32

zelen

преди 9 години

Prizovavam vsicki bulgari ot turski proizhod na sledva6tite izbori da glasuvat za zelenite

31

681

преди 9 години

Предателю, не се обаждай повече по партийни въпроси!

30

J

преди 9 години

Точно ти другарко Манолувъ, трябва сега да умираш от срам, презирам теб и цялата ви пасмина от подтъжници. Точно ти с оня *** Барекооф увеличихте мизерията и страданието на хората повече от година с вашите маниполации и лъжи. Другари комунисти ремонтирайте си чинията на Бузлуджа и излитайте за Марс с еднопосочен билет. Аз плащам.

29

Бакал Петко

преди 9 години

Изчезвай от хоризонта!

28

Анонимен

преди 9 години

По-добре е надписът: "Вход забранен" от "Изход няма"

27

Бал

преди 9 години

3 варианта има - в уст................в гъ........... и в ушите........... На Станишко и цялата "левица"...само Кадиев става за човек. Другите *** и поплювковци да си ходят вкъщи и да се разпада тая червива партия.

26

NORMALEN

преди 9 години

DRUGARU STANISHEV MOLIM TE VARNI SE SAMO TI MOGESH DA SPASISH BALGARIA.

25

Негърчо

преди 9 години

почнаха да се продават един на друг

24

до бсп

преди 9 години

По принцип съм ляв избирател,но заради подобни на този от снимката не съм гласувал за БСП последните 3 пъти.Вие го анализирайте колкото искате,напрашете план,пленум,митинг и каквото знаете.Но няма да гласувам скоро за вас.

23

МИШОКА

преди 9 години

откъде се обажда. От Брюксел ли...

22

Анонимен

преди 9 години

ЛИДЕРЪТ-БЕГЛЕЦ да не би да се е завърнал за да види какво е направил?От Брюксел не се ли вижда?

21

Анонимен

преди 9 години

КОЙ ТЕ ПИТА ПЪК ТЕБЕ БЕ СТАНИШКА ? СПАСЯВАЙ СЕ В ЕВРОПА !

20

Анонимен

преди 9 години

Варианта се знае - правителство на Боко Тиквоне, слушащо и изпълняващо каквото се иска от Доган. В замяна - 2016та - Боко тиквата има подкрепата на ДПС за президент (същата схема като с Роско Шматката)

19

демократично

преди 9 години

Тук, на снимката, сме прилежно скрити чрез мутренска оградка от народната любов! Това е съвременната форма на живота в землянка.Защото много добре знаем какви ги забъркахме, докато бяхме на власт. Но, сега глупаците, осмелили се да управляват кораба ще установят, че няма значение накъде въртят кормилото, защото корабът е засилен към дъното.И ако другите бяха просто търговци и крадяха физически, то ние, земляците от 48 конгрес на БСП /а преди БКП/ въведохме крадене на доверие, безочие и прочее.

18

Анонимен

преди 9 години

Разбирко, стой си в европарламента и се разкарай от тук. Няма нужда да сугестираш мат'риала. Не си добре дошъл тук.

17

Анонимен

преди 9 години

БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ ЛЯВА ПАРТИЯ ,в която НЯМАТ МЯСТО МИЛИОНЕРИ ,назначени по партиина линия С ОТКРАДНАТИ ПАРИ,ЗАВОДИ ,БАНКИ ,ЗЕМ.ЗЕМЯ И ИЗТОЧВАЛИ четвърт век НАЙIБЕЗМИЛОСТНО ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ,НЕК ,ЗДРАВНА КАСА!ЗАКРИВАЙТЕ ПАРТИЯТА НА КРАДЦИТЕ И ОСВОБОДЕТЕ МЯСТО НА ЛЯВА РАБОТНИЧЕСКА ПАРТИЯ да има кой да ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСА НА РАБОТНИЦИТЕ и ЗАПРАТИТЕ ЩЕ СТАНАТ ЕВРОПЕЙСКИ и ДЕЦАТА ЩЕ СЕ ВЪРНАТ В БГ!ПРОФСЪЮЗИТЕ в БГ СЪЩО СА назначени от БК и ДС!ЧЕНГЕТА!ЗА ТОВА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИса УНИЗИТЕЛНИ!ВЪН БКП/ДС

16

Българин

преди 9 години

До БКП 7Кротко бе "аркадаш". Ще се задавиш от злоба.какво те интересува ,че нас бедните този човек ни е лъгал 13 години. Ти нали не си се лъгал ?Нали ти живееш добре ,какво си се загрижил за бедните..Или просто да напсуваш ?Точно на такива като теб казват *** ,а не на него.Да ти отворя очите.За повече от 3 години правителството на Б.Б. беше замразило пенсиите ,а за 1 година правителството на Орешарски (предложено от" ***")ги увеличи на два пъти. Не знам дали си заслужаваше вниманието ми.

15

анонимен

преди 9 години

Я, съсело се появи и се изака по въпроса!

14

политолог

преди 9 години

Основната вина граничеста с престъпление е това , че БКП-БСП-ДС регистрираха ДПС като етническа партия. След това те много хитро си траеха и си крадяха да укрепнат финансово. Сега се изказват и действат със самочуствие , защото имат пари. Вие как си обяснявате присъствието на еничарите при тях, ами само с пари не с това , че милеят за Турската вяра. Накрая драги сънародници ще ви кажа - няма по долна и антибългарска партия от БКП-БСП .

13

Анонимен

преди 9 години

Каква загуба?Ако беше останал този начело и 39 депутата щяха да са му много!БСП -социална партия?Хайде стига смешки-"дайте да дадем,другари!"Та на кои нуждаещи се давахте и кого защитавахте?