40

Принципар

преди 9 години

Когато не можеш да поставиш законови пречки пред политически нечистоплътни политици, си длъжен да издигнеш морални прегради. Когато ти оставаш на морална позиция и я защитаваш и отстояваш без да правиш компромиси, проблема с морала става проблем за неморалния, каквото и да тролят около това. Направилите компромис с морала скоро ще бъдат разтворени в обекта на компромиса или ще се сринат в небитието заедно с него. От тази гледна точка позицията на Радан Кънев и последователите му е печеливша.

39

Анонимен

преди 9 години

Жалки...

38

Анонимен

преди 9 години

Разцепвай!

37

Анонимен

преди 9 години

Борисов е договорил покрепа от ДПС и ББЦ. В замяна няма да пипа кадрите им и бизнеса на Ковачки. Как се чувствате герберуни.

36

Анонимен

преди 9 години

Аз съм гласувал за РБ и поради причината, че обещаха да НЕ ПРИЕМАТ Борисов И Цветанов. Така че дръжте се като отговорни политици, защото втори шанс може и да нямате.....

35

Анонимен

преди 9 години

Г-н Лукарски, г-жо Кунева! Ако исках Борисов за премиер, щях да гласувам за ГЕРБ. Вие сте поели пред мен като ваш избирател ПИСМЕНО ОБЕЩАНИЕ, че няма да допуснете Борисов за премиер, а Цветанов за вътрешен министър. Не бъдете лъжци!!!!!!

34

Анонимен

преди 9 години

Аз бих задала въпроса по обратиня начин - кой е най-големия враг на Борисов? веднъж не спомена БСП или ДПС само Костов му беше в устата! Денем и нощем става и ляга с Костов!

33

Анонимен

преди 9 години

Шиман едва ли е можел да извади повече от 5000 души, точно толкова - 5000 има Влад Цепеш в едно Свободно Влашко, толкова има бан Твърдко, толкова има бан Котроманич, насреща му 100 000 османци. И въпреки това битките за Червен, двете битик за Дръстър, битката за Никопол и опита да помогне битката пли Плочник показват действеносттта на Шишман. А относно майката еврейка - Иван Александър предприема гонения срещу евреите, малок след като се жени за майката на Йван Шишман Много си неориентиран.

32

Анонимен

преди 9 години

26 - неземна глупос ти непознаване на историята. ПРи цар шишман имаме сепаратизъм на владетелите, освен това България е бастисана от черната чума, още при Михаил шиман имаме сетняване до 12 000 души, а един среден владетел като Мочил или Балик не е имал повееч от 5000 -7000 души. ОСманците пускат аримя в три направления - във всяко от по 30 000-35 000 души. Шишман води битки през 90-те при дръстър, Червен, Хръзград, накаря -и при Никопол. Братята му умират в битак при Сойфиъското поле 1371 г.

31

П.Петров

преди 9 години

На Борисов коалиция не му трябва, той си има подкрепата на ДПС, още преди изборите си направиха пазарлъка но без кръчмаря-народа. Ако включи РБ в управлението то ще е само за да не лъсне още от първия ден обвързаността му с ДПС и за да има с кого да си избърше ръцете заради собствената му некомпетентност.Програма - Отговорни и компетентни министри - срокове. Ясна дефиниция на отговорностите и ангажиментите.Ако ли не, Борисов да ходи с бл'долистците си да свири в сараите !

30

Анонимен

преди 9 години

Радане, през всичките тези месеци когато скачаше от една медия в друга все си задавах въпроса кой е противника на РБ? БСП или ГЕРБ? Нещо почваш да ме съмняваш. Не бих се учудила ако съвместно с БСП гласувате срещу ГЕРБ. И това ще бъде краят на РБV

29

Анонимен

преди 9 години

от край време Костов има поставена задача да не допуска обединение в дясно.За пореден път това мое мнение се потвърждава. Съжалявам, че гласувах за РБ, а не за ГЕРБ.

28

Анонимен

преди 9 години

Sbirshtina ot nenayali se politikani edinstvenata cel e da plyuskat na darjavnata trapeza.Ogranicheni gazarcheta s diploma za "vishu"

27

?!?

преди 9 години

На ДСБ и Костов толкова им пука за държавата те имат договорки с ДПС да изпълняват, все пак ромската преференция за Радан Кънев не е без пари!

26

Анонимен

преди 9 години

Те не бяха ли 7 лидера? Къде са другите двама на снимката. Да не са ги бастисали с цел консолидацията на блока?

25

Анонимен

преди 9 години

Кънев, душо червена, прави коалиция с БСП тогава!!

24

Анонимен

преди 9 години

Радан Кънев = комунист!!

23

Божо

преди 9 години

Реформаторите имат различни позиции към Борисов, а каква позиция има Борисов към принципите на управление ???? Какво точно предлага Борисов ??? Какви ПРИНЦИПИ ???? Реформаторите му виновни на Борисов , че е ВЕТРОПОКАЗАТЕЛ !!!!!!!!!!!!!!!!

22

Атанасов

преди 9 години

Реформаторите са като много маймуни на един клон, няма как да не се счупи!

21

Иван

преди 9 години

Вече съжалявам, че си пуснах бюлетината за този *** небесен - Реформаторския блок, въпреки сигналите за уродливостта му още преди изборите.