12

пешо

преди 9 години

ДОКАТО ИСКРОВ СЕ НАУМУВА БАНКАТА ЩЕ ФАЛИРА, ТАКАВА Е ЗАДАЧАТА. КАКВИ МУ БЯХА ДЕЙСТВИЯТА СПРЯМО П И Б ?

11

цеци

преди 9 години

К'во преструктуриране,к'ви 5 лева бе БНБ,когато требе да папкате на гърба на народа не мож ви стигнат,направихте случая със КТБ по оплетен от Туйн Пикс.Връщайте на хората кинтите че са гърбили за тях.Гарантирани Депозити се казва във закона,а др.Искров ако не му изнася нещо може да иде да стане гъбар.

10

вложител

преди 9 години

има зокон до 100000 евро да се изплатят ако не се изплатят има съд в Брюксел и тогава ще се изплатят 120000 евро заради морални щети

9

иликтутатъ

преди 9 години

Има си закони за гарантирани депозити. БНБ взима имуществуто на чесния часник и с него изплаща (или си връща вложените средства) за тези гарантирани от държавата депозити. И срокове има за тези процедури. Всичко останало е "шменти-капели", "пунт и пластика" с цел подпомагане на "честен частник" или "спасяване" на негарантирани от закона ПАК "честни частници" със средства от бюджета. Тоест нарушаване на закона. Не Ли?

8

Анонимен

преди 9 години

БНБ вече са станали тв канал и предават банкова чалга от пресцентъра на Искров.

7

БГ

преди 9 години

С една дума , закона е такъв , и ние сме недосегаеми , и отговорност носиме...ама никаква !

6

Анонимен

преди 9 години

Нали Оманския фонд и ЕС щяха да си преструктурират и дават финансовата помощ. Всяка помощ от МФ е престъпление или грабеж, който ще фалира не КТБ, а държавата както през 1996 г.

5

anonimen

преди 9 години

*** MOGE DA OCELEE AKO IMA CAD --ATOI CACATA CI E ZATVORIL OHITE --50 MILIONA NE CA MALKO

4

бургазлия

преди 9 години

То на иВАН ИСКРОВ И ДА НЕ МУ ПРИВЕДАТ ЗАПЛАТАНЯМАопасност да закъса както ние вече с месеци чакаме и заброчляхме на кварталните магазинчета и лафкиНа много родители децата им прекъснаха образованието си поради това че немогат да си плаштат таксите.

3

Анонимен

преди 9 години

Не е работа на БНБ да се занимава с престуктуриране още повече да лобира за чатна банка. Др. Искров удържа на думата си да фалира банката. Хвала на такива *** от НДСВ!

2

Иван Искров

преди 9 години

Проверих си интернет банкирането за да видя дали ми е преведена заплатата! Преведена е! К'ва КТБ, к'ви пет лева!

1

Вежди

преди 9 години

Стига приказвахте, бе, ами ми върнете паричкитеееее!