10

Анонимен

преди 9 години

Naprotiv, zenite padat.

9

Анонимен

преди 9 години

ами те не останаха хора в тъпата държава , а тези заробените с 1000 на кв.м. се измитат и те

8

Ники

преди 9 години

Ххахахахахха то пък бива платен репортаж, бива, ама това е скандално вече. Кои цени не се възстановяват - изкуствено надутите от преди кризата ли??

7

jet

преди 9 години

mnogodetnite ruskini si kupuvat masovo jilista v bg samo pokrai moreto - da si djitkat ot otsrestnata strana s lodkite - kef im zapaden bryag, kef im istochen bryah na cherno more :)

6

Поскъпването

преди 9 години

не е голямо...за сега - не повече от 5 - 10 % !Лошото е ,че има Поскъпване , и рано или късно ще стане още по-скъпонищо не поевнтинява в тази даржава

5

КД

преди 9 години

Те средните цени на жилищата в България са като средната температура на болните в болницата. Тя била 37 градуса. Само че докато една част били с 42 градуса, останалите били напълно истинали...

4

Циганин

преди 9 години

Ако спрат руснаците да купуват по Черноморието жилища-то ни очаква срив на имотите . Интересно . а ако се махнат покупуките по Черноморието от руснаците дали има пак ръст .Всяка есен през октомври -ноември и всяка пролет през март -април "започват" да "растът " жилищата по медиите платени от всякакви АНИ-та статии "Как се възражда пазара на имотите" и как ни очаква в следващите години ръст.България й пада кредитният рейтинг-а с това и % ще се увеличават по кредите -но имотите ще растът -цирк !

3

Анонимен

преди 9 години

Купувайте, братя, купувайте! Нищо не ви трябва, купувайте, че брокерите и строителите и те искат да лапат.

2

честит

преди 9 години

КВИ ЖИЛИЩА РАСТАТ *** ?!Сериозно ли някой вярва на тези платени репортажи? Икономика (извън София) почти няма, ипотекатата 2х по-скъпа от средноевропейската, масова нагласа за емиграция и отрицателен прираст на населението. Бизнесмените гледат намръщено към бъдещето, спад в туризма, спад в индустрията. На база на какво ще скачат тези жилища? Евентуално емигранти да си купуват от сега с идеята да се въррнат да живеят с европейската си пенсия - ама чак пък толкова много?Сериозно някой верва ли ?

1

Анонимен

преди 9 години

Да растат ли?!