18

СИМЕОН

преди 9 години

Имало е избори, купуван вот, но като при тези не е било. То беше купуване на кило, браво на организатора на вота г-н Близнашки.

17

подозрителен

преди 9 години

Тоз' Близнашки много на сериозно се взе .... само коментари раздава, проекто закони твори, като че ли ще векува. ***!

16

_

преди 9 години

Близнашки не разбра ли, че хората не гласуват, щото кандидатите не стават? А не стават, щото са парашутисти и/или опортюнисти.Как точно задължителното гласуване ще ги направи да стават, не е ясно. Единственото, което ще се постигне от едно задължително гласуване, е партиите да си живуркат на спокойствие, щото проблемът с неставащите кандидати ще се маскира с висока избирателна "активност".Избирателната система трябва да се промени така, че да могат да се предлагат кандидати отдолу, от народа.

15

анониме

преди 9 години

***....Изглеждаме му , че НИЕ се ненормални.

14

ПП Български гъбари

преди 9 години

Защо се пените всички.Наштъ партия е най-голяма и не харесваме народните изедници отишли само да забогатеят.Всяка партия си е мафиотски клан.

13

Костинброд 2

преди 9 години

*** да си ги прибира тия служебни служители, не знам защо наречени министри, да не прават повече ПАКОСТИ...... туй дет сътвориха и три гейбурски правителства не могат да сторят....

12

Анонимен

преди 9 години

Купуване на гласове в огромни размери и затова способства пасивността на правителството под ръководството на г-н Близнашки. Правителството не изпълни (или по-скоро изпълни) поставената му задача.

11

макето

преди 9 години

преференциалният вот е най големата измама ората избират с преференций някой който след изборите се отказва и на неговото място поставят партийния другарпосле не е ли време веке да пийнем по едно

10

Анонимен

преди 9 години

Лизанчев, айде направо вдигнете бариерата от 4 на 10%, ще останат герб, бсп и дпс, а ако я направят 16%, ще остане само герб. 240 депутата и вписване в член 1 на Конституцията.Поименно!

9

Анонимен

преди 9 години

Само двама *** са вечно нахилени по-време на чума, Пастирката и Лизашки.

8

Анонимен

преди 9 години

Това, че хората се отвратиха от големите партии и гласуваха за малките, наглецът Близашки го нарича "разпиляване на гласове". ***!

7

Анонимен

преди 9 години

И кво искаш да кажеш бе Лизашки, да гласуваме всички за герб и българтомразеца ли, всички видяхме, че си тяхна ***. Гласовете се пилеят, защото политиците сте доказани ***, от всички партии

6

Анонимен

преди 9 години

Системата д'Онт, предлагана от Близнашки, облагодетелства големите партии за сметка на малките. Този *** просто иска да бетонира ГЕРБ във властта.

5

Анонимен

преди 9 години

променете конституцията и запишете че ББ е пожизнен премиер, президент, единствен депутат. Само така ще се успокоиш другарю, пардон, товарищ, пардон, гусеин Близнашки!Да те питам партията ти любима ако се окъка зад БДП да не ви отиде мажоритарното начало като мажоритарното начало на Първанов.

4

Анонимен

преди 9 години

Слугата на Плевела, който пък е Марионетка на Мутрата, отново търси начин да бетонират ГРОБ във властта. За да могат да си крадат отново безконтролно, да си прибират комисионнит, докато българите се палят от отчаяние.Да, ама не - играта свърши ГРОБари.

3

info.

преди 9 години

30% избирателна активност и 4млн.души гласували???Народе къде сте?Не виждате ли че ни лъжат!

2

NORMALEN

преди 9 години

TOZI NEGODNIK ZA KRATKO VREME OTBLASNA MNOGO HORA OT GERB.BOIKO NAPRAVI GOLIAMA GRESHKA CE GO NAZNACI ZA MINISTAR-PREDSEDATEL.

1

BAI GACO

преди 9 години

VI6 TE MU EHIGNATA USMIVKA PALEN IDEOT I SME6NIK