13

ognyanz

преди 9 години

"Важното е да изпълнява програмата, когато спре да я изпълнява, спира и нашата подкрепа, увери Симеонов." - ето, това показва, че не разбирате бат'си Бойко. Неговата програма е да прави това, което той си реши. Ако имате собствено мнение, няма как да се разберете с него.

12

djon

преди 9 години

Е тая честитка в парламента преля чашата ЧЕСТИТО!

11

АНТИ

преди 9 години

Всеки ден Цирк за кабинета,днес под шатрата на ЕНП-ето,топли места за Десни елементи,накрай Доган ще опъва ушлета!

10

?!?

преди 9 години

Е за КТБ не позна, гн. националист, защото няма никакво основание да се наливат пари в банката на Делян Пеевски!

9

Циганин

преди 9 години

Дол привквал всичките един по един в кабинета на Цецка Цачева (май) както едно време в училещето ни привикваха при директора ,когато направим голяма някоя беля .Брюксел дава указания через Дол ! Това е Истината ,България се управлява от Брюксел и Вашингтон . Загубихме СУВЕРИНИТЕТА си и то без бой- а само за "шепа жълтици" - а всите политици се бият в гърдите за голям патриоти български !

8

ни

преди 9 години

До ТТ (9)В банката има много пари на обикновенни хора. Аз лично имам съученици със спестявания по 2000-3000лв и то не един, които са се полакомили и сега се чудят какво да правят. Масово българинът е алчен....

7

ТТ

преди 9 години

А, и тоя Патриот се взима много насериозно.И наистина изглежда и той да има интереси в КТБ.Ама я вижте дали в тая престъпна банка имат влогове т.н. обикновени българи. Вътре е бъкано от спекуланти и жадни за бърза печалба българи - ама от "големите" българи.

6

Циганин

преди 9 години

Жозеф Дол -кой е този и защо трябва да се изчака ?

5

Тихомир Томов

преди 9 години

Тези " патриоти " и онези на Субсидеров са готови дори за фелацио в името на осигурени старини ! То бива гънене , но всичко си има патриотична граница !

4

Анонимен

преди 9 години

тоя е същия като бялата златка

3

хе

преди 9 години

Поредния *** в политиката,лошото е че бая бълъци му вярват.

2

-10

преди 9 години

Според Симеонов след резките промени в мнението на различните партии в последните дни явно няма нищо неочаквано и в последната.---------------А ти какво се учудваш, след като в парламента са смешни партии като твоята, на Бареков и на Сидеров. На какво могат да разчитат тези, които са се нагърбили със съставяне на правителство. Всичката ни мара-втасала, едния иска връщане на казармата, другия ракети по границата, третия гейовете му проблем. Вие в кой свят живеете бе???

1

Анонимен

преди 9 години

PATRIOTICEN FRONT ZAEDNO S ATAKA NAPRED I SAMO NAPRED.NA SLEDVASHTITE IZBORI SHTE GLASUVAME ZA VAS.