13

ЕА

преди 9 години

Защо се коментират само заразените райони??? А вирусоносител в "незаразен" район дали по-малко опасен??? Заплаха има, при това съвсем реална. Всички, които са били в досег със заразен са потенциално заразени, а те са имали досег с други преди да знаят, че са заразни и така в геометрична прогресия..Господ да ни пази!

12

Анонимен

преди 9 години

То едно време и социалистическия главен здравен инспектор ни успокояваше , че нямало радиация от Чернобил , защото атома бил мирен.

11

Анонимен

преди 9 години

Напротив всички войници от хамериканските лагери са пряка опасност от ебола !Защото са били на мисий точно там където има ебола ...

10

Маркс

преди 9 години

Моментално затваряне на всички граници, на кпп да има температурни монитори, хора идващи от заразени райони да се хоспитализират за 21 дни в някой пущинак. Да се обърнем към Русия и Китай за лекарства и двете държави създадоха ваксини срещу Ебола!

9

Анонимен

преди 9 години

Подгряват ни за ваксината. Да свикваме, че пак ще се взимат кредити, този път за обогатяване на фармацевтичните компании.

8

Анонимен

преди 9 години

Мен повече ме притеснява заразата обзела властта ни, отколкото "Ебола". Политиците ни избиха и изгониха повече от болест и война...и продължават.

7

Анонимен

преди 9 години

От това НЕ Е хората се плашат най-много. В България всеки плямпа и дава акъл без въобще да има представа има ли проблем или няма. Когато открият някой болен (да не дава Господ) ще кажат застрашени сме. Винаги след събитията. Немърливост и безхаберие в цялата държава.

6

Наблюдател

преди 9 години

Интересно, как го разбра това Кунева?!

5

Монархист

преди 9 години

Напротив, докторе. Опасността си е напълно реална. Особено при положение, че границите ни са като разграден двор и влизат всякакви бежанци и емигранти, които по странно стечение на обстоятелствата може да са заразени.Омръзнало ми е да слушам как няма опасност за нещо, защото някой го мързи да вземе съответните превантивни мерки за недопускане на заразени на наша територия. Та, те и в САЩ казваха, че няма реална опасност, а сега какво се случва? Заразени под карантина в няколко големи града...

4

Hex

преди 9 години

Да бе, все едно няма български моряци там и все едно те не се прибират със самолет от Либерия или Нигерия.

3

Анонимен

преди 9 години

Испанската медицинска сестра не е умряла.

2

АЗ

преди 9 години

СТРАННО ТАРАМБУКИТЕ И *** КОИТО ДОВТАСВАТ ВСЕКИ ДЕН НЕ СА НИКАКВА ЗАПЛАХА ЗА ЕБОЛА И ТЕРОРИЗУМ СПОРЕД ПОЛИТИЦИТЕ КОИТО СА СЕ ИЗПОКРИЛИ ПО РЕЗИДЕНЦИИ И КУРОРТИ..ТАМ ЗАПЛАХА НЯМА ВЕРНО..А ИНАЧЕ И ЗАПЛАХА ОТ КРИЗА НЯМАШЕ СПОРЕД УКРАИНКАТА СТАНИШКА..РАЗБИРА СЕ САМО ЗА ПОЛИТИЦИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ..СЪЩО ТАКА НЯМА ЗАПЛАХА ОТ ОТСЛАБВАНЕ ЗА ЗУЛЮЮ БИДОНЧЕВ ПЕЕВСКИ..

1

Гневен българин

преди 9 години

Не "вдигаме" паника ние!Вие политическите *** я създавате!Спрете да пускате безпрепятствено всякакви *** и араби,затегнете водно-въздушния контрол и създайте условия,които са сведат до абсолютен минимум възможността това да се случи.Държавата ни се държи като някоя евтина *** на Околовръстното,която се шляка с какви ли не гнусове,не взема мерки и вика"не бе,здрава съм,нямам полови болести".