117

Анонимен 22

преди 9 години

До АнонименНе, не , не си ***! Мисля ,че си умерено *** или умерено хитър- все пак вземаш пари за глупостите , които пишеш!... Напред Червен ***!

116

Анонимен

преди 9 години

Дефлораторския блог ще се съешава с комунистите от ГЕРБ за да се облажи.Националния фонд за спасение на Бойко ще гарантира това.

115

реалист

преди 9 години

До Москов.......глупаво , глупаво Докторе! Работа в екип и рестарт за оцеляване на държавата.Всяко мнение извън това е Предателство по Гаргамелски! Твърде удобно за Посерано 20Казах!

114

турчин

преди 9 години

Когато не излизаш да гласуваш и продаваш вота си какво управление искаш народе мой. Вижте преференцията с 1, 2,5,6 хиляди гласа ставаш водач на листа ,,А" и влизаш а за следващия са гласували 15 хиляди не може. Европейците затова винаги ни критикуват съдебната и правораздавателните ни институции. Избори скоро пак но да са за сметка на субсидията на партиите.

113

Анонимен

преди 9 години

Нека разцепването да започне сега!

112

П.Петров

преди 9 години

За каква власт говорите ? Кой да е шофьор, на пропадащ с бясна скорост асансьор ли ?Ако държавата не стане законова, институциите продължават да не работят, и всичко е пропито от корупция, няма да ни има като държава съвсем скоро!При 100 000 емигриращи годишно в трудоспособна възраст. до 15 години в България ще останат само *** и пенсионери!

111

П.Петров

преди 9 години

До Анонимен 139:Прочети програмата на сайта на Реформаторския блок, съвсем кратка, точна и ясна е !Може да я сравниш с така наречената програма на ГЕРБ, ако имаш нерви да прочетеш общите приказки и да отсееш същината.Първо се информирайте, преди да се изказвате неподготвени !

110

Божо

преди 9 години

Каква е точно целта на разговорите на Борисов с бсп ??? Ще прави коалиция, ще пие кафе, ще играят футбол ??? Какво точно е ГЕРБ - партия или Бойко Борисов ??? Какво предлагат ГЕРБ , за да искат подкрепа ??? Министри ли предлагат, Бойко Борисов ли предлагат ??? КАКВО значи Реформаторите са виновни ??? За какво са виновни, когато Борисов, пардон ГЕРБ, се върти като пумпал и няма никаква стратегия , която да бъде подкрепяна , или критикувана !!!!!! Рекет е да караш някого да ти повярва насила !!!

109

Анонимен

преди 9 години

москов е сладък, умен и секси селяните комунисти ще се изядат от яд

108

Анонимен

преди 9 години

Абе къде видяхте ясните принципи при Реформаторите? Хайде, посочете ги моля. Освен да се занимават с Бойко, друго не могат. Да кажат нещо конкретно, стига с тези личностни нападки от тяхна страна. Пълни некадърници.

107

Анонимен

преди 9 години

Точно така, докато Костов и Кунева не излезнат от Реформаторите, те няма да пожънат никакъв успех. И аз съм гласувал едно време за СДС-то, но сега никога отново за такива като Кунева/Костов - пълни провали.

106

Поручик Ржевски

преди 9 години

Най-важното е на Боко Тиквата да му е "по-навътре" и да не може да си разиграва повече сикаджийските номера.Ако иска да прави реална коалиция и да работи за държавата и хората - има възможност.Но ако държи да продължава както досега - никой да не му се бърка и да не може да го контролира какво прави /а той може само да краде и изнудва/, то тогава да ходи на нови избори. Всичко ще е ясно и ще вземе колкото взе и БСП ....Айде успех!

105

do 127

преди 9 години

Az dosega chuh samo edna programa na RB , da ne e Boiko premier. RB nema nikakvi principi osven da sluguva na BSP. Chernia laborant ot Dragalevci iska da sasipe BALGARIA okonchatelno predavaiki a vracete na komunistite . Ako ne beshe tolkova alchen tap I zal mojeshe I da uspee. No asistentcheto po politikonomia ot Dragoman obich da sluguva na BSP ot mladini . Nito se e razvil nito e nauchil neshto poveche ot politikata. Nenayal se ogranichen I posredstven chovek . bez nikakva vizia za sveta

104

леля Пена

преди 9 години

Вервайте ми,никой от тези политици не мисли за България.Мислят само за власт и пари.Аман !!!!!И тези едва влязоха в парламента и взеха да се разпореждат,чунким сами могат да направят нещо.

103

Бай Григор

преди 9 години

Деформаторския блок е съставен от деформирани последователи на някогашното СДС , за което съм гласувал ,но с тези Деформатори просто няма шанс да успее никое управление ... с Костовизма си ще деформират и най-доброто желание....

102

Анастезиолог

преди 9 години

До АнонименНе си ти *** - *** е този анастезиолог москов. Него можеш да го слушаш само след анестезия, а да бъде разбран при това състояние не е възможно, никога.

101

Рекет на Рефокетьори

преди 9 години

Това, което е ясно и на първокласиците е, че "Реформаторите Рекетират". Би трябвало да се наричат не Реформатори, а Рекетьории Рекетисти и Рефоркетьори.Такъв нагъл, публичен рекет, трябва да влезе в учебниците, като А-то и Б-то на Рекета.

100

Анонимен

преди 9 години

Тоя винаги когато го слушам , все не мога да разбера за какво иде реч-аз ли съм ***........

99

Anonimen

преди 9 години

Разочарован съм от дсб и от Радан Кънев,но нах-много съм разочарован от този човек на снимката - Москов,който гледах и слушах с ентусиазъм преди изборите. Излъгаха ме!!! Кой сте вие г-н Москов? Лидер на една от партийте или говорител на блока?? Възможно ли е въобще,който и да е от блока,да се изказва толкова остро,още преди някаква ОФИЦИАЛНА позиция на цялата коалиция!!! Какво точно искате - да върнете дпс и бсп на власт или да разбите блока - една от малкото добри алтернативи в политиката днес?

98

Анонимен

преди 9 години

Безотговорни хора! Не са ли там с една обща цел - благосъстоянието на България!? Личните им интереси са им толкова много, че не могат да направят компромис.