173

Анонимен

преди 9 години

Национален фронт за спасение на Бойко (НФСБойко).

172

Анонимен

преди 9 години

Леле, колко са жалки хората, когато им замирише на власт и пари...

171

Анонимен

преди 9 години

За жалост много инженери в БГ продават зарзават на пазара и работят като прости работници в Германия.

170

Анонимен

преди 9 години

190,191 да,бе,да!

169

Анонимен

преди 9 години

до хм - програмите им съвпадат не защото просто някой се чудел каква програма да има и за да не е без хич преписал от някой друг, а защото мислят и действат еднакво. Бойко спря АЕЦ "Белене", против Южен поток е, за шистовия газ е и т.н. точно като твоя Валери и като Лютфи и това не е просто някакво преписване, а целенасочени действия по убеденост, които не са от вчера, водещи до дръпването на шалтера на България. Пък ако ще и академик да е Валери, щом действа в синхрон с Бойко и Лютфи, ясен ми е

168

Анонимен

преди 9 години

Тия поне са се разбрали детски да се дават само до трето дете, може и да се намали малко ромската популация. По-добре късно, отколкото никога. Въпреки, че държавата няма да я бъде, който и да управлява и каквото и да направи, бъдете сигурни.

167

Анонимен

преди 9 години

до 185 - а що ли програмата на твоите патриоти си съвпада с тази на ГЕРБ и ДПС, хмм........каква е разликата дали ще управлява Бойко, или Валери, или Лютфи, след като програмите им съвпадат и ще вършат едно и също - тебе питам бе ***

166

Анонимен

преди 9 години

Предпочитам ПФ и ГЕРБ в коалиция тъкмо ще затрият БГ от картата. Време беше,след като народа избира 1 бивш СИКаджия не заслужава да го има!

165

Анонимен

преди 9 години

Предпочитам ПФ в коалиция с Герб отколкото Атака с ДПС !

164

Анонимен

преди 9 години

Обичам Добруджа, но повече обичам шистовия газ.

163

Хм...

преди 9 години

До мразичервенотиквеникПФ продсто ще си замълчат и ще пробват да пооплравят нещата в БГ! Едва ли ще заобичат ГЕРБ! ще поживеем и ще видим! Но до скоро недопускаха ПФ в НС, що ли? Изглежда състоянието на държавата е крайно критично и ПФ е последният вариант нещо да се промени за страната! Парите свършиха, и некой требва да се пробва да промени посоката! ПФ епоследната надежда за БГ! Последна!!!

162

Анонимен

преди 9 години

Предпочитам ПФ в коалиция с Герб, отколкото Атака с ДПС !

161

Анонимен

преди 9 години

Упс,има и 36 млрд. спестявания на гражданите,както и още не е разпродадена земята.Като ви набие Шеврон сондите в Добруджа,ще купувате хляб от Щатите-обогатен с микроелементи и ГМО продукти.

160

мразичервенотиквеник

преди 9 години

Колко народ излъгаха тия от пф не е истина , всеки ден плюеха тиквата и цветанка по скат, сега с двете ръце за герб, народе не се ли осъзна че всичките тия *** са попаднали в парламента , заради жаждата за власт и превилегиите да лапат и грабят ,не че ги е грижа за народа - нещастници!!

159

Анонимен

преди 9 години

До 152:ние не сме без правителство.В управлението на БГ най-добрите правителства са служебните.Това,което се готви е последен напън на мутрите да овладеят властта.Задай си въпроса защо?За да не се мъчиш-защото,единствените свежи пари у нас са от контрабанда и еврофондове.

158

Това бе края ви

преди 9 години

На псевдо- патриотите!Отрязахте си главите!

157

do 166

преди 9 години

Dupki v Burgas ? Tozi javno nikoga ne e bil tam A moje bi ima predvid intezivnoto stroitelstvo v grada a ina4e Simeonov e ok

156

иван

преди 9 години

ясно, ще играем в ПФк БОРИСОВ.Един отбор сме.Да се стягат отборите на вучката,емо ротманса и всички приятелчета,дето не мога да изброя.Ако падаме, ще ви возим безплатно.естествено с пари от бюджета, до където пожелаете. Да се счита за програма гербрска.

155

Анонимен

преди 9 години

Красимир Каракачанов-ПФ-историк,агент на ДС по линия македонски национализъм(логично е да представлява ВМРО!).

154

надежда

преди 9 години

Чудя се дали атакистите не завиждат на НФСБ? Един народ, а разделен на две поради личните амбиции на Волен да се доказва и .... ! Нелоялност към бившите работодатели, т.с НФСБ - какво ри ни казва това!Патриоти от всички/всякакви рояци от партиики осъзнайте се и обединете!