17

Анонимен

преди 9 години

Ти ме възхити, мило момиче! Браво! На розовобузия една плесница!

16

Бисер

преди 9 години

Еврото е супер яка мадама, а и е много свестна като човек! Дано България има повече такива като нея!

15

Мила

преди 9 години

До 21Не мисля така познавам поне 10 човека, които са в UK. Двама се занимават с изкуство и то доста успешно. Поне 5 човека, които завършиха висшето си образование там и са успешбо реализирани в професията си и още няколко приятели заминаха след като завършихме в БГ университета и всички те са успешни в професията си. А *** е много грозна дума, която се използва от не до там интелигентни хора!

14

Анонимен

преди 9 години

До Милаvav velikobritania zamina zialata *** na Balgaria,vsicki da gi izhvarliat ot tam, no inie tuk ne gi iskame.

13

do 19

преди 9 години

Ох мамин сладък. Ама голЕм си ми разбирач!

12

Анонимен

преди 9 години

Ми много е убав тоя евродепутат. Как ще я опаковат и нея в корупционния пашкул на политиката.

11

Анонимен

преди 9 години

Казал да ограничи,а не да премахне.Ограничение за крадците на коли,проститутките,източвачите на кредитни карти и т.н.Да на образованите и работливите и т.н.

10

Мила

преди 9 години

Браво на нашето момиче! Радвам се, че в ЕП има млади и кадърни хора, които защитават страната си! Крайно време е да вдигнем глава и да сме горди с това което сме и което можем, защото не отстъпване по нищо на британците или немците! Да България има своите недостатъци, но ние не сме хора втора ръка и тряжва да им го покажем!

9

Пешко

преди 9 години

До Пеперудата, Камерън "обмисля спешни мерки", т.е. тепърва евентуално ще взема мерки и съответно Паунова се намесва много на място. Не знам сега защо трябва да плюем по нея и въобще по ЕС. Освен това по-важната статия е онази, в която се появява руска банка кандидат да купи дъщерна банка на КТБ

8

Пешко

преди 9 години

До ПеперудатаАми така като чета с нейните думи са се съгласили всякакви еврочиновници до най-високите нива. Съответно се очаква в парламента този въпрос да бъде обсъден, да бъде взето решение и да бъдат предприети действия. Ако си очаквала Паунова да ходи със сопата да бие Камерън или да му вземе нещо мило и да го изнудва, е друго нещо

7

читател

преди 9 години

Интересно ми е , един на колко британци се равнява по кражби, пакости и източване на фондове?Ако някой знае, нека каже, че да е ясно как тази кокона ги сравнява?

6

Анонимен

преди 9 години

***, започваш да ми се издигаш в очите ;)

5

Пешко

преди 9 години

Ами браво на г-жа Паунова. Иначе такива като номер 1 са ограничени бузлуджански ***, чието ежедневие явно преминава в страдание и печал - Паунова казала, ама Камерън местел, а ако Паунова не каже - що не била казала и какви сме били дупедавци на еврогейовете.

4

Така е!

преди 9 години

Освен това е "студено и вали".

3

Анонимен

преди 9 години

Не ни искат нас, че сме им съюзници, а ни критикуват, че не искаме бежанците от друг континент.

2

Анонимен

преди 9 години

ТАЗИ Е КОМУНИСТКА ЗНАЧИ УБИЦА..

1

Анонимен

преди 9 години

И Камерън си го премести в другия крачол. Единственото, което го интересува е да спечели изборите догодина, като за целта трябва да привлече колкото може повече гласове на ксенофобите/псевдонационалистите (които принципно гласуват за UKIP). Затова е и цялата драма с имигрантите от Източна Европа.