5

Имани

преди 9 години

Континентът (Африка) по принцип се раэделя на четири основни географски региона:-))) Не ми се иска да гадя но явно става въпрос эа северната и эападната част на Континента!!!

4

Ясно

преди 9 години

Само пълни *** не разбират какво става. Понеже в западна Африка се намират залежи на цялата Менделеева таблица, затова за борбата с вируса(който всъщност съществува от 1972 г.) се изпращат не лекари ,а...ВОЕННИ!!!!От този вирус досега са починали 4000,а от грип- 300 хиляди\годишно.Ама нали трябва да уплашат света, да се явят едни здрави момчета, които щеле да ни спасяват от нещо.Айде холан,съвсем за *** ни вземат вече!!!Как ми се ще руснаците да ги зачешат вече,то наглоста им не се трае!

3

me

преди 9 години

Всъщност това е стъпка за подпомагане на разпространяването, не за ограничаването му. Единственият начин да се "бориш" срещу вирус, за който няма ваксина е да ограничиш максимално контактите с огнището. И всеки който има допир с вируса, да е 1 месец под пълна карантина. Сега ще ги пратят там, после ще се върнат на почивка, ще прелетят през цяла америка (когато уж не трябвало да пътуват), и после ще има нови заразени. Еболата е труден за разпространяване вирус, епидемия се прави с много зор!

2

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 9 години

Айде сега Африка щя я окупират за да ги спасяват от Ебола!

1

Доктора

преди 9 години

Крайно време беше тия които създадоха СПИН и Ебола като биологични оръжия в Африканските си лаборатории да поемат отговорност за решаване на тоя смъртоносен за света проблем!!!Да им пожелаем успех!