51

Кратос

преди 9 години

Същото би се получило ако насред стадион Васил Левски се пусне турското знаме с територия включваща и България ! *** Албанци , Косово е на Сърбия .

50

неутрален

преди 9 години

Кой отдели Албания от Сърбия? САЩ!Сега Путин ще ходи в Сърбия и Банан Обамовците отново започват провокации при Сърбите. Умишлено създават разделения в обществото защото така по-лесно се завладява.

49

ПОЛИЦАЙ

преди 9 години

БРАВО НА СТЕФАН МИТРОВИЧ ЗА СВАЛЯНЕТО НА ЗНАМЕТО ШИПТАРСКО

48

альоша

преди 9 години

да кажем не на амбициите за велика албания.да кажем да на велиекия ссср.да на великия китай.да на велика индия.да на великите беларус и казахстан.да на латинска америка.да на велика братска югославия.да на социализма.да на армения и киргизстан.при социализма всички бяхме равни и живеехме добре.не на експлоататорите от сащ европа и нато който нни експлоатират нас като бели роби и им работиме за жълти стотинки а те трупат милиарди на наш гръб.вън от православна българия сащ европа и нато вън вън..

47

Анонимен

преди 9 години

Балканска селяндурщина....

46

Анонимен

преди 9 години

Това е руска провокация!

45

Анонимен

преди 9 години

шиптарите и арабите са най гадните мюсюлмани - само мачкане за тях

44

Victimized

преди 9 години

И на мен ми намирисва на американски пръст тука . Крайно време е албанците да разберат , че може и да са мюсюлмани но не са турци а са си балканци . Много хора са го предсказали , и ще го кажа и аз , ако има трета световна война ще е на религиозна основа . Проблема е , че това не е правилно . Ако някой трябва да има претенции за територии на балканите това само и единствено ние !!! Имаме си и историческите доказателства , имаме си и бащиното право за това .

43

FMARSHAL

преди 9 години

Довършете вие самиии НОЖ, ЖИЦА ..........

42

Раму

преди 9 години

Рома си е ром и с хамериканско тескере. Аре чао

41

внимавайте!

преди 9 години

В украйна бавно и полека,но нещата започнаха да се успокояват.А на Уса-то много му трябва разбунена Европа.И като си знаем историята,какво по-добро място да направиш мръсотия на Европа от Балканите;още повече че за Уса-то ние,балканците от разни националности,сме хора без значение;популация,нещо като индианците!Всъщност и за Европа сме това!За това си направиха и Косово-подготвиха си началото!А Нуланица ще раздава курабийки на албанците-мюсулмани в името на "велика" и "демократична" Албания!

40

Анонимен

преди 9 години

Където работя, всеки ден идват сърби. Добри са, за разлика от нашите сънародници които си издействаха правото на майчин език, новини по националната ни телевизия също на майчин език, а както е тръгнало, нищо чудно ако до 10 години да го узаконят като втори официален език. Въпроса ми към всички е, как мислите биха постъпили в САЩ примерно, ако на подобно мероприятие издигнат така руското знаме. Ако знамето беше в публиката всичко щеше да е наред, но в случая..... албанците си го търсят.

39

Tina

преди 9 години

До ШопВиж как веднага свърза защитата на българските интереси с руското посолство...Вие самите сте доказателство, че Русия ни защитава...

38

Анонимен

преди 9 години

Защо дезинфомирате, братът на Рама няма нищо общо със знамето, а албанските футболисти просто се опитаха да вземат знамето и успяха, въпреки че бяха бити и малтретирани от влезлите на терена запалянковци

37

Шоп

преди 9 години

До TinaТочно защото съм българка казвам-------------- Не си никаква българка и не си пъхай носа в българските работи. Заминавай в руското посольсвто, сипват бесплатен чай.

36

ЗЪЛ-131

преди 9 години

Видиш ли албански шиптър - режи му главата! Сърбите добре ги бяха запукали, жалко че САЩ и НАТО ги спряха и създадоха фалшива държава населена с тя измети. Един ден Косово ще бъде сръбско отново!

35

Анонимен

преди 9 години

Србите са долни хора ...но албанец убивам безплатно !

34

ВМРО

преди 9 години

До Веселин УзуновМръсен,долен гнусен читак:амджик: *** фес,пискюл,***. Ще дойдеш ли на импровизирана "среща" някъде в София да те видя колко си отворен на живо а не да се криеш и плюеш зад монитора, недоразумение събирано по пода на селджукските кочини или по диарбекир.

33

Анонимен

преди 9 години

Сърбите са абсолютни *** и копче не ми пука че са християни!Сега НАТО направи с тях и Албания,това което те спомогнаха и искаха да направят с България преди години-да я няма!С кеф ще ги гледам как се пържат!

32

Tina

преди 9 години

ИДИЛ -"регионален явление"... Вие лежете на това ухо...Те и през 14-и са си мислели, че османците са "регионално явление"...До Узунов: Сепаратизъм ли проповядваш?...