61

#оставка!

преди 9 години

Лукарски,Може би се повтарям с други мнения, но не се ли изложи достатъчно, и без това ме съмнява някой да е гласувал лично за теб ...

60

Анонимен

преди 9 години

Какво малцинство бе ***, ГЕРБ ви победиха в пъти всичките, нямате ли срам, нахални комунистически ***

59

Анонимен

преди 9 години

Разбира се, че Борисов трябва да бъде министър. ..той представя повече от един милион избиратели, и на който не му изнася....довиждане...ГЕРБ , са си заслужили да управляват , и Моля без мръсни номера реформатори..

58

copypaste

преди 9 години

Кунева и Лукарски просто да СПРАТ ДА ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ !!!!!!!!! Да оставят политиката на Кънев и Костов, за които сме гласували !!!! Меглена, Божидаре, не го приемайте лично, но не всеки става за лидер. Когато си отворите устите, хората заспиват, защото никой не разбира какво точно казвате. Процентите на РБ са толкова високи единствено заради Радан. ОГРОМНОТО мнозинство реши да гласува, когато той каза, че не желае Мутрата и Цв.Цв. във властта и това е условието му. Моля ви, проумейте това и ПРЕСТАНЕТЕ да разводнявате нещата. Смирете се и млъкнете във важния момент.

57

повече от необходимо

преди 9 години

В полза на народа ,ако има поне мъничко свян останала във вечните участници на НС от 1990 г е да се обединят около посочения от избирателите Първи и да отстояват стабилността на страната.Всяко поведение извън това е предателство !!!

56

Анонимен

преди 9 години

Оставка!

55

Анонимен

преди 9 години

В събота писах ,че ни чака правителство на ДПС , ГЕРБ, и бюрека.А на бас!

54

Анонимен

преди 9 години

Да не забравяме все пак, че Лукарски е представител на Боковото СДС, онова на Каба Ненамкой си преди време, който искаше да се влеев ГЕРБ.

53

Пешо

преди 9 години

Какви избори и какъв цикъл като народа не ви иска? Вземете мерки всичките партии прочиствайте се иначе ще ви прочистиме ние това е най лошият вариант!

52

Анонимен

преди 9 години

Тоя човек не е наред от къде ги намират ,той не се чува какво говори.Веднага трябва да бъде сменен.

51

Анонимен

преди 9 години

Какво спечели България от 2009 до 2013 г.с премиер Борисов 5 милиарда дълг. Какво спечели през 2013-2014 с премиер Орешарски още 1 млр. дълг. Какво ще спечели България ако Борисов стане отново премиер? Още 5 милиарда дълг. Браво Радане. Принципи се отстояват с твърдост, разум и жертви. А вие плащайте дълговете на Борисов.

50

Желева

преди 9 години

ПЪЛНА ГЛУПОСТ! И ТИЯ СА СЕ ПРОДАЛИ ЗАЩОТО ОНАЯ КИКИМОРА КУНЕВА ТВЪРДЕШЕ ПРЕДИ ГОДИНИ, ЧЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПЯ БОРИСОВ. А ПЪК РАДАН КЪНЕВ ОБЕЩА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ ЧЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПИ БОРИСОВ. Е КЪДЕ ВИ Е РЕФОРМАТОРСКОТО ЩОМ СТЕ СЪГЛАСНИ БОРИСОВ СВАЛЕН С ПРОТЕСТИ ПАК ДА УПРАВЛЯВА. МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ЗА ДВЕ ГОДИНИ У СТАНАЛ ПО УМЕН. ВАЖНО Е ДА ИМА КАБИНЕТ И ТО С УМЕН И НАЙ ВЕЧЕ НЕКОМПРОМЕНТИРАН ЧОВЕК, ЗАЩИТАВАШ НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ. НЕ ПРИТЕЖАВА НИЩО ОТ ТОВА!

49

Анонимен

преди 9 години

Това което направи правителството на ОДС 1997-2001 , се разрушава с всеки ден, започнато от тройната коялиция и герб.

48

todormed

преди 9 години

Аз пък не съм гласувал за РБ , за да стои в опозция и да се прави на "СЪРДИТО МАЛКО ЧОВЕЧЕ"! Трябва проевропейско дясно правителсто на тая държава и РБ носи експертния потенциал и енергия!

47

Анонимен

преди 9 години

СДС се разцепиха, но явно всичките до един са ***. Те просто не разбират че това е окончателния край на десницата. Жалко че другите партии им се вързаха за РБ (не че имаха по-добър ход). Сега на ГЕРБ им остава единение с турците. Машала, аферим.

46

Анонимен

преди 9 години

РБ е жалка картина!Мутрата ги плюе всеки ден, а те *** храчките му и се умилкват - Бате, дай ни малко власт!Запомнете! Колкото и да се умилкват РБ Боко няма да им даде нищо! Мутрата некога не дава, той само взима!

45

Иван

преди 9 години

Тези са няма такава трагедия!!....Могат ли да бъдат единни поне за едно нещо?!?! Явно НЕ! Как ще повериш държава на тези, държава в трудна ситуация!!!

44

Анонимен

преди 9 години

Лукарски, ти си лукав предател, замълчи, ако обичаш

43

ч

преди 9 години

Костов раэцепи СДС сега опъва радан да раэмахва пръс не е тргедия эа лукарски

42

Анонимен

преди 9 години

И точно когато РБ се почувстваха силни, всичко рухна. Аз съм сигурен че реформаторите са обсъждали потенциалното си поведенив в ситуация като тази, затова този Радан Кънев може да се нарече или измамник, или "инжектиран" враг. И в двата случая, сбогом реформатори. До тук бяхте.Явно демонстрацията на единство е била само добро актьорско майсторство.