230

maxsimos

преди 9 години

Автомобили,облекло,мебели,индустриални машини и т.н а сега и военна техника втора-трета ръка.Личи си си че сме подметката и ***(нужника)на ЕС и САЩ.Честито на робския народ.

229

Нанорусия

преди 9 години

"не е интересно" Нашите Миг-ове (все още някак хвъркащите два) нямат руска електроника. Руснаците вече близо година, всеки божи ден провокират с някоя таратайка и ние вдигаме по един Миг и турците два техни. Докато турците си тренират, нашите след 5 налета отиват на ремонт. Руснаците си казаха, че го правят специално за ресурса на нашите. Охраняваме Козлодуй с Миг21, защото нямаме за там 29! Когато самолетите окончателно се скапят средата на догодина, сме задържени да си вземем аренда. Турски!!!

228

до гурбетчия

преди 9 години

Това, че не си чул някой да работи в Русия, си е твой проблем. А да си чул, че бившия германски канцлер Шрьодер работи в една от най-големите руски компании? Айде вместо да папагалстваш се поразрови да разбереш в коя?

227

не е интересно

преди 9 години

Мисля че нашите "политици" искат да се отърват от Миг-овете, защото САЩ и ВВС-то им няма да могат да контролират електрониката им. Пък и комисионните не са за пренебрегване, някой хищник се е наточил.

226

Румбо

преди 9 години

Основния ни проблем е,че нямаме собствено самоуважение,как искаме другите да ни уважават?Руснаците се ***.ват точно така,както и американците(за които сме пълна нула).Отношението на Европа е що годе поносимо,но незадоволително.Истината е,че нямаме национална идея,доктрина или просто цел която да бъде отстоявана!Като лошо управлявана лодка се блъскаме от бряг в бряг според това от къде духва вятърът.Властта се държи като управление на ТКЗС в ликвидация-грабеж и изнасяне на всичко възможно!

225

До Tayor

преди 9 години

Газът не се копае, правиш сондаж и ако има, има и можеш да я ползваш и продаваш. "Сравни ИЖ с Бенели". по какво? Може би по цена. Руснаците са народ, здраво свързан с гората и пушките за мнозина са средство за живот, за препитание. Между другото моята ИЖ-58 си оказа чудесна пушчица за своите 60 руб (едно време, когато рублата беше по-евтина от лева), лека и безотказна. Знаеш ли нещо за криогенната технология на Бенелли? Нищо не знаеш, ама плянкаш, защото си ***! А ИЖ-27 е супер - здрава и точна!

224

Александър

преди 9 години

Рогозин ни пробва като невролог. Боц и ще гледат колко ще рипнеме! А израза "Някой си Шаламанов" (Соломонов) бих го употребил и аз. Американско ***! Какво съм виновен аз, че такива сурогати ни управляват? Като онова *** - унищожителят на българската ракетна защита Свиняров, който на всичкото отгоре (вероятно безкористно, без комисиони) снабди бойната ни авиация със швейцарските "Пилатус", които могат да бъдат гордост на всеки аероклуб. Някакви неандерталци тук плюят руската авиационна техника

223

Tayor

преди 9 години

До 270 Е,да. То Дифендърите са за пресечени местности.

222

Анонимен

преди 9 години

До а кадето минава каруцата ладата неможе да припари и неси с руско газово слет като си още жив

221

преди 9 години

До TayorТам където аз ходя с нивата не съм видял още Дифендер.........;)

220

Анонимен

преди 9 години

До 267 тате пак ли си пиян стига се излага

219

Tayor

преди 9 години

До 265 Газта не е конструирана и произведена от руснаци, а е изкопана там. Сравни Нива-та с Дифендър, а ИЖ-а с Бенели.

218

Анонимен

преди 9 години

До иж не я зареждаш с руски патрони а газовото за нивата не е руско а и гаста да не мирише на вотка че знаеш каква е

217

преди 9 години

До TayorИмам руска газ, Лада нива и пушка ИЖ........;)

216

преди 9 години

До TayorТи първо кажи какво Българско имаш в къщи...........хахаха........дундьо

215

Анонимен

преди 9 години

До Tayorвотката е измислена в Полша рашко и за това няма акъл

214

Tayor

преди 9 години

Нека всеки, който има нещо руско и качествено в къщата си, да пише. Аз нямам пари, за да купувам ***. И водката, която пия, не е руска.

213

Анонимен

преди 9 години

До 259 Сорос да де 730 лева премий троляси ваш Кутев дадели някоя рубла

212

преди 9 години

До Анонимен257Аз троля,а ти какво правиш? Ревеш като вдовица за ..........?

211

куче на войната

преди 9 години

на графа има 3 италиански еврофаитара наши пилоти летяха на тях Мнението им е че е страхотна машина и се надяват да остане тук смятасе че с миг 29 ще се допълват отлично