33

Анонимен

преди 9 години

Жалкото е че И след 23 години даже не могат да се доближат до Терминатор 2 всички занимавали се и занимаващи се с кино. Толкова жалки!

32

Анонимен

преди 9 години

Такъв замисъл и интрига между два война роботи дошли от времето в наши дни си е нещо умопомрачително за 1991-ва когато бе създаден Терминатор 2. Имах удоволствието 7-8 месеца след като излезе тоя филм да го имам на видеокасетка и като го пуснах с приятелите ми в нашето собствено заведение като малки...бяхме на по 12-13 години направо не можехме да повярваме че има такъв филм. Гледахме го на ден по веднъж поне. толкова се бяхме вманиачили в него.

31

DEVIL-JIN

преди 9 години

Като излезе този филм бях трети клас,беше нещо страшно,във видеотеката не можеше да се вредиш да вземеш филма,трябваше да я платя и чак след 4-5 дена да я взема,народа беше пощурял по този филм само за него се говореше,такава истерия не помня,беше като гражданска война.

30

хаха

преди 9 години

чакай че не видях преди 2 часа пак пи писъл, по-голям фантастичен филм от теб надали има, по цял ден да стоиш във вас и да пишеш коментарчета. Номер 1 ,,Инсепшън с Леонардо ди Каприо,, спада отчасти във фанстастика и Терминатор е направо комичен покрай него.Номер 2 Дарк найт-трилогията на филма от преди няколко години с пъти минава Терминатор, който всъщност е страхотен филм, но за времето си, беше просто време да излезе такъв, но най-добър не!Дори междузвездни войни е по-добър в жанр фантастика

29

OLD BEN

преди 9 години

Тъкмо по темата - сега видях реклама по Диема. Ще дават Терминатор 2 утре вечер. И на мен ми е любим и мога да го гледам десетки пъти. Мислих, мислих и не можах да се сетя за по- добър фантастичен филм. Но 1,3 и 4 ги гледам само защото съм фен на поредицата. Все пак Межд. войни и Пришълецът също са култови. От по- новите ми харесват Планетата на маймуните и Бойна звезда Галактика /сериал/.

28

Анонимен

преди 9 години

Сорос, по добър е робокопа ти откъм некадърно изпълнение. Прав си!

27

Антисоросоид

преди 9 години

До Анонимен 29 Обаче ,,Робокоп" е по-брутален от ,,Терминатор" 2.

26

Антисоросоид

преди 9 години

Тъй като няма кой да ви вкисне настроението допълнително, аз казвам, че поредицата за цайсатия магьосник ,,Хари Потър" е най-добрата фантастика за всички времена!:-D

25

Анонимен

преди 9 години

Най-великата фраза от Арни и тя е в Терминатор 2 когато отива гол до рокера в бара и му казва: Трябват ми дрехите ти, ботушите ти и моторът ти.А рокера се разсмива и му казва: забрави да кажеш" Моля" и си изгася пурата в гърдите му.

24

АТАКИСТ

преди 9 години

до 27Поредицата за Борн опровергава донякъде впечатленията ти. Първата част е добра, втората е още по-добра...третата по средата на първите 2.

23

Антисоросоид

преди 9 години

,,Хищникът" 1 наистина е добър , но 2- та не струва. И за ,,Робокоп" и повечето филми важи правилото, че продълженията са по-добри откъм спецефекти, но по-лоши откъм сценарий.

22

АТАКИСТ

преди 9 години

до 21Зов за завръщане по -добър от Терминатор 2? Заради кое? Заради това, че си падаш по Шарън Стоун или поради това че си падаш по мадами с 3 цици? Или си падаш по фараонски тъпотии с Харисън Форд или си фен на каубойската му шапка. За междузвездни войни няма да коментирам даже!

21

ХАНС ГРУБЕР

преди 9 години

ROBOCOP 1987....THE PREDATOR 1987 = ARNOLD !!!T 1 + T 2 = VERY BIGALIENS 2 = JAMES CAMERON = VERY VERY BIG !!

20

АТАКИСТ

преди 9 години

до 20Гледам усещаш ги нещата, но има МАЛКА разлика м/у двете поредици: Рамбо 1 беше шедьовър макар с нисък бюджет за разлика от следващите му части, а при Терминатор ... с ниския бюджет Терминатор 1 не бе толкова качествен колкото с огромното си финансиране Терминатор 2.

19

КуРти

преди 9 години

До хахаЯвно не си го гледал филма когато трябва и на каквото трябва, за това пишеш откровени глупости. Аз го гледах още далечната 1993-та година в кино София на огромен екран, с гърмящи колони отвсякъде /София и Цанко Церковски големия салон бяха първите кина с THX/ и с ефекти, които 90-те години ни се струваха нереални и извънземни, а явно са били такива щом и сега на фона на еволюцията в тази област изглеждат добре и зрелищно. Т2 е един от най-великите филми изобщо, а не само в жанра си.

18

Антисоросоид

преди 9 години

Сега се сетих за ,,Роки" 1 и 2, които са си класики. Нищо че 1- та е нискобюджетна,но пасва на сценария и обстановката. 3 и 4 не струват, а 5- та вече си е извън контекста на времето. Същото важи и за ,,Рамбо " 4.

17

Антисоросоид

преди 9 години

От поредицата ,,Терминатор " само 2- та част се е получила откъм сюжет и спецефекти. Третата беше голямо разочарование. Първата макар и голямото финансиране за онези години си личеше, че е нискобюджетна. Подобно е и положението с ,,Рамбо" 1. Втората и особено третата част бяха изпипани от откъм спецефекти, но не бяха добри като 1 част макар и нискобюджетна.

16

АТАКИСТ

преди 9 години

до 18За премиера на такъв тип филми Терминатор 1 е повече от качествен, но след като се появи Терминатор 2 след 7 години, все едно е да сравняваш Блек Рам с Джак Даниелс!

15

Антисоросоид

преди 9 години

До АТАКИСТА ,,Терминатор" 1 не е ли зле направен? Пък и аз давам ,,Пришълецът" като примерза добра поредица, а не като нещо кой знае какво. ,,Пришълецът " 1 е бутафорен, 2-та е добре направен откъм спец ефекти, но сценарият куца. ,,Пришълецът " 3- в планетата затвор е най-мрачната част от поредицата и най-добре измислената откъм история, В 4-та част нещата са като при 2- та.

14

Анонимен

преди 9 години

К'ви пришълци и животни бе! Има само един сблъсък на този свят и той е Терминатор срещу Т-1000!Такова чудо подобно на Терминатор 2 никога повече няма да бъде направено!