15

политолог

преди 9 години

Основната вина граничеста с престъпление е това , че БКП-БСП-ДС регистрираха ДПС като етническа партия. След това те много хитро си траеха и си крадяха да укрепнат финансово. Сега се изказват и действат със самочуствие , защото имат пари. Вие как си обяснявате присъствието на еничарите при тях, ами само с пари не с това , че милеят за Турската вяра. Накрая драги сънародници ще ви кажа - няма по долна и антибългарска партия от БКП-БСП .

14

Анонимен

преди 9 години

БКП винаги е била такава!. Я не говорете лошо!

13

Анонимен

преди 9 години

*** отива в АГ-то на консултация!Браво!

12

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - 17Имаш предвид ***, Спинишев и Монка

11

Анонимен

преди 9 години

До кога ще трябва да търпим тия умници?

10

Анонимен

преди 9 години

Тоя да ходи са се подвизава в някой нов Спартакус заедно с дрСпинишев и дрМонка

9

Анонимен

преди 9 години

Тоя какво направи на изборите в Благоевград? Хем не го искаха, хем им го натресоха...Социалистическия "Бат'Сали" се оказа май.Га си гьон суратя!

8

titoti

преди 9 години

По-добре късно отколкото никога. Жалко, че късно прозрях истината за организацията БСП. Другарите комунисти, сега другари-капиталисти, а викащи си бизнесмени, ОЗВЕРЕЛИ за богатства вече започнаха и да ни взривяват. Лъснаха им кървавите муцуни от 20 и кусур години лочене на народна кръв. БСП и КЛОНИНГИТЕ и като ГЕРБ не ще сеоткажат лесно от лоченето на кръв.Българино, ще търпим ли още ?

7

Последно убежище

преди 9 години

Този Форум е последно убежище за БСПарите. Тук те свободно разпространяват спуснатите Опорноти точки.Дерзайте другари, ВЕНСЕРЕМОС

6

Да прав е Вагинин

преди 9 години

Извикайте Станишев, той беше най-конструктивен.Може би даже, Моника да ни стане премиер, а?Тогава Станишев и *** ще имат повече време да се гушкат.

5

стар комунист

преди 9 години

Тази партия се напълни с хора, хабер си нямащи от идеология,политика,морал,принципи и каквото се сетите още!Ако вие продължавате да водите дясна политика и вземате решения стоящи срещу волята ни и да заблуждавате народа,че сте лява партия просто на следващите избори сте без нас!Върхът беше позицията за Украйна.Изритайте от Партията апаратчиците дето плуват там 25г,които и сега бяха някъде водачи на листи.Мислете за народа когато сте на преговори с герб и не се увличайте по уловките им да носи

4

БСПар

преди 9 години

"Вигенин: Всеки един от ИБ на БСП е готов да се оттегли"2Отговаряй за себе си ,защото за разгрома не малка вина имаш и ти. Персонално.Сещаш се защо ?

3

БСП

преди 9 години

Кой ги мама разклати тез червени домати - Станишев и Вигенин ?

2

ПЪРВО СТАНИШЕВ

преди 9 години

ПОСЛЕ ВИГЕНИН .... и.т. н.Всички вкупом станахте ненужниСлед като единствената ви идея е КАК ДА СЕ ДОБЕРЕТЕ ДО ВЛАСТ - НИКАКВА ЛЯВА ПАРТИЯ НЕ СТЕ, а като го гледам тоя и Станишев само меки китки. Поне една жена да бяхте избрали, . Те жените в БСП са по-мъже от вас

1

Аххх

преди 9 години

Колко си нежен! ще те милвам до полуда! От Гошко!