50

СТАНИСЛАВ

преди 9 години

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ......*** ЛОШОТО Е ЧЕ БОГ Е ТВЪРДЕ ЗАЕТ.....

49

пенсионер

преди 9 години

Светулке, никога не е късно да станеш за резил. За да се пенсионираме рано трябват много пари в НОИ , а за да има пари трябва да се работи и да се плащат осигуровки. Сега сме на ръба да няма въобще пари са пенсии. Но това небългарската партия не я интересува, а лъже хората ,ч е ще има повишение. Да ти припомня, че миналата година БСП-ДПС изтеглиха 5 милиарда заеми и повишиха пенсиите с 4.50 лв. защо не ги повишиха с 150-200 лв. Със заеми не става , защото се връщат.

48

Един човек обикновен

преди 9 години

Нищо добро не чака ГЕРБ и Борисов при липсата на експерти до тях и при тях. Това ли са им експертите? Еднапровинциална данъчна кон с капаци, и две партийни прислужници? Да бяха пратили хигиенистките на офисите си, те щяха да водят по-експертни преговори и да се държат по-достойно (защото виждам, че тия трите лели се лезят на ***, като че ли са им хванали ч...па!Глупав, глупав Бойко. Силният премиар не знае всичко, но има силни експерти, не силни партийни ***.

47

Анонимен

преди 9 години

Много глупава статия. Аман от "разбирачи".

46

политолог

преди 9 години

Добре след като не искаме никой какво да се прави. Власт се взима с избори или с автомати. При това положение , които не искат избори да хващат автоматите и да заминават на Витоша в землянките. Да ама по форумите е по лесно , пиеш си ракията и псуваш. Не знам кой колко е беден, но не можеш да се разминеш от коли , а тя върви с пари. Ако имате в предвид *** те по цял свят са едни и същи . Държавата трябва да помага само на пенсионерите и инвалидите. Другите да работят.

45

Пешо

преди 9 години

Незнам какво се чудят още като не могат да управлят да се отказват и на следващите избори да се разберът ГЕРБ и БСП изобщо да не участват!

44

Анонимен

преди 9 години

Защо е необходим този цирк? Защо се мотаят толкова много с тези преговори? Държавата тази зима ще е буре с барут, а тези си продължават игричките на политици. Казахме им, че не ги искаме всичките, 51% от хората не са гласували. Това не им ли говори нещо? Другите държави от Източния блок, вече са със средноевропейски доходи, а ние сме пълен батак. Това е последния им шанс преди да настъпи анархия.

43

Анонимен

преди 9 години

ако бабите на герб бяха по млади можеха и да имат успех

42

Анонимен

преди 9 години

Така или иначе Доган решава, тези няма смисъл да се разкарват само.

41

Готов за Протест....

преди 9 години

До 40С кръв се взели властта и кръв ще я дадем!!! Ние сме на всеки километър!!!

40

ДО 38

преди 9 години

НЕ СЕ Е ИЗТЪРКАЛА ! В МОМЕНТА НАБИРА СКОРОСТ ,КАКТО И ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ПЛОЧАТА. ТОВА ГО ПОКАЗАХА И ИЗБОРИТЕ ! ИЗТЪРКАНИТЕ СТЕ ВИЕ И ХОРАТА И ДА ИМ ПЛАЩАТ ПАК НЕ ГЛАСУВАТ ЗА ВАС . А И ДОГАН ВИ ГО ЗАБИ ЯКО ,КАКТО СИ ГО ТЪРСИХТЕ !

39

до 38

преди 9 години

Плочата за Позитано и Станишев вече се изтърка - просто ги няма, рухнаха.Рухна и вашият Вожд, който вирееше само на това - разделение на народа и насаждане на злоба и омраза, на фона на която да изпъква с простотията си. Защото той други качества няма.Поредният проект на ДС - ГРОБ вече е в канавката. Чакаме следващия.

38

Анонимен

преди 9 години

До Готов за Протест.... ....НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА ,КАКТО И ВАШИЯТ КОАЛИЦИОНЕН ПАРТЪОР ДЕТО НОКАУТИРЯАХТЕ ДЪРЖАВАТА ЗА МИНИМАЛНО ВРЕМЕ-САМО ЗА ГОДИНА !

37

?!?

преди 9 години

Никаде не прочетох, че с безусловно си предложение ДПС поставя най-голямото условие :ГЕРБ да не прави коалиция с патриотични партии, който по същество са дясноцентриски, като ГЕРБ! ДПС се опитва да вкара клин между едно такова управление, защото ги изключеа, като играч във властта. Въпроса ми е: Защо ме чух един анализ на експерт в тази посока, сякаш тя не съществува!

36

Анонимен

преди 9 години

НЕ СЕ ОБАЖДАЙ БЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ НАГЛЕЦ ! ВИЕ ДЕТО СТЕ ОТ РОДИЛЕН ДОМ "ПОЗИТАНО " Т.Е. ОТ ПЪКЪЛА ПО-ДОБРЕ ДА ЗАМЪЛЧИТЕ. ВИЕ ГИ НАРОИХТЕ И ДПС И АТАКА И ББЦ И ПАК ЗЕЕТЕ. ВИЕ СТЕ ГРОБОКОПАЧИТЕ НА БЪЛГАРИЯ .ДЕЙСТВАТЕ С ВСИЧКИ МЕТОДИ САМО ДА СТЕ ВЪВ ВЛАСТТА !

35

Готов за Протест....

преди 9 години

Ще ги изринем пак!!! Камъни павета и нещо по специално за напечени ситуации!

34

Анонимен

преди 9 години

Мутрата играе театър. Но не знае какви са последствията. Ужасни са.

33

НИКОГА ВЕЧЕ БСП

преди 9 години

До АнонименКОЙ ЩЕ ГИ ПЛАЩА НОВИТИ ИЗБОРИ БЕ, ГЕРБЕРАСТ? ТОВА ДА НЕ Е УЧИЛИЛИЩЕ. ЦЯЛА ГОДИНА ТРАМБОВАХТЕ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА И ИСКАХТЕ НОВИ-----------------------------------Ти.

32

НИКОГА ВЕЧЕ БСП

преди 9 години

Днес ГЕРБ са поканили на преговори за коалиция ДПС !Коалиция БОСТАН е факт - явна или тайна.Как така ДПС щели да окажат подкрепа на ГЕРБ без да искат нищо ? ...Това някой вярва ли го ?!Не ви ли писна, драги българи, да ви правят на *** ?!---------------------------------------------------------Ми, писна ни! Цяла година Орешарски и Станишев бяха в явна коалиция с ДПС- 7 министерства и 15 областни управители.

31

Анонимен

преди 9 години

КОЙ ЩЕ ГИ ПЛАЩА НОВИТИ ИЗБОРИ БЕ, ГЕРБЕРАСТ? ТОВА ДА НЕ Е УЧИЛИЛИЩЕ. ЦЯЛА ГОДИНА ТРАМБОВАХТЕ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА И ИСКАХТЕ НОВИ ИЗБОРИ,ТЕ ВИ СЕГА ИЗБОРИ И ЩЕ СИ СЪРБАТЕ ТОВА КОЕТО СТЕ СИ НАДРОБИЛИ!