54

ДО 58

преди 9 години

СерГей вече е ЕвроГей!

53

БКП

преди 9 години

До аз Абсолютно си прав за това тези компрометирали се хора на отговорните постове в Партията трябва да си отидат- видяхме какво и колко могат и да не ни заплашват по места, че видите ли вие в низовите организации не извадихте хората да гласуват за нас!Кой от тези олигарси или апаратчици го интересува че чичо на село няма пари за хляб или не си е платил тока?

52

Д.Х.

преди 9 години

Мишо,къде е серГей сега бе?Къде е и неговия ФРОНТ-меен орешако(ония със здравите плочки)?

51

Спончи

преди 9 години

БСП излязоха най-големите предатели на народните интереси и с това ще влязат в историята. То бива невежество и алчност, ама такова нещо няма второ в Европа само в Африка.

50

Анонимен

преди 9 години

Е как ще искат да се върнат във власта ? Те такава воня и смрад оставиха след себе си , че нормално да не искат.

49

Цветан Караилиев

преди 9 години

До АнализМного се надявам,че не е само естественото изчезване на скапаният им електорат.Надявам се,че и младите хора взеха да проглеждат

48

Мишо Миков

преди 9 години

Сергей е Гей с главна буква. Ясно е. Но не само това. Избягал е от военнaта служба, като е заебал Бг паспорт, издействал си e Украински паспорт и e станал Украински гражданин. През 90-те пак си връща Бг паспорт, тъй като тогава казармата вече не е задължителна, не го грози военна служба и се надява на политическа кариера, подпомогната от връзките на баща му Димитър Станишев (виден член на ЦК БКП и близък на диктаторът Тодор Живков). Постът на Станишев в ПЕС е благодарение на шефът на газпром, ко

47

Д.Х.

преди 9 години

Мерджанов,реципрочно вота за бсп е като за капитан!НЕ Е ПРИЕТО капитана ДА ПРЕГОВАРЯ С ГЕНЕРАЛ!!!

46

Анализ

преди 9 години

Анализът за трагичните резултати на БСП е ясен - взеха да измират червените бабички...

45

Анонимен

преди 9 години

"Нов конспиративен скандал при РеформаторитеКандидат-депутатът Нестимир Ананиев регистрирал марката "Реформаторски блок" като физическо лице"Ха-Ха-ХаЦървулите още не влезли в политиката и започват с ДАЛАВЕРИТЕ.Предсавям си после какво ще е .Това са рИфУрмЪтУритИ......

44

Анонимен

преди 9 години

Миков е ясен - отдавна е под масата...

43

Анонимен

преди 9 години

До 43Дундьо, каво точно не разбра бе ,***??"Собственикът на цеха в Горни Лом: Взривът е следствие на външна намеса"

42

Анонимен

преди 9 години

До ТапунгериAZ SAM GLASUVAL ZA BCP I AKO BCP OTIDE NA PREGOVORITE S TEZI OTPADAZI NA DRUGITE IZBORI SHTE GLASUVAM ZA DPC,NE SAMO SHTE GLASUVAM AMI I BEZPLATNO SHTE AGITIRAM ZA DPC.

41

Тапунгери

преди 9 години

Баси смешно-трагичните политици имаме. Нон стоп рИвЪт и мрънкат като някакви ученички и все някой им е виновен и само оправдания....... Най добре да отидат всичките в американското посолство и да връчат мандата за правителство на САЩ и Брюксел. И без това те дърпат конците ами поне да се прекрати тоя цирк с който заблуждават народа.

40

bh

преди 9 години

БСП отива на преговори а РБ си сяда на посрарния *** ... Честито! Само да не ми заобясняват че имат принципна позиция да не допуснат Бойко премиер , инак Бойко чиято патртия безапелационно спечели изборите ... Като стойте извън власта драги реформатори ( дори на тая о супер принципна антибойковска позиция... ха-ха! ) не работите за избирятелите си и те ще ви забравят до следващите избори ... честиото ***! че и за много умни се имат!? ха-ха!

39

за народа и люлката

преди 9 години

Избори до дупка, както обичаха да казват едни вече отвеяни от историята "демократи".Избори, докато разберат, че с шикалкавене не става. Докато не свършат парите. Докато не обеднеят като нас. Докато простите българи не разберат, че от тях зависи и 50 лева за четири години не ги устройват.Бесепето продада и предаде идеята и осребри както можа прехода. СЕГА МОЖЕ ЗАВИНАГИ ДА ПРЕМИНЕ В ОПОЗИЦИЯ. То такава явно е била целта. Крадците да се покрият...

38

Денислав

преди 9 години

Тия *** от БСП не че не трябва да са във властта, а в затвора. За една година съсипаха държавата. Дано Борисов им потърси сметка за изминалата година.

37

Анонимен

преди 9 години

БСП си отива ясно и това е добре. Но не мога да разбера 1 мил. българи, дали нямат психични отклонения! Може ли нормален човек да излезе пред българския народ и да каже , че взрива в Горни лом е умишлен, заради ГЕРБ да не спечелят мнозинство. Това може да го изрече само болен мозък и това е човека , за който са гласували тези хора. Ние сме болно общество!

36

Анонимен

преди 9 години

бсп ги оставете да си умрат спокойно! Те за пореден път доказаха че са непригодни за съвременната политическа битка.

35

Бургас

преди 9 години

И какво излезе пак...няма Бойко няма пари.Повечето ще подкрепят Бойко,иначе нема субсидийка.А за да еполучат трябва да я гласуват в новия бюджет.***!