51

Анонимен

преди 9 години

когато ЦАЦАРУРАТА каже ДОБЪР ДЕН ,ВИЖТЕ СЛЪНЦЕТО!КОСТИНБРОД? КТБ ? Поръчката за мините от Гърция е за 1МИЛИЯРД!СТАВА ВЪПРОС ЗА СДЕЛКА ОТ межждународна конкуренция!КАКВО ПРОУЧИХА та отхвърлят възможност за саботаж? С този взрив се ЕЛИМИНИРА ФИРМАТА,защото най-добрите приятели и СПЕЦИАЛИСТИ и ЕДИНСТВЕНИЯ СИН ЗАГИВАТ!Митков ВЕЧЕ Е ЕДНА СЯНКА без желание за бизнес и живот!САБОТАЖ Е СЪВСЕМ допустим когато става въпрос не за МИЛИОНИ ,А ЗА МИЛЯРД!Митков знае КАКВО говориЗАЩОТО Е СПЕЦИАЛИСТпо взривове

50

Има

преди 9 години

Има една много хубава руска реклама дето трябва да я пескат на нашите политици , които си мислят че блатото е само за обикновенните хора. ЕДин полицай взема подкуп от пиян шофьор, които след няколко кръстовища блъска съпругата на полицая. Трябва да им я пускат и на нашата полиция

49

До 52

преди 9 години

ПРЕДУМИШЛЕНО е убиството защото в писмен вид е имало становище на ИТ за това, че условията на труд са опасни. Инспекцията е виновна защото не е затворила предприятието когато е констатирала нарушенията , ВЕДНАГА. А собственика защото го е причинил. Но масоните даже сигурно ще му изплатят обещетение за вредите ....

48

Еи

преди 9 години

КОРЕМИПАРА ***, как да няма умисъл, има предумишленно убийство от собственника и служителите на ИНСПЕКЦИЯАТА по труда. Давали са си сметка , че словията на труд са зле и са оставили хората да ***. Единственно не са знаели рулетката на коя смяна ще се падне

47

Анонимен

преди 9 години

Ne e daleche denyat,kogato "666" na cionizma shte otide v zabvenie.Tamir Pardo dalgouhia evreyski merzavec,sega veche ne se chuvstva konfortno i v Tel Aviv.I izraelskata armia mu sa prigotvili Drenova toyaga na tozi mirizliv mosadski izverg.

46

dokazano zlovonen Ci

преди 9 години

Въпрос с понижена трудност : Защо еврейски изверг,служител на зловонната Мосад или "Билденберг Group" не отидат да заседават в следните страни :Палестина,Иран,Ирак,Египет,Сирия,Ливан,Кипър,Турция,Индия и Пакистан,Малайзия,Япония,UK,Русия и бившите съветски републики ? Ами,понеже там ги знаят че са еврейски терористични ***,това е! Имат терористични актове и в още много страни включително и в САЩ(завода за амониеви торове,"Маратона,"11-ти септември"...)

45

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 45Спри да консумираш халюциногенни гъби , виж как са ти размътили мозъка.

44

az byah dotuk.

преди 9 години

А на мен не заложихте ли семейството ? Аз бях инструмент и на продажните български служби по неприязън.И защото заложиха семейството ми заради това,че да не се обидят определен кръг еврейски терористични *** и от МОСАД.*** във всичките български правителства и служби !

43

4e

преди 9 години

Че какви доказателства да имаш ?! Не беше ли направен одит,не бе ли се случило "такова" и на Петолъчката ? Ами в Мари-Кипър ? Ами задействането на "пратката" на летище Сарафово.Набедихте невинно момче(на кадъра,в кръгчето),че е той,всъщност-нищо неподозираш човек.Ставаше дума за радиостанции,но уви-САТ,зловещите високотехнологични военни технологии.Някой има ли "спътникова карта" или оператори с достъп до тези системи ? Отговорет на тези въпроси се крие около "Enigma 1818/2011" към .......... ..... !

42

Грух-грух

преди 9 години

Ей,Бузанчо, кажи си кои стоят зад тебе? И кога най-сетне ние, хората на Б-я, ще избираме директно гл.прокурора? Само питам де, щото никой не реже клона, върху който седи.

41

e

преди 9 години

SAT-terorizam !

40

Цацаратур Смешков

преди 9 години

Щях да се учудя ако имаше такива данни.И след всяка трагедия си задаваме баналните вече въпроси : Защо ? Кой е отговорен ? Кой трябва да следи дали се спазват предписания , правила и т.н.тЕ като прокуратурата излиза с такива умозаключения отговора е един НИКОЙ! Демек работите на собствен риск и каквото и да се случи виновни сте самите Вие! Ама , не били осигурени предпазни средства (примерно) , обучение, подходящи условия за работа. .... ооооо това е без значение.

39

Анонимен

преди 9 години

Кога се случи това масово убийство? Съвсем случайно ли съвпада с шабата на смъртта Мабон? Ритуалът Мабон включва ли слизането на Персефона (Черната майка) и свитата й в подземното царство, носещи сърп и ожънати класове? какво се цели с този ритуал? Случайно ли стана една седмица преди изборите?

38

.

преди 9 години

За умисъл най- вероятно няма, но престъпната небрежност си е налице. Вижте от години колко доклади има и предложения за затваряне на завода, т.к. не отговаря на купища изисквания, вкл. за безопасност.

37

П.Петров

преди 9 години

Има "безмисъл" за последствията, безотговорност и съзнание за безнаказаност и корупция между собственика на цеха и съдията, който е разрешил работата на цеха въпреки нарушенията !Цацата и правосъдието ни като са слепи, Бог вижда!

36

гвгк

преди 9 години

Кога прокуратурата ще разследва държавните чиновници и служители където издават разрешителни противоречащи със закона?Едно от тях е тормоза на гражданите от издаването на денонощни разрешителни в жилищна зона!!! Хиляди жалби и тези от Столична община си затварят очите Докога?

35

до някой 41

преди 9 години

Коренът на ниската раждаемост у нас се казва ТКЗС.И преди 50 г.за прозорливите е било ясно какво ще стане..Хората не са чак толкова намалели,просто не са в България.И преди 30-40 г.беше ясно,че ако има право на свободно пътуване,бълг,население ще се юрне масово навън.

34

Сальор

преди 9 години

Някакъв *** от завода твърди,че при удар с чук се избивал детонатора!?Взривателят е в мината само в минното поле!Когато там са заредени,те не се обезвреждат/пехотните/,а се взривяват!Престанете да пишете глупости!Никои мини не се транспортират с поставени в тях взриватели!

33

някой

преди 9 години

Постановка на въпроса:1910-1946- за 36 год- с "данни" за капитализъм,фашизъм ,няколко балкански и 2 световни войни населението на БГ нараства с 2,7 млн човека,1946-1989-за 43 год- с "данни" за социализъм и липса на войни- нараства с 2 млн човека,1989-2014- за 25 год-с "данни" за демокрация и липса на войни - намалява с 1,8 млн човека. Въпрос:Има ли данни за мирогледа на демократите,управляващи България през последните 25 години?Явно не са фашисти и комунисти, а откровени антибългари !!!

32

до 37

преди 9 години

А що не допуснеш,че сина на червената мутра-назначен капиталист от другарите от ДС не си пече сега *** на някой екзотичен остров?По скоро става въпрос за продажба на оръжие на ислямски терористи и заличаване на следи.Сега няма как да преброят колко са били мините.