85

герт

преди 9 години

До хохо 107Не просто се изнесоха от Б-я, заради такива като теб.

84

Историята казва

преди 9 години

След хитлеристите, украинците са избили най-много евреи през втората световна война.ФАКТ.

83

Анонимен

преди 9 години

където стъпи комунист трева не никне

82

ЩЕ ИМ СЕ НА ШЛЯХИТЕ

преди 9 години

да са по-близо до Аризона вместо до РУСИЯ, ама НЕ. Велика Полша е била велика само в главите на полските националисти. Даже след първата световна война в техните концлагери са загинали от болести и глад десетки хиляди пленени руски войници. Самите те са се радвали, когато Хитлер превзема Чехословакия и участват в грабежа и. Варшавското гето е дело на самите поляци. Бжежински като най-ярък РУСОФОБ спи и бълнува за разгрома на Русия, защото знае, че Полша на Запад нищо няма да получи

81

NORMALEN

преди 9 години

GROZEN REZULTAT OT VOINATA.

80

Бай Асан

преди 9 години

До 113Щом РЕФЕРЕНДУМА казал да се отделят от Украйна , дай да направим един РЕФЕРЕНДУМ в Кърджали, Разград,Шумен,Силистра и тагава пак ми дай същия отговор ....... Да та и_а у тъпата кратуна!!!Аз съм турчин и ако искам да живея в Турция намя да изляза да убивам никого, а ще си събера багажа и ще отида в Турция.

79

рушняк

преди 9 години

могилата на снимката показва мита за "православните" братя. чадър и кубинка, вместо кръст...без коментар.

78

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен111не на чосковския лилипут, а на съвеста на кръвожадното негро.

77

Анонимен

преди 9 години

Кашерни *** МОШЕ-ници,май вашето рогато божество -дявола дето ви обеща ,че ще ви осигури световното господство ,чрез новия ви юдео-масонски световен ,,ред "",за който толкова много работихте ,излезе че ще ви се размине ,и ще ви се размине,защото повярвахте на онзи който Господ Исус Христос нарича лъжец и човекоубиец,,така ,че *** ***,вместо световния ви,, ред,"" който явно ви се размина сега ви чака световно гонение и терор за всичките ви гнусни престъпления срещу човечеството

76

Анонимен

преди 9 години

С НАБЛИЖАВАНЕТО НА 1 ЯНУАРИ -2015 КОГАТО СТАРТИРА БАНКАТА НА БРИКС ,КОЯТО ЩЕ ЗАМЕНИ ДОЛАРА КАТО РАЗПЛАЩАТЕЛНО СРЕДСТВО И С НАЧАЛОТО НА ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ СОРОСОИДНАТА *** ГЕЙ *** ПО СВЕТА И У НАС ЗАПОЧНА ДА ИЗПАДА В ДИВ УЖАС ,САМО ИМ ВИЖТЕ КОМЕНТАРИТЕ ,ТЕ ПОКАЗВАТ САМО ЕДНО-СТРАХ,ГОЛЯМ СТРАХ И ИМА ЗАЩО ПОНЕЖЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО МУ ПИСНА ОТ КРАДЛИВО СКИТАЩО ПЛЕМЕ ДЕТО СКЛЮЧИ СДЕЛКА С ДЯВОЛА И СЕ САМООБЯВИ ЗА (ИЗБРАНО) И НАПРАВИ СУМА ТИ ЗЛИНИ - СВЕТОВНИТЕ ВОЙНИ И БАНКЕРСКИ ГРАБЕЖИ

75

Циганин

преди 9 години

Всичко това е заслуга на американците които накараха Киев да използва войската си за Луганск и им разрешиха да бомбардират градовете -а войската се използва не срещу народа си а за народа си от външни врагове .

74

Анонимен

преди 9 години

Do koga shte se upotrebqva dumata "separatizum" ? Tova beshe Ruska agresia , kakuv separatizum .

73

Анонимен

преди 9 години

Всичко това, толкова много разруха, смърт и нещастия лежат на" съвестта" на на московският лилипут, който се мисли за Наполеон!***!

72

Анонимен

преди 9 години

Походът на юдео-масоните срещу източното православие е в пълен ход. Спете, овце!

71

Т,Т,

преди 9 години

Нека тежат на съвестта на Путин и сие хилядите убити наши братя в Украйна.Това скоро няма да се забрави. Позор и срам за Русия."----Доста лицемерно и напълно в стила на ***......

70

makedon

преди 9 години

Ukrainskite fasisti se krivi za se . A i a NATO kriminalcite.

69

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Те и Сталинград бяха превърнали в призрачен град фашистите през Втората световна война, а днес си е един напълно нормален руски град, само че вече се нарича Волгоград.Луганск също ще се възстанови, когато стане част от Русия.Руснаците в Украйна показаха как се защитава родна земя от Новия световен ред !Руснаците ще си опазят земята, държавата, религията и расата !Ние българите не успяхме и ни циганизираха и ислямизираха.Тъжно, но факт !

68

Nox

преди 9 години

"Нека тежат на съвестта на Путин и сие хилядите убити наши братя в Украйна.Това скоро няма да се забрави. Позор и срам за Русия."Позорът и срамът е за крадливите и *** уркаинци, които бяха въвлечени в братоубийствена война от глобалистите от САЩ, ЕС и НАТО.Путин няма от какво да го е срам. Той е единственият, който реално се бори и успешно контрира Новият световен ред и напъните за световно правителство, което да има всяка власт на Земята и да се разполага със всички ресурси.

67

Анонимен

преди 9 години

може ли да има такива заблудени хора като Иво. явно, че може.

66

Nox

преди 9 години

Уж имаш право на самоопределение, но когато ти потъпкат правата и посегнеш да се определиш, фашистските душманите те застрелват и те палят барабар със сградата, в която си (Одеса);бомбардират те с изтребител докато си седиш мирно и кротко на паркинга, без да си въоражен(Луганск);събарят ти дома и инфраструктурата с артилерия (Донецк и други части от Новорусия), избивайки поне 3 хиляди души+ в процеса;предявяват примирие, но стрелят с артилерия по училища на първия учебен ден,и т.н и т.н.