67

melinda.faella

преди 9 години

децата ни избягаха лекарите напускат държавата се срива! сляп народ сме, е от такива като тебе сме на тоя хал! да Бог да ни е помощ точно така!

66

melinda.faella

преди 9 години

Пламене, човече освен омраза друго не заслужават! 20 години какво доказаха?обогатиха се сами а хората обикновенните като мен аз съм мед сестра и работя за 580лв Пламене! в коя държава има такива заплати, я ми посочи една! ти сляп ли си те ни окрадоха и съсипаха всичко ти искаш благоразположемие към тях............. не си наред нещо или баща ти е депутат?

65

Пламен

преди 9 години

"за поведение, което напуска територията на омразата" - най- накрая бе хора. Нека да копираме и да се учим от европейците в това което са добри-добри. На първо място са националните интереси - после личните. Разногласията се решават с диспут и се правят разумни отстъпки в име на общата цел. Омразата няма и не трябва да има място в политиката и държавата. Бог да ви е на помощ.

64

аз

преди 9 години

Добре че партиите в парламента не са повече на брой. Много заместници, много нещо бе! Що парички ще им се дадат за това?!

63

Луд Гидия

преди 9 години

Новият-стар парла-мент започна с фал. Грешка, господа, грешка! Избирате тази, която ви провали. Сърдете се после на себе си. Нищо ново не сте научили, нищо старо не сте забравили. Бедни, бедни български народе, защо не си остана под сянката на султаните?

62

da be

преди 9 години

Ха дано да и е за кратко ! Нови избори - нов късмет ! Безпринципното управление няма как да просъществува дълго

61

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен Не забравяй , че по онова време всички бяха комсомолци.

60

Анонимен

преди 9 години

Още 4год. застой!!! Млади хора, единственото разумно решение е Терминал 2,за да постигнете мечтите си!!!

59

Анонимен

преди 9 години

До пуки Както е казано в Коституцията . Трябва да се узакони .Не може така ,на някой му кефнало, логично и тем подобни гадания. То е логично да имаме европеиски заплати и пенсии ,ама !Закон!

58

Анонимен

преди 9 години

До Цецоу Служителят на ДС ,другаря Цветан Цветанов подарява,цветя на партиината секретарка на Общинският Народен Съвет в град Плевен, другарката Цецка Цачева. Партия и Служби- заедно завинаги!

57

Анонимен

преди 9 години

А къде е Костинбродската Фея...

56

Анонимен

преди 9 години

До МАСОВИ ПРОТЕСТИЧе трябват протести трябват, одобрявам, но въпросът е също дали способните хора в държавата са готови да се натоварят със задачата, да поведът страната или се страхуват да го направят. Нали целта е да изметем ***. ОК, но след това е по-важно, как ще се случат нещата. Иначе получаваме анархия, а в нея пак *** се справя най-добре и се връщаме на изходно положение...

55

Санчо от Прованса

преди 9 години

Таз *** не допусна минута мълчание за Вапцаров, га беше прецедентка предният път.... само 10 грама метал могат да помогнат на подобни ***.... далеч повече от 240 на брой....

54

Анонимен

преди 9 години

На такъв народ такъв председател - няма що. Ей сега ще се просълзя

53

Цецоу

преди 9 години

Цветан Цветанов подарява Цветя на ЦеЦка Цачева.

52

Анонимен

преди 9 години

Нени интересува кои е,интересувани дае доблестен 4овек и да си разбира от работата.Мислим 4е тя ги има тези ка4ества.Към народното субрание или работете за народа или 6теве изринем яко тоя път стига ви толкоз умилкваня.Работете 4естно и достоино.

51

Анонимен

преди 9 години

До РАТНИК1936смени про-руска с про-турска и ще съм съгласен. Атака се кланят на Доган от бая време.

50

Анонимен

преди 9 години

Значи така.... 11 турци от атака + 1 от ПФ + 1 от РБ = 13. 240-13 = 227. От 227 до 219 са още 8, *** от днес.бг пак почнаха със старата песен.

49

РАТНИК1936

преди 9 години

Червените парцали от Атака заемат най лявата част на парламента зад социалистите май ми се видя .Ето вече е ясно каква е тяхната ИСТИНСКА политическа ориентация-крайнолява антибългарска и про руско-еврейска!!!

48

Анонимен

преди 9 години

Има нещо сбъркано в това - мъже да си подаряват цветя. Поне аз не го приемам за нормално.