107

Анонимен

преди 9 години

До избирател-безпартиен 150 - ти си комунист,ха сега се гърчи от мъки гледайки към червеното минало на ББ.

106

социолог

преди 9 години

На всички , които са гласували за малки партии ще им кажа. Не случайно в най-развитите страни като САЩ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, ГЕРМАНИЯ и други има по 2-3 солидни партии и това е . Апропо да ви напомня думите на Чърчил - Ако изборите можеха да решават важни въпроси те щяха да ги забранят.

105

нов

преди 9 години

С такъв тюрлюгювеч народът няма да се задоволи.Колективната отговорност на практика е безотговорност.Ако ГЕРБ отново се провали, за какво ще са отговорни партиите -патерици.Какво става най-накрая- гласуваш за една по-различна партия, тя пък отива с ГЕРБ и така купуват или по-точно крадат нашите гласове, уж да управляват.Това е мега измама.

104

Анонимен

преди 9 години

Няма да има нови избори, защото партиите свършиха парите за купуване на гласове. За една година все ще съберат за някой и друг глас.

103

избирател-безпартиен

преди 9 години

Червените *** умират от мъка , че няма избори за да могат да плюят денонощно по ГЕРБ. Сега вече и Волен Ибрикоглу им стана симпатичен . Червените *** за пари и майка си ще продадат.

102

Анонимен

преди 9 години

tva sa soporugi be , sopurugine na tremata Tikvaci be, na trimata Piponiaci be, na trimata Kratuniaci bei ima osteee mnoooOOOoogo mnogo da drapat dorde se ojeniat za trima glupaci- oti tekof otbor nema- zatova Donio Donev e vrha, zastoto gi iztrepa sas smeh i tapotii, maina

101

Анонимен

преди 9 години

А реформаторските охлюви, дето протриха жълтите павета да протестират и да надуват цяла година вувузели, сега набиват остатъците от кокалите и се тъпчат под масата с подхвърлени залъци. Един мазен подмазвач, допълзял на четири крака до премиерската службица, раздава агенции на любовниците им, купува лимузини S класа, докато другият ухилен предводител на нацията, дето са му се разцентровали тотално жиците на възприятията, се репчи и пъчи на Руската мечка с нелепото самочувствие на хлапак, неосъзнавайки, че може да бъде размазан от същата като муха в стъкло.

100

Анонимен

преди 9 години

Спокойно, царството на БГ олигарсите свършва,защото няма нищо за крадене,а заграбеното не го управляват добре и е на загуба.Друго освен европари и контрабанда не остана.

99

до кошмара атака

преди 9 години

Волене, ти ли си бе ? Що се криеш бе ибрико

98

баща ми е милиционер

преди 9 години

интересно ми е, избирателната активност е ниска и ни показаха как се купуват гласове, карат се с автобуси турци да гласува(те не говорят български), като се съберат тези, колко остават? имам предвид хора, които си плащат издръжки, плащат ток, вода и др. КОЙ Е ИЗБРАЛ ТЕЗИ... АЗ НЕ.

97

Анонимен

преди 9 години

на снимката три бивши комунистки който ти българино избрапо добре да те управлява комунист отколкото бивш комунист!

96

щурофон

преди 9 години

До МУСАЛА 132Мисля че не си разбрал подтекста правилно г-н МУСАЛА.Понеже и аз не искам гражданска война, а спокоен и нормален живот и достойни старини, взех тежко решение и отидох във Франция!но роднините ми са тук и едва свързват двата края в ограбената ни родина БЪЛГАРИЯ!

95

БГ

преди 9 години

До КОШМАРА- АТАКАИбрико, в правителството на Олигарски зам. министъра на образованието нарича Ботев и Левски цитирам "смутители в Османската империя"!?!Вие националистите от ЮРУШ осигурявахте кворума с това НС и ДПС управляваше!Гнусно е!!!!Да живее България!

94

Анонимен

преди 9 години

Като гледам, как се подреждат във властта, само продажници, ционистки марионетки и антибългари, които ще продължат геноцида срещу българския народ, РЕВОЛЮЦИЯТА е неизбежна. Ако бъде съставено правителство му давам един месец, не повече и ще следват масови протести.

93

Анонимен

преди 9 години

izbori za demokracia glasyvashti bednite ,vlasta v bogatashite posredstvom vashia glas ,takiva tapanari i sas svest da gi tarsish moje da namerish samo v balgaria ei zatova da vi strijat i doqt .mizernici.prosti.

92

КОШМАРА- АТАКА

преди 9 години

Забравихте ли че Буда тиквата назначи за министър на културата,на БЪЛГАРСКАТА култура чистокръвния турчин Вежди Рашидов бившия мултак? Забравихте ли че същата тази тиква назначи за министър на транспорта чистокръвния *** Ивайло Московски? Забравихте ли че при Герб бе апогея на *** престъпност и на убийствата от *** на възрастните хора по селата. Забравихте ли че при Герб *** *** се изгаввриха с портретите на Левски,Ботев и Каравелов?

91

Анонимен

преди 9 години

Тия кухи *** красиви като горгони са лика прилика на тъпонгера мутрьо. Стоят почти като вв Уестминстърския дворец.

90

Анонимен

преди 9 години

Ще има кабинетама друг път

89

БГ

преди 9 години

До КОШМАРА-АТАКАИбрико, не обиждай - защо ли бдителния *** спи, а отговори без регистрациите на бялата зпатка и на *** от ЮРУШ щеше ли да може да функционира НС и то да крепи правителството на Олигарски?120 гласа на БСП и ДПС не стигаха!!!Истината боли!Да живее България!

88

КОШМАРА- АТАКА

преди 9 години

Бареков днес от Брюксел където отиде след като успя да измами 100-на хил. психично болни бедни неудачни хорица каза че си приличат с кума си Борисов,но са в различни плоскости- Той Европейски политик а Борисов национално богатство-