53

азззззззз

преди 9 години

Washington Post е провел проучвание в Лвов за това дали ДОнбас да остане в Украйна И ако лятото мненията са били твърдо ДА,то сега повечето вече не искат Донбас да е част от Украйна Кой знае колко вдовици има в Лвов останали след като мъжете им заминали на фронта Усещат се все повече и повече,че в Донбас си е месомелачка за укр. армията(вече укр. воиниците които са убити ,не си правят труда да ги разпознават,а направо ги заравят в анонимни гробове)

52

Анонимен

преди 9 години

Чета 37 - "Украйна тепърва ще яде дедовия като влезе в ЕС. "Украйна ще има мноого добри показатели като държава - стабилна икономика като България, хората ще могат свободно да ходят на гурбет в ЕС - нископлатен и мръсен труд има и там, да си купуват всякакви стоки от Лидл, Билла и др. , ще има приватизация и основно -закриване на производства. И още много знайни за нас мероприятия . И всичко това - за свободите на личността. Тия повтарят 1917г.

51

йьрьльмпи

преди 9 години

и с палци, и без палци дето ги слагате, няма кой да обясни защо за пример за добър живот се дава западно ориентирана страна като Австралия

50

До 55

преди 9 години

То и "македонците" така казват за нас - че не сме славяни, а татари ! Дааа, ти си Петата колона на Коминтерна и Соринтерна!

49

йьрьльмпи

преди 9 години

"Захарченко проведе колоритна кампания, сравнявайки залежите на въглища в промишлената област с петролните залежи на Обединените арабски емирства и обеща на пенсионерите месечно възнаграждение, което ще им позволи да ходят на сафари в Австралия"защо пък в капиталистическа Австралия на сафари, а не в Сибир на трудово-образователен лагер

48

Анонимен

преди 9 години

63, Беня Коломойский се само величай като главен жидобандеровец. И той ли е абсурден? В днешна Украйна тъпите бандерлоги са в услуга на *** - олигарси. Вижда се без лупа.

47

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 61"Статии да .. в проруски медии. Нито една снимка на реални жертви. Няма снимки, видео - има само разкази на проруски терористи. Няма масови гробове, няма стотици заровени в тях ... само лъжи и попаганда на руските служби."Ти за Youtube слушал ли си ? Я го намери в нета, не е сложно и се поразходи в него , погледай и едните и другите и тогава пак ела тук и си кажи мнението.

46

ОФ

преди 9 години

Забелязвам движение на източните покрайнини на Мариупол. Засега е военна тайна и повече не мога да ви кажа.

45

Анонимен

преди 9 години

Захарченко ще бъде "избран" на тези "избори" по руски, но какво им даде до сега въпросния господин на "новорусийци". Глад, мизерия, убийства, бандитско отнемане на собственост, насилствена мобилизация. Тези хора не са вземали заплати и пенсии от юни месец и на възникналите спонтанни протести се отговаряше със стрелба засега само във въздуха. На протестиращите пенсионери Захарченко каза да отидат да си търсят пенсиите от Украйна. Те точно и това направиха, напуснаха ДНР и отидоха в Украйна.

44

коко

преди 9 години

Не гласуваш ли правилно си заминаваш това е Руската демокрация

43

до 60

преди 9 години

Тука един се представя за луд, ама ти си много по-луд от него. Русия и бяла държава? или още повече марката салам Новорусия и държава?

42

СЛАВА НА НОВОРУСИЯ -

преди 9 години

БЛАГОДАРЕНИЕ НА САМОЖЕРТВАТА И СМЕЛОСТТА НА ДОБРОВОЛЦИТЕ ОПЪЛЧЕНЦИ ОТ ДОНБАС ДНЕС СЕ РАЖДА ЕДНА НОВА ПРАВОСЛАВНА БЯЛА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА,А НЕ ИСКУСТВЕНА ИСЛИЯМСКА КАТО ТЕЗИ В КОСОВО И БОСНА ПРЪКНАЛИ ЧРЕЗ АМЕРИКАНСКИТЕ БОМБАНДИРОВКИ,ТАЗИ БЯЛА ПРАВОСЛАВНА ДЪРЖАВА ,-НОВОРУСИЯ ,СИ ЗАСЛУЖИ СВОЕТО РОЖДЕНИЕ ЗАРАДИ НЕВИННАТА КРЪВ КОЯТО ПРОЛЯХА ЖИДОВСКИТЕ ФАШИЗИРАНИ *** ОТ КИЕВСКАТА ХУНТА .

41

Анонимен

преди 9 години

The Washington Times: Обама лишава САЩ от самочувствие и увереност в собствените сили.

40

азззззззз

преди 9 години

До Анонимен 55 Тази истина Псаки ли ти я каза,докат й ближеше немитата от 2 седмици пу*ка или Обама,докато му правеше баня на к*ра му и орехите с език????????????????????

39

Луд

преди 9 години

До анонимен 51 Вие да не сте отшелник ? Дори и в нашите услужливи медии могат да се видят кадри на обстрел с артилерия и градове на села и жилищни квартали и да се прочетат статии за масови гробове с избити цивилни граждани .И това ако не Ви е достатъчно не знам как да Ви помогна

38

ОФ

преди 9 години

Международните наблюдатели на изборите в ЛНР отбелязват висока активност на гражданите.

37

Истината

преди 9 години

Истината е една--Днес се ражда новата православна славянска държава--Новорусия...Харесва ли му на някой или не......това е друг въпрос.Нашият Български народ може само да се радва и подкрепя народът на Новорусия.Защото те показаха мъжеството си и уважението си към дедите си и вярата си.БОГ да е с вас,братя...БОГ да е с всички православни славяни.С вас е силата и правдата.

36

азззззззз

преди 9 години

Миналата или по миналата седмица на мач между полски и украински отбор,насред Киев ,полските ултраси са викали на украинците "Руски ку*ви" "Х*й за Бандера,х*й за Бандера" Весело нали ,укрохохли? Насред Киев да ви се подиграват така яко а вие само да се правите,че не сте чули Полша ви знае ла*ната и докато ви потупва по рамото се готви да си вземе Лвов

35

Луд

преди 9 години

До 45 анонимен ,а избиването на 4000 души от собственият ти народ какво е да не би да е хелоуин .

34

Луд

преди 9 години

До десен сектор къде бяхте когато това случи с Косово и тогава някои предупреждаваха да не се създава прецедент , но не би суверена има право.