68

Анонимен

преди 9 години

Българските граждани или не успяха да разберат, или не приеха и наказаха този тип политика, която ние се опитахме да направим."Какво да разберат българските граждани бе,кюрд?!Загражденията пред парламента (факт и прецедент) ли да разберат?Целувката с местан ли да разберат?И каква политика правихте-назначаването на Пеевски политика ли му викате?Нали народа ви обичаше,а "шепата" протестиращи бяха "***"?Много са ви и тези проценти-другия път се надявам да треперите за 4-те процента,***.

67

Анонимен

преди 9 години

Ха ха ха ... Червени циментови кратуни. Сега играят номера "посипване на главата с пепел" и се надяват хората отново да им се хванат на хорото. Пък те тяхното ще си го играят както им отърва според кесията. Негодници.

66

Анонимен

преди 9 години

въпросът не е в Миков - просто трябав радикалон да си смениет политиката. Изхвърлеет такива мастодонит като Дъбов-Мъбов изхъврлеет *** като вигенин, махнете споснорите като Гещуров манджуков, М.захариев,изпълнявайте собствените си решения, проявете принципност дайте повече доверие на местните структури и може да ви повярваме.

65

Анонимен

преди 9 години

Претендирате да сте лява партия а сте пълни с олигарси - манджуков, Гущеров, гергов.....как да се възприема това. в разрез с идеологията ви е.

64

Анонимен

преди 9 години

сбъркана ви е политиката - пъров не се съобразихте с гласа на местните структури. В Благоевград и Пловдив махнахет доказани хора за да наврете хора които никой не иска. Резултатите са видни. Някои хора които бяха силин в регионите си преместихте в региони където никой не бе чувал за тях. (К.Нинова) Решихте на пленум да няма граждансик лица а за водещи лица избрахте Т.АНдреева и Клисарова - не си ли уважавает пленума? накраток оставяте съмения за авторитарност и непрозрачност...

63

Stealth

преди 9 години

Така е Мерджанов, смяната на 1 човек, пък било то и председателя не стига. Трябва БСП да се обърне с хастара нагоре и най-вече - трябва да се смени 90% от ръководството. Кутев, Дъбчо, Дорчето Янкова, Гуцанов, Мишо Миков, Илиянчето Йотова, Явор Гечев и още една купчина ретроградни персони трябва да се разкарат и на тяхно място да дойдат млади хора и хора с модерно ляво мислене. Не се чудете после защо за малко не станахте трети на изборите и защо основната ви подкрепа идва от електората над 60 г.

62

Анонимен

преди 9 години

faliraiute darjavata za da vi otsechem glavite s tova shte si platite dalgovete.deto kradohte niama da izbiagate daleche naroda shte vi nameri.vlast na naroda darjavata e na naroda ne na mekereta .

61

asko

преди 9 години

Радан Кънев да не говори и да повтаря като папагал за ДПС,той така гледа в чужда купиичка...нека сподели нещо за създателя си "КараИван" - И.К..... или кво да се моткат на тоя нацинален предател и да му спестявам името- Иван Костов !А да Ви е честит !

60

Анонимен

преди 9 години

До 83Льохмане, в Австрия има демокрация и свобода на словото.Това не са ти подчинените медии на Боко-кухото.Поръчкови писания няма.Да не говорим че всичко написано ми е ИЗВЕСТНО и е ОЧЕВАДНО.Та след като казват ИСТИНАТА какво има повече да се плюнчиш??Или пък си от цветановите тролчета?Я си е*би майката бе *** герберски.Ще ви трепем като ирански парясници с камъни по площадите.Само банкянския селянин да направи правителство и му е спукана работата.

59

Богдан

преди 9 години

Тези кога ще проумеят очевадното - хората ВСИЧКО РАЗБРАХА,ЗАТОВА ПАК ЗАГУБИХА"Първо подмениха вота,но ОСНОВНО не им простиха ,че ДПС с 33 депутата ПОЛУЧИХА ЦЯЛАТА ВЛАСТ В ДЪРЖАВАТА,ПОДАРЕНА ИМ ОТ ТЯХ..БЪЛГАРИТЕ ТОВА НЕ МОГАТ И НЯМА ДА ПРОСТЯТ СКОРО..!!

58

Анонимен

преди 9 години

До 80Неее мой, тоя катери само селски джудии а и казват че му е мек и не му става.Не го пробутвай тоя левак.Него го гризкат само селски дЖурналистки по-грозни от баба Яга.

57

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 76-77Тиквун, ти ли си бе?

56

Шоп

преди 9 години

Еми много двойствено, много... Я се обявете за излизане от Евросъюза и да станем республика на РФ, тогава всички атакисти ще гласуват за вас.

55

Анонимен

преди 9 години

Леле колко много мразещи олигархията писали тук, а един милион глaсуваха за олигархичната групировка герб водена от Борисов - нима Цветелина Бориславова, Иво Прокопиев, Румен Пашата, Лукойлския Златев, млекарския бос Зоров, Румен Вълка и много други не са олигарсиза тях нито дума, а те са от обкръжението на герп. герп е маша на олигархията запомнете

54

681

преди 9 години

Вие как я мислите да я карате занапред -лява партия с дясна политика? Ами народът не е балама вече!

53

стар комунист

преди 9 години

Решете си проблемите с идеологията на Партията, с олигарсите, с апаратчиците, с" вечните" депутати и застанете пред народа с ясни идеи за в бъдеще.

52

ognyanz

преди 9 години

До "ПАТРИОТ" - ти си толкова патриот, колкото бат'ти Бойко е доктор на науките.

51

ПАТРИОТ

преди 9 години

ЗАКРИВАЙТЕ ПАРТИЯТА И ОТИВАЙТЕ В ЗАТВОРА,СЪСИПАХТЕ ЕДНА ХУБАВА ДЪРЖАВА НАГЛИ И КРАДЛИВИ ГЬСНСУРАТИ

50

анонимен

преди 9 години

БСП НА СМЕТИЩЕТО!!!!!! НАРОДА КАЗА ПРЕД ПОЗИТАНО 20 "Ч Е Р В Е Н И *** " "М А Ф И Я " *** ОТИВАТ НА *** ДА СИ *** РАНИТЕ!!!!! НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!! НАПУСНЕТЕ ПАРЛАМЕНТА ,АКО ИМАТЕ ГРАМ ДОСТОЙНСТВО!!!!!!

49

Георги Симеонов

преди 9 години

Мерджанов,изобщо не си в час.В името на каква политика в интерес на България и народа и формулирана от БСП искате избирателите да Ви подкрепят.Пълна импотентност по отношение на посоките за развитие на България.Единственото,което предлагате е уреждането на партийния елит вструкторите на власта,при това без да имат необходимите качества.Присвоихте си без,каквото и да е основание историята на една ПАРТИЯ,която мислеше и се бореше за доброто на българите.