73

Shark

преди 9 години

А терористите в Зап. Украйна, които стреляха по хората на майдана и обвиниха момчетата от БЕРКУТ, те не са самопровъзгласили се, така ли!!!

72

проруска

преди 9 години

Честито на симпатягата Захарченко!!! Не прилича нито на Турчинов, нито на Яйценюк, най-малко на пияния и кървав Порошенко.

71

Слава на Украина

преди 9 години

До С.А.С.-----А защо не се преместиш от ЮАР в Русия ?И аз мога да застана на чисто и от там да укоражавам затъналите в *** .

70

сектор Кабул

преди 9 години

Вместо отговор на клеветническата кампания на *** за бойкот на изборите и липса на международни наблюдатели: дописка от немски наблюдател: Отвечая на вопрос о том, сколько примерно жителей находилось в помещении, наблюдатель указал, что "их были сотни". "Были пожилые люди, семьи с детьми - это очень хороший знак", - указал Оксенрайтер

69

Анонимен

преди 9 години

Бог да прости душите на невинно убитите преди половин година в ОдесаНе забудем! Не простим! Одеса помнит!

68

Анонимен

преди 9 години

Вижте и чуйте тази гениална, очароваща магия от Лешникотрошачката. youtube/watch?v=9a4DnEWXMHM

67

азззззззз

преди 9 години

До Анонимен 90 Абе не се знае зимата още не е дошла ,пари никой не дава засега Те подписваха ли ,подписваха ли договори,примирия и тия подписани от укропите стават само за тоалетна хартия Докато газпром не получи милиарди ,газ няма да пусне Това ,че са подписали една хартиика ,не значи ,че укропитеците няма да мръзнат зимеска

66

Анонимен

преди 9 години

Гривната пада украинките се продават без пари само и само да не са в Украйна, икономиката я няма а индустрията вече е разрушена. Вместо да свалят олигарсите в радата тъпите украинци се избиват по между си. ВСЯКА РИБА СЕ ВМИРИСВА ОТКТМ ГЛАВАТА! първо да отстранят Яйценюк Техния ахмед доган Коломойски Турчинов и после да правят избори

65

Анонимен

преди 9 години

Нали се сещате каква ще и реякцията на пиндостан и гейропия - такова животно НЕМА.Добре че в двете републики не им пука и имат с какво да се защитят.

64

ОФ

преди 9 години

В ЛНР ще продължат избирателния ден до 22:00 ч., поради огромният наплив на избиратели.

63

С.А.С.

преди 9 години

Аз се радвам за братушките,щом така искат-така да бъде.Макар,че отдавна живея в ЮАР,следя много стриктно новините от нашия край.И който си мисли че на запад е лесно-значи е пълен ***.В Еуропа става все по-зле,а за Юнайтед стейтс вече всички знаем накъде отиват.Време е и нашите славянски корени да проговорят и да възродим моща си.Нека хората сами да решават как да живеят--това е дадено от Бога и никои не може да му диктува.

62

Анонимен

преди 9 години

Дано алфа глупакът признае изборите в ЛНР и ДНР, тогава ще им наложат такива санкции че и на самия алфа дог ще му се наложи да търси тоалетната за гладни в Кремъл.

61

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

ВСЕКИ КОЙТО ИМА ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ СИ МОЖЕ ДА ПРЕЦЕНИ КОЛКО ,,УВАЖАВА'' МОСКВА СЕГАШНИЯТ РЕЖИМ ВЪВ КИЕВ ЩОМ НАШИТЕ ХОРА ДАЖЕ НЕ СА СЧЕЛИ ЗА НЕОБХОДИМО ДА ИМ СЪОБЩЯТ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЧЕ ЩЕ ВКАРВАТ КОНВОЙ ВЪВ УЖ ФОРМАЛНО ВСЕ ОЩЕ ВОДЕЩИЯТ СЕ САМО НА ХАРТИЯ МАЙ УКРАИНСКИ ДОНБАС!САНКЦИИ, МАНКЦИИ И ПОДОБНИ ЗАПАДНИ ИДИОТИИ НЕ МОГАТ ДА УПЛАШАТ РУСКИЯТ МЕЧОК ДА НЕ ПОМАГА НА СВОИТЕ ХОРА В НОВОРОСИЯ ЗАЩОТО В КРЕМЪЛ ОТЛИЧНО ЗНАЯТ ЧЕ ВЧЕРА ЗАПАДЪТ БЕ ВДИГНАЛ МЕРНИКА НА КРИМ,ДНЕС НА ДОНБАС А УТРЕ НА ЦЯЛА РУСИЯ!

60

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

ВЪВ СЪЩОТО ВРЕМЕ ПОРЕДНИЯТ ВЕЧЕ 5-ТИ РУСКИ КОНВОЙ ВЛЕЗЕ ВЪВ ЛУГАНСК И ДОНЕЦК И ДОСТАВИ ХУМАНИТАРНА ПОМОЩ.НАД 50 КАМИОНА БЛАГОПОЛУЧНО ПРИСТИГНАХА ВЪВ ЛУГАНСК.ТЕ ДОСТАВИХА НАД 500 ТОНА ХУМАНИТАРНА ПОМОЩ.ДОНЕЦК СЪЩО ПОЛУЧИ НАД 50 КАМИОНА СЪС ХУМАНИТАРНА ПОМОЩ.ЗАМШЕФА НА НАЦИОНАЛНИЯТ ЦЕНТЪР ПО УПРАВЛЕНИЕ НА КРИЗИСНИТЕ СИТУАЦИИ ОЛЕГ ВОРОНОВ БЕ ЦИТИРАН ЗА ,,ИТАР-ТАСС'' ЧЕ ЗА СЕДМИЦА ПОДЧИНЕНОТО МУ ВЕДОМСТВО ПЛАНИРА ДА ДОСТАВИ В НОВОРОСИЯ НАД 3000 ТОНА ХУМАНИТ. ТОВАРИ.А ЗАПАДЪТ ИМ ДОСТАВЯ САМО СМЪРТ!

59

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Какво ли има в торбата?Лакомство или пакост?Сега хохлите ще разберат...

58

до 76

преди 9 години

Моите деца да не са ***. Австралия е известна с прах, мухи на юг и висока влажност на въздуха (при дишане дробовете се пълнят с вода) на север. Сибир е мечта и хората в Русия си пожелават еди на друг сибирско здраве.

57

ДИМократ

преди 9 години

Съгласен съм с Мила за трите рекорда на Украйна за Гинес :) най-евтини ***, най- крадливи олигарси и най-*** управници. Кандидатсвайте бе нали сега сте асицииран член в ЕС!

56

НОВИНАТА Е....

преди 9 години

Вашингтон пост дава мнението на украинците от западна УК.Те искат Донбас да се отдели и журналистите съветват политиците в Киев да направят същото--май справедливостта ще въстържествува

55

йьрьльмпи

преди 9 години

ми разбирай го както искаш, незнам на колко години си, но децатат ти ако имаш или когато имаш хукнат за Австралия, а не за Сибир ще ти стане ясно

54

до 72

преди 9 години

Захарченко казва сафари в АвстралияТи експонираш думите му като пример за добър живот се дава западно ориентирана страна.Аз разбирам, че богатият, пенсиониран, донбаски миньор ще ходи в задния двор на света на сафари.