4

Анонимен

преди 9 години

В заведение за хранене всеки ден влюбена двойка си поръчва кафе и порциия хапване с две вилици.Минало времено от двойката нито вест ,нито кост.Появила се само Жената,тогава мениджъра на заведението я попитал на какво се дължи тяхното отсъствия тя заявила ,че мъжа починал.Тогава мениджъра ,поръчал същото,което двамата са си поръчвали с две вилици и я поканил на една от маситеЛидера, остава верен на принципите си и дори изкачвайки се по стълбата на успеха запазва и своите приятелства.

3

Анонимен

преди 9 години

Не знам кой ги пише теззи статии,но не трябва да започне с честност.Нико работодател или лидер както го наричате не честен,коректен и лоялен спрямо своите подчинени.За това напускат и не искат и да чуват.Значи,ако може подчинения да дава всичко от себе си и това са и очакванията на подчинения от работодателя.Хората не са за един ден!Станат ли повече от един подчинен тогава не можем да говорим за честност.Изгубили вяра,подчинения вдига си чукала и си заминава.Чесност...хм..каква ти честност?

2

Анонимен

преди 9 години

До HahahaПиши на български, приятел! Какво ми се американчиш тука? Имаме азбука и писменост от 1 150 години.

1

Hahaha

преди 9 години

Lidera nai-malko trqbva da definira, izlaga i strategicheski uspee da priloji PRAVILA, za da priloji nqkakuv red. Kogato toq lider e otrasnal v durjava BEZ PRAVILA, makar i nqkaksi da saumee da go napravi, to negovite slujiteli, posledovateli, ne sa sposobni da deistvat PO PRAVILA, zashtoto durjavata v koqto jiveqt izkliu4va osnovnoto ponqtie koeto q pravi durjava - PRAVILA. Post-komunizam i lideri.. maileeii