА РАЖДАТ, ТОГАВА СОЦИАЛНИТЕ РАЗХОДИ ДРАСТИЧНО ЩЕ НАМАЛЕЯТ. ТА ТЕ СЕГА ВСЯКА ГОДИНА РАЖДАТ ПО ЕДНО И ИМАТ ПО ЦЯЛА СЮРИЯ ДЕЦА - ГОТОВИ ЗА ЕДИН ФУТБОЛЕН ОТБОР. НИМА ТЕ ЩЕ ВДИГАТ ПРИРАСТАНА БЪЛГАРИЯ. ТО ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ БЪЛГАРИТЕ ДА СТАНАТ МАЛЦИНСТВО В ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ ИЛИ ЩЕ СТАНЕ РОМАЛИЯ.

8

vesko02

преди 9 години

Комунизма бил свършил но привилегиите останали,капитализма дошъл но само по документи.Дали идилията може да продължава?

7

Анонимен

преди 9 години

КАТО ВИ ИЗРИТАМЕ ВСИЧКИ ПЛЪХОВЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА, ПАРИ ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКО!!!

6

Данъкоплатец

преди 9 години

Г-н Христосков,Какъв процент от тези соц. плащания отиват за майчински, детски и др. помощи на семейства, чиито членове нито са учили, нито търсят работа, но затова пък създават деца като на конвейр?Г-жо Коларова,Какво се предвижда в стратегията за науката по отношение на нормализирането на БАН? Установихте ли какъв е процентът на онези от работещите там, които не са членове на овластени в нашата наука семейства, нито принадлежат към приятелските им кръгове? Да ви подскажа: Много малко са!

5

Даола

преди 9 години

БЪЛГАРИЯ - ГЕТО ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ.

4

сравнение

преди 9 години

Изостанала Турция -411 евро най-ниската пенсия в ТурцияЗащото в Турция доста рано може да се стигне до пенсия. Мъжете може да претендират за пълна пенсия на 40 г., а жените на 38 г. На практика 25 г. трудов стаж са достатъчни. Средната продължителност на живота при мъжете е 75 г., а при жените 76 г. БЕЗПЛАТНО ЛЕЧЕНИЕ ЗА БЕДНИ ХОРА В ОБЩИНСКИТЕ БОЛНИЦИ.

3

демократ

преди 9 години

И защо агентите на ДС-КГБ получават максимална пенсия?Ами да си я търсят от Путин.На Русия са служили .И максималната пенсия не си ли я гласите за вас бе изедници народни?Това *** се видя че назначени милионери и бизнесмени не става от тях ами пак и тавана ще взимат....***.....ви.

2

благодарна

преди 9 години

Много, бе Христосков, много пари са това- особено на 150 лв - ръка трябва да ти целуват!

1

Шапшал

преди 9 години

А дано да не стигнат.