17

Шоп

преди 9 години

Данке, що стана със заводо за боклуко *** ? На нас у Бухово ни се умириса и душата даже.

16

Анонимен

преди 9 години

Кмета да провери ц. гара ! Там е нещо страшно !

15

дебелогъз депутат

преди 9 години

сняг няма да има до края на март,пребирайте дебелите дрехи.

14

Анонимен

преди 9 години

Фъндъкова, дали София е готова за първите по-високи цени на тока???Ти как мислиш,дали декември месец ще има нови избори??Много депутати с фотоволтайци, можеш да си залепиш лъжица на ръката и то с пачка ПАРИ.

13

Анонимен

преди 9 години

Аз пък у Варна чакам с нетърпение да падне първия сняг че таралясника тотално ми се разбива от гладките пътища пълни с кратери

12

Анонимен

преди 9 години

чакаме го през Август пак нали

11

Welizar

преди 9 години

Еи граждани не вярвайте на дрънканици 2 часа ако вали и всичко се задръства и блокира, само на пролет се отчитат пари на нашите фирми, порно пълно порно, За да има качествено чистене се иска сериозен подход а не шменти капели и парите ги няма

10

тролгеносен

преди 9 години

До да-да,ама неБах маа му, не те ли натириха веки??? Ужас!

9

az

преди 9 години

В половин софия няма топла вода *** уфцъ!

8

Анонимен

преди 9 години

Тази зима най-накрая няма да има изненади. Миналата година само имаше проблем тъй като снегът изненадващо ни изненада от ноември до март.

7

да-да,ама не

преди 9 години

Сигурно говори че ГЕРБерите по повеля на вожда си "ТИКВАТА" са готови да ловят с голи ръце снежинките...иначе откакто ГЕРБерастите са мнозинство в Софийската община и Б.Б. и Й.Ф. станаха кметове София прилича на бомбандиран град.Един *** пожарникар и една обикновена учителка по руски език ( и двамата типично по ГЕРБерастски бивши членове на БКП ) които са и от провинцията разориха родният ми град.След ГЕРБ и потоп.Бог да пази България и никога повече ГЕРБеризъм и комунизъм.

6

Емигрант

преди 9 години

Готови са, ако вали през май, ако вали зимата ще са изненадани.

5

Емигранта

преди 9 години

Добра новина, само да не ви изненада снега пак Декември до Февруари. Щото всяка година ви е изненадал снега в рози период!!! Поне това казвате по новините!

4

Браво!

преди 9 години

А ще провери ли защо служители обещават в писмена форма със срокове да оправят улици и тротоари, след което ги оставят непоправени? След това снегът се поръсва отгоре и плъзва една орда гладни служители, които искат да глобяват за непочистени тротоари. Как се почиства нещо, което не е точно тротоар? Да не говорим, че има и счупени крака, ръце и глави от неочакваните ъгли за стъпване, които скритите под снега плочки предлагат на минувачите.

3

Анонимен

преди 9 години

Gotovi sa dokato snega ne gi iznenada...

2

Анонимен

преди 9 години

аре на бас, че като падне първия сняг ще кажат, че са изненадани и друг път никога не е падало сняг точно на тази дата и час ...

1

Анонимен

преди 9 години

Оставка, Марионетке - разкопа и съсипа хубавият ни град. Ходи си в Самков - там ти е мястото !