38

до 36

преди 9 години

Нали се сещаш как дявола чете евангелието.........та и ти така интерпретираш ясни резултати .......Негласувалите т е мълчаливите един вид са съгласни с всички варианти . Мълчанието означава съгласия.И ако статистически се подходи означава че ГЕРБ има 65% подкрепа!При това тази победа на ГЕРБ е системна , а не случайна ,както е на повечето дребни партийки.

37

Анонимен

преди 9 години

Една стабилна коалиция срещу Герб и всичко ще си дойде на мястото. Едва ли е забравен 4-годишния мракобеснически гербав период.

36

Анонимен

преди 9 години

БСП,АБВ,ДПС,АТАКА трябва да са в ком.соц.история вече...Трябва да бъдат на ***!

35

Анонимен

преди 9 години

Все повече ми харесват резултатите от изборите, каквото и правителство да съставят няма да си изкара мандата, в момента единственият добър вариант е избори и отново избори докато не свършат парите за купуване на гласове и след това още веднъж за по-сигурно. Именно от това се страхуват всички и затова повтарят глупостите, че държавата била пред национална катастрофа и подобни тъпотии. А и една национална катастрофа със съпътстващите я истински протести с много кръв и насилие е може би най-доброто, което може да се случи в България в момента.

34

Анонимен

преди 9 години

Могат, могат, щом е в името на лапането, могат.

33

Анонимен

преди 9 години

До 29Стига сте ревали,че ви били сметките големиКак не прочетох някъде някой да напише,че иска да му се даде работа,да може да работи повече и за повече пари.Всички мрънкат за цената на тока,на никой не му се работи.

32

Анонимен

преди 9 години

До айде беEDIN SAVET KAM GERB. NIKAKVI RAZGOVORI S GERB,OSTAVETE GI DA VARVIAT NA MAINATA SI.

31

айде бе

преди 9 години

едните и другите са били отговорни другари или са деца на отговорни другари, квото искат това ще направят...

30

222

преди 9 години

Ако БСП се съгласи на коалиция ще изчезне като партия. ГЕРБ печели 34% от 50% гласували , което дефакто означава 15%. За каква печалба става дума. Негласувалите явна не искат ГЕРБ. Нека Б.Б. бъде по-скромен и да не бъде толкова категоричен в исканията си.

29

Часовника

преди 9 години

Ами да! Няма да стане нищо,защото СТОЛЕТНИЦАТА от висотата на своите години и своя СТОЛЕТЕН опит няма да ще да се довери на едно младоче като ГЕРБ,а освен това др.СтаниШеф обеща,че столетницата в скоро време ще ни изведе в края на тунела и ще видиме СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ! Е,то ще се мержелее на космическо разстояние,но както винаги Партията ще е доказала правотата си и силата си - тя никога не е победена! Напред! Мая-та ще измисли нови компромати и така ще се тушира ГЕРБ още в началото-умее тя!

28

Solo

преди 9 години

ЕСТЕСТВЕНО ... БКП / БСП Е ПАРТИЯ НА ОЛИГАРСИТЕ , КОЯТО СЕ РАЗПАДА , ЗАЩОТО ВСЕКИ КРАДЕ ЗА ПОСЛЕДНО ...ТЕ ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ ЕДИН ДРУГ ЗА КОКАЛА ... СПОМНЕТЕ СИ САМО , КОГАТО ОНЯ НЕИЗВЕСТЕН МЛАДЕЖ 15 / 15 ИЗМЕСТИ СТАНИШЕВ НА ЕВРОВОТА ... ТО НЕ БЯХА КВАЛИФИКАЦИЙ ОТ СОРТА НА "КОЙ Е ТОЯ" , "КОЕ Е ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ" , " ТОЯ ВЕДНАГА ДА СЕ МАХА " И Т.Н ...ЕСТЕСТВЕНО , ЧЕ С МЪРТЪВЦИ КОАЛИЦИЯ НЕ СЕ ПРАВИ ...

27

Анонимен

преди 9 години

Ама тези не разбраха ли, че ГЕРБ им отказа?

26

Шоп

преди 9 години

До колибритова беше целта на опозицията ГЕРБ- да пречи. Те така разбираха задачата, която им е поставил техния електорат----- Е, да. Аз гласувах за ГЕРБ и точно това очаквах от тях - да пречат на тройната коалиция. Какъв ти е проблема, сичко е редовно?

25

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДо 28, политолог-молитолог нема. Доказателство са сметките на домакинствата!!!Всичко друго е шменти-капели и лъжи!! Виж си сметката за тока?!!

24

Анонимен

преди 9 години

Доказателство за твърденията на политолог от 15 , че БКП-БСП са най анти българската партия е следното. Два пъти БСП се коалира с ДПС , а с българската партия ГЕРБ не могла. Само това е достатъчно никой да не гласува за БСП.

23

Ъц

преди 9 години

Криза батеее, кризааа!!!!!! Не остана почти нищо за крадене, та не могат да си поделят оглозгания кокал!

22

някой липсва

преди 9 години

Върнахме Бойко, върнахме Гоце, върнахме и Костов. Единствено липсва царят, за да се състави стабилно мошенническо мнозинство.

21

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДо 22 Те са в парламента БГ,наричат се Реформаторски блок.Сега да видим какви вузвели и "кавали" ще изкарат за ПАРИ!!!

20

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Да живее САЩ, долу евразийския съюз, русия и путин!!!

19

гледан филм

преди 9 години

Като гледам как Мерджанов гледа умно и загрижено,също като застрахователен агент на земетресения,и веднага се сещам за ДПС,как тихичко и невидимо ще се присламчат във властта!