17

цецо

преди 9 години

При толкова много документирани нарушения кога ще анулират някой секции особено в турция и така да се променят броя но депутатите. Тая комисия защо си прави оглушки. За какво взема заплати. Може би НС ще бъде с по-малко дупетати от етническата партия.

16

димитър

преди 9 години

Огняне, стига си приказвал празни приказки, а директно попитай лидерите на партиите които получават милиони субсидии за купуването на гласове. Не са виновни *** от махалите и криминално проявените които партиите използват за купуването, а Б.Б., Местан, Миков и т. н.Спирате субсидиите, спира и купуването.

15

Анонимен

преди 9 години

Иван Пушкаров. 1991 Г. Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? - 60 милиона!? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 4 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация, никоя държава не искаше да преговаря с нас. Андрей Карлович Луканов, бог да го прости, беше наистина гениален злодей със Иван Костов.А сега Кънев замества Костов.

14

АНОНИМНА

преди 9 години

КАКВА Е ТАЗИ БЪЛГАРСКА МАТЕМАТИКА ТАКА И НЯМА ДА РАЗБЕРА?!. ХЕПТЕН ОБЪРКАХА ХОРАТА ЗАТОВА ИМ СА ТАКИВА РЕЗУЛТАТИТЕ. ДОКОГА.................?!ПОЛИТИЦИ! СТАВА СТРАШНО. ЩЕ СТАНЕМ ВТОРО КОСОВО.

13

vas

преди 9 години

Гледам тая сутрин по една телевизия една ***, ама мюсулманка, жестоко осъдена на пробация за купуване на гласове, как плюе в лицето на България. Изборите минаха, партиите си разпределиха субсидиите, а хората гледат как *** казват кой ще коли и беси в държавата.

12

Наблюдател

преди 9 години

Всъщност последните избори доказаха постоянната деградация на таз политическа с-***. Изборите се явяват нещо като "моментна снимка" на тоз процес.

11

Анонимен

преди 9 години

Така е, защото не гласувате. При такъв случай купените гласове преизбират старите играчи.

10

Хм...

преди 9 години

Това купунаве в някаква степен е вид корупция, подкуп за лобиране, рушвет!

9

Шаран -БГ

преди 9 години

Гласуването в чужбина на хора притежаващи български паспорти също е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО ! Те не плащат данъци на тая държава а избират правителство, което да пилее МОИТЕ пари !! Защо и към кого се отправя предизборното клише, че виждате ли, купения глас бил престъпление? А лидерите на партиите, които продават гласове, са "чиста вода ненапита". Ако има ред и законност, тези именно, екземпляри са за затвора! Прокуратура, съд ЯДЕЦ !! Рибата вони вече и откъм опашката!!

8

Край

преди 9 години

Партиите, платените от тях социолози и до галяма степен медиите успешно ви заблуждават че какато и да гласувате си е все тая. Променят се не повече от 10 -20% от депутатите.При пропорционалната избирателна система наистина е така.МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ В ДВА тура за всичките 240 депутати и нещата ще се променят коренно. Ако искате промяна - на жълтите павета и да им го наложим

7

Българин

преди 9 години

Задачата на служебния кабинет беше да осигури честни избори ,а не да се занимава със "стратегически" задачи от вътрешен и външен характер. В тази връзка оценката му трябва да бъде "слаб".Двойка трябва да пишем и на "създателя" на този кабинет-най невзрачния ,най -зависимия президент ,който сме имали.

6

Пешко

преди 9 години

Абе нещо Евразийският съюз сдал багажа преди да е разтоварил още. Кво става?

5

преди 9 години

Эадкулисието кой каэва политическата не променя системата

4

Сапарев

преди 9 години

Някой на "контролиран вот" му викат "загриженост" за "малкия човек". И не го крият вече.

3

Анонимен

преди 9 години

До АнонименGERB OSKVERNI POLITICESKATA SISTEMA,OGRABI NARODA ZATOVA ISKAME NOVI IZBORI

2

Анонимен

преди 9 години

ЗА ТОВА НОВИ ИЗБОРИ !!!АКО ТРЯБВА ОЩЕ 1-2 ПЪТИ ДА ИДЕМ НА ИЗБОРИ, ТА НА КУПУВАЧИТЕ НА ГЛАСОВЕ ДА ИМ ПОПРЕВЪРШАТ ПАРИТЕ !!!

1

Анонимен

преди 9 години

Брех ! Сега ли се усетихте бе ?!