193

Константин

преди 9 години

И тоя Каракачанов е егати ... С неговите два процента никога нямаше самостоятелно да влезе в парламента, сега вече е голямата работа...

192

Стефан

преди 9 години

Каракачанов, вместо да обикаляш плевенските села и да си правиш пияр и на много загрижен, сега е момента да поискате от Герб вътрешното министерство и да се справите с *** престъпност по селата. Иначе е много лесно да стоите отстрани и да давате акъл. Колкото до *** престъпност на тебе и на мене е ясно, че с нея управия няма и няма да има.

191

з

преди 9 години

патриотите ни излязоха най-големите мишоци ,сега ще се налапат за 4 г. и после ще ги забравим и има като Воленда да се перят колко са забогатели ,факт е че гласувах за тях

190

кръстник

преди 9 години

Драги избиратели на Патриотите, не чувствате ли че сте употребени, и изоставени...да не казвам като какво.Да им е честит съюза с Боци, и ГОРЧИВО, младите като се обичат...нека да се вземат...

189

Анонимен

преди 9 години

Офф няма ли как да извикаме един-двама от тез джихадисти да се взривят в парламента и да ни отърват от тия ***.

188

Анонимен

преди 9 години

25 години реалната програма на всички управляващи милата ни Родина е била единна, постоянна, твърда и целенасочена. Може да се обобщи като:КРАЖБИ И РАЗПРОДАЖБИРазбира се, че при прилагането на програмата е имало различия между отделните управляващи - всичките са некадърни в различна степен. Пък било то и в краденето и разпродаването. Едва ли ще доживея да вида възмездие, но такова ще има. Рано или късно. Бог забавя, но не забравя.

187

Патриот е, душа дава

преди 9 години

Патриотите в кавички ще подкрепят точно кабинет начело с американския агент Бойко, работещ за чужди държави!

186

...

преди 9 години

ne komentiram

185

диетолог

преди 9 години

Леле,ами че то това е като да тръбиш че си вегетарианец , а да плюскаш месо :))

184

Анонимен

преди 9 години

На заден план - Каракачанката на Боко...-:)

183

Анонимен

преди 9 години

аз пък без да съм 'фен' на някой определен, този път се изкефих. колкото и минуси да се слагат. в интерес на истината, не ми е приятно, че герб ще правят правителство. но за първи път чувам политик да каже 'подкрепям принципи, не искам министри'. досега се нагледах на 3-5-8, постни пици с калинки, промени на закона за данс, златни пръсти, мистър 10%, мисис 'йес' и всякаква *олоч. за мен оттук нататък не е важно колко ще изкара правителството, а че най-после някой постъпва сериозно.

182

Шоп

преди 9 години

До Без АЕЦ, газ, пазариИ двете партии са яростни русофоби, начело с *** Валери Симеонов.--------------Къде е казано, че българският националист трябва да бъде яростен русофил? Напротив, истинските български патриоти не обожествяват Русия, както прави една купена от руското посолство партийка.

181

Анонимен

преди 9 години

Какъв е тоя "патриот" дето се дава на ГЕРБ?Националния фонд за спасение на Бойко разбира се.

180

Без АЕЦ, газ, пазари

преди 9 години

Ама, разбира се, Валери Симеонов и ТВ СКАТ не спряха да отричат ядрената енергия и да плюят по "Белене"и Южен поток, каквато е и политиката на Герб. И двете партии са яростни русофоби, начело с *** Валери Симеонов. След изборите във Файнешънъл таймс РБ е наречен нервозната група, а Патриотичния фронт -"група десни ненормалници", а от описанието на Б.Борисов в австрийския "Курир" със заглавие "Бруталният Буда, лъсва един Бай *** Банкянски. Франкфуртер рундшау го нарича "Българският бик"

179

Анонимен

преди 9 години

Патриот е , душа дава за наука и свобода,но не свойта душа, братя, а душата на народа! Хр. Ботьов

178

тия тарикати ....

преди 9 години

... отново изпързаляха простия електорат. Разбрали се заради замръзяването на тока. Ми те се нагушиха с тези 10% и ще се нагушват на тази цена.

177

Баба Ванга

преди 9 години

Тези никога нема да оправят Бълагария а само ще влошат положението

176

ДАНС

преди 9 години

ДАНС да конфискува Българския паспорт на Каракачанов и да бъде екстрадиран веднага в Македония

175

Ако...

преди 9 години

Ако имахме атомни мощности и бяхме построили с парите на държавата завод за електромобили...

174

Хм...

преди 9 години

До 195 АнонименПари вече няма!!! Материалното и то е на привършване!!!