32

Червен чуен

преди 9 години

До 42Всеоще *** както му биха шута родните другари зимата и от пес ще му бият шута. На край и моника ще му бие шуто щото няма да й трябва бейбиситър.

31

Добрееее

преди 9 години

Абе всички сте омазани до ушите в акота , ама карай.

30

Анонимен

преди 9 години

и АБВ - и те са на Путин - ама БСп са сациалдемократи.

29

Анонимен

преди 9 години

26 - какъв Путин те гони пък тебе - Вигенин се оказад най-големият Натовец, Станишев е председател на ПЕС. нашите момчета слушкат Меркел. Атака е на путин, не БСП

28

До НФБ

преди 9 години

Абсолютно прав си!Вчера си мислих за това. Преди 3-4 г. петрола беше стигнал 150$- бензина беше 2.50лв.Днес петрола е 80$-бензина пак е 2.50.По-големи мошеници от руските алчни олигарси и нашите червени ***- НЯМА.Няма други правителства които да доят толкова нагло народа!ГЕРБ и БСП са само различните страни на монетата.Комунисти и в червата!

27

Анонимен

преди 9 години

Айде бе! А като сменихет лидера сега кой е виновен? защо Миков не се съобразява с решенията на пленумите? зящо няма прозрачност .защо се налагат решения "отгоре". не е въпросът в Станишев а в начина ви на водене на политика. вБс пимва честни и можещи хора но техиня глас се потиска.

26

Анонимен

преди 9 години

ЕВАЛА на станишев

25

АЗ

преди 9 години

КОЙ..КОЙ..КОЙ НИ *** В ГАЩИТЕ СЕ ЗАПИТАЛА СТЛЕТНИЦАТА..ТА САВСЕМ СКОРО ЗАЕДНО С МАСЛАРОВА СИ ГИ НАПАЗАРУВАХМЕ В ПАРИЖ..А СЕГА ТРЯБВА ДА ПЕРЕМ..КОЙ НИ *** В ГАЩИТЕ...

24

охоо

преди 9 години

защо забрави гергов банев и много други бизнесмени.

23

Анонимен

преди 9 години

тоя е беден социалист чист като сълза

22

dopalnenie kam 26

преди 9 години

i sa6to biasnata propaganda sre6tu GERB1

21

НФБ

преди 9 години

До АнонименПЕТРОЛА НА СВЕТОВНИЯ ПАЗАР ПАДНА С 30%ОТ 120 НА 81 ДОЛАРА ЗА БАРЕЛ...НЯКОЙ ДА УСЕЩА ТОЗИ СПАД НА ЦЕНИТЕ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА....В КОГО ОТИВА ПЕЧАЛБАТА

20

Анонимен

преди 9 години

Горките БСП-мултимилионери, живи да ги ожалиш!

19

Спеца

преди 9 години

Може и да е право момчето , че по върховете са фараони , а надолу по градове и села са партийните феодали ,НО!!!!!Не става само със смяна на кадри защото ще се ПОДМЛАДЯВА столетницата !Това направи Станишев и какъв е резултата ?Едно голямо НИЩО!Сега имаме млади феодали , които не можеш да ги изместиш , организират си приференциални вотове , кой с прасе , кой с агнета ..и най-важното тия младите феодали отдавна вече нямат авторитет сред избирателите , защото им са празни главите хора за себе си!

18

Анонимен

преди 9 години

Кой изстиска БСП като лимон? Сергей Станишев, Мая Манолова, Корнелия Нинова, Мерджанов, Добрев и всички останали членове на ИБ на БСП. Основната причина българите да се отвратят от БСП е бясната пропаганда на социалистите в полза на Русия и Путин.

17

анонимен

преди 9 години

Кирчо, а ти защо мълча досега, Станишев се измъкна в Брюксел и чак сега се сети да се обадиш!

16

Анонимен

преди 9 години

Бспа я унищожиха самите и лидери. Тя стана по дясна партия и от Герб. А нейните избиратели останаха излъгани от социалната и програма.

15

BG

преди 9 години

На калпава партия, лидерът им е виновен :))) Виновни сте си самите вие - лазенето по корем пред господарите ви в Москва и Анкара, възхваляването на комунизма - за пред пенсионерите с промити мозъци става, всеки млад и интелигентен човек ще ви каже да вървите на м....Двуличното поведелие - комунизма бил добър, ама всичките се с двата крата в частния бизнес - справка повдивския лидер на БСП Гегов :)))Заради омразата към Герб, за първи път България имаше министър на армията с името Неджми Али !

14

асд

преди 9 години

За 6-те % до 40 годишните хора е половината истина, останалата е че половината гласоподаватели на БСП са *** и турци, другата половина са неадекватните пенсионери и останалите са зависими или приближени на обръчите от фирми и хора около и в БСП. 90 % от *** и турците гласуват за БСП и то знаем как и защо - подкуп и етнорелигиозно. Т.е. пълно извращение на демокрация. Как искам баба ми да се замисли над тези неща...

13

user

преди 9 години

Агент Гоце от алчност и интереси раздели партията. Той нищо друго не може освен да разделя и разцепва норада. А и в БСП има много ама наистина много ***, който трябва да изчезне, за да се възроди тази партия.