140

урок по история

преди 9 години

Сърбия и Россия са стари дружки - знаем как россия накара сърбия да ни нападне след Съединението....Нищо не сме забравили...мдаа

139

Анонимен

преди 9 години

До анонимният пресметнал следното:1 лев = 26 рубли , малка закдачка: В България еднократна помощ за дете = 600лева, В Русия еднократна такава = 570 000 рубли. Въпроса туе е :КОЙ Е ПО-ДОБРЕ??????????????

138

емо

преди 9 години

до 201;на този 500 милионен пазар българия е непотребна и никога няма да бъде допусната.ес е тотална измама

137

Анонимен

преди 9 години

до 203абе тои и 1лв е 1 към 5 добре че борда го държи,така че не се радваи толкова

136

Анонимен

преди 9 години

...Аз видях във Велес българските офицери, загинали при последните сражения по време на френско-сръбската офанзива през септември 1918 г. и били погребани в старата църква "Св.Панталеймон". Те били изровени от сърбите и остатъците им хвърлени за градските нечистотии. Видях известни гробища - в Щип, Градско, Куманово, Скопие, Радовиш, Криволак, Велес, Кратово, Охрид - където всички надгробни паметници бяха разрушени, имената и надписите на български език изличени с удари на чук, църквите разруше

135

Анонимен

преди 9 години

На 11 август 1931 година, някъде си между Безика и Незаполи трупът на едно дванадесетгодишно момиченце от анексирана Македония на което родителите - то е било тогава 6 годишно - са забягнали в България. То бе оставено в продължение на четири дни на едно възвишение, на сто метра от телените мрежи, при температура 40 на сянка! Било е убито с картечница в момента, когато е изпращало с ръка целувки на своята майка, намираща се на съседния хълм в българска територия

134

Анонимен

преди 9 години

Скопие,на 14 октомври 1912 година на Каменния мост в града, сръбският престолонаследник и водач на сръбската армия Александър Караджорджевич е посрещнат по традиция с цветя от деца в града. Между тях e и 7-годишната Васка Зойчева. На неговия въпрос Па шта си ти? (Каква си ти?), детето отговаря Бугарка! (Българка!). Шокиран от отговора, бъдещият сръбски крал удря шамар на девойчето.

133

Алекс

преди 9 години

Пичове изперкали сте по зле и от Воленчо. Световните сили чи редят пасианса а вие току скачате срещу тоя или оня. Лековерни и плоски коментари кой кого минал и кой кого ще затрие са за детската градина. Всяка сила си гледа интереса и НИКОЯ от тях няма морално оправдание за действията си. Що се занимавате с евтина пропаганда а не си гледате живота незнам.

132

НФБ

преди 9 години

НИКОЙ НЕ ПРИЕМА НА СЕРИОЗНО САЩТОВА СИ Е СВЕТОВНА ПЕЧАТНИЦА НА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ И ФАБРИКА ПРОДАВАЩА ИЛЮЗИИРЕАЛНАТА ИКОНОМИКА Е В АЗИЯ..САЩ КОРУМПИРАХА ЦЕЛИ ПРАВИТЕЛСТВА В АЗИЯ И АФРИКАДНЕС СВЕТА СЕ ПРОМЕНЯ..САЩ СЪЗДАДОХА ТЕОРИЯТА ЗА РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ НАСЪРЧАВАХА И ПЛАЩАХА НА НПО В РУСИЯ..КИТАЙ...НАСЪРЧАВАХА СЕПАРАТИЗМА ЗАДА ПРЕДИЗВИКВАТ ВЪТРЕШНИ ВОЙНИ..ДНЕС СВЕТЪТ ТРЯБВА ДА ОТГОВОРИ ОГЛЕДАЛНО НА АГРЕСОРА САЩ

131

име

преди 9 години

До marТя, все още в голямата си част старата войска на Цар Борис III но с командващи комунисти, е заставена да се бие против немците под върховенството на руснаците с единствената цел да не се пречи на преврата в България от 9.9.1944.9.9.19444x94+4+1=9slu4aina li e tazi data za BG?

130

14

преди 9 години

,,ТАК МОГУТ ТОЛЬКО РУССКИЕ''-да се пукнеш от смях,в ТУБАТА.

129

14

преди 9 години

,,Да,я живу в Россию''-смях в ТУБАТА

128

до 189

преди 9 години

Враговете са у съседите.

127

ОФ

преди 9 години

Самолетът на Путин току що кацна в Белград.

126

до нфб

преди 9 години

1 АМЕРИКАНСКИ ДОЛАР-41 руски рубли.рублата и за ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ НЕ СТАВА,51 руски рубли-1 ЕВРО.

125

НФБ

преди 9 години

САЩ СА СВЕТОВНА ПЕЧАТНИЦА НА ЗЕЛЕНА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯЗА ТЯХ ИКОНОМИЧЕСКИ И ФИНАНСОВИ ПРАВИЛА НЯМАПЕЧАТИ СЕ 24/24Ч И 7/7 ДНИ...ДОЛАРА НЯМА РЕАЛНО ПОКРИТИЕЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА САЩ НАДХВЪРЛЯТ ТОВА КОЕТО ПРОИЗВЕЖДАТ И ПРИТЕЖАВАТСАЩ КОРУМПИРАТ ЦЕЛИ ПРАВИТЕЛСТВА В ИМЕТО НА ИМПЕРСКИТЕ СИ АМБИЦИИ И ОТ ПОЗИЦИЯ НА СИЛАТА..

124

BOGOVETE

преди 9 години

VSICHKI SE USPOKOITE, PRAVIME CHISTKA ! USA MANIPULIRAT VSICHKI NO NAS NE MOGAT ! AMIN

123

555

преди 9 години

САЩ-еврейска печатница маскирана като държава.

122

Анонимен

преди 9 години

Вовка, това е само бизнес от тяхна страна, без любов и омраза. Всичкото е заради несметните ви богатства, те така са си свикнали. След като ограбиха целия свят, сега точат зъби и на вас.

121

Акъл море до 173

преди 9 години

Точно така! България е колония и ще си остане такава,защото преобладават робите като теб! Роб си и такъв ще си останеш! Хайде хаирлия да е!