78

EDIN TUR4IN

преди 9 години

Кой е най-големия комунист в България ? Живков. # Кой комунист е най-верния заместник на Живков ? бодигарда на Живков ! # Кой гласува за бодигарда на Живков ? - българите ! # Защо ? защото са по-глупави от торния червей ! # Това е българската ДЯСНА ДЕМОКРАТИЧНА реформа . . .

77

Мдам

преди 9 години

На изборите ДСБ-Пазарджик саботираха Кунева и Реформаторския блок.

76

Анонимен

преди 9 години

Иван Пушкаров.1991 Г.Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 4 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация, никоя държава не искаше да преговаря с нас. Андрей Карлович, бог да го прости, беше наистина гениален злодей със Иван Костов . Бяха спрени доставките на мазут от Русия през януари 1991 г. Невероятна история...А сега Радан Кънев наследява Ива

75

Анонимен

преди 9 години

Черената кукувица ще снесе яйце в гнезото в Банкя

74

Анонимен

преди 9 години

Давай Мигленче ,мачкай герберугите

73

Анонимен

преди 9 години

za taq samo edno vaje i sapyn i edna ylichna lampa.

72

Разочарован

преди 9 години

Продължават ли така с разнобой между обещания и последващи действия, РБ ще изчезне още преди първата парламентарна почивка. Дано се усетят и не предадат тези, които ги подкрепиха.

71

Анонимен

преди 9 години

"Нова" партия със старо лице.

70

Гъбарко

преди 9 години

Куна и Лукарски са агенти на *** в РБ!Затуй в неделя си седях в къщи! За слуги на Мутрата не гласувам!

69

До 75 :)

преди 9 години

Чел ли си за Априлсоко...Бенковски добре материално човек, просветен, отдал живота си за БГ. "В Копривщица като се видял пушекът над Панагюрище, чорбаджиите започнали да насъскват уплашеното население против бунтовниците,на 29.IV., разярена тълпа българи лови бунтовниците..."А Батак - клането, сега учебниците премахват смъртта на Самуил, ослепените войници, и народа блее, починал си човека случайно"! ПредателиДушата ми изригва приятелю, добре съм материално, но сърцето ми кърви за този народ!

68

Анонимен

преди 9 години

С нетърпение и преклонение чакаме всяко, празно по прпинцип, клише отронено от неуморната перпетуумна уста на всяка карикатурна креатура натресена в политиката и залепена за нея като дъбокомъдра пиявица. Или просто преяла бълха, добрала се до гърба на електората. На помощ иде доктор Power. Иде ли?

67

КОЙ ПЕЧЕЛИ ?

преди 9 години

ГЕРБ 42 депутата;БСП 20;ДПС 18;Реформаторите 11;Патриотите 9;Безцензурните 8;Атака 5;Първановци 5.НАРОДЪТ обаче взема 122 депутатски места.Следователно, НАРОДЪТ ще състави правителство

66

за 75

преди 9 години

Не ме мисли мен, не се оплаквам, гладен не съм бил, висящи сметки не съм имал, но не съм животно да живея само с хляб. И по отношение на Кунева съм обективен - тя е член на трилатералната комисия за енергетиката, заедно с Цветелина. И с езиците съм добре. Българина 25 години го третират преднамерено като животно, всички медии му промиват мозъка и бълват агресивно клюки и примитивен битовизъм, натрапват му чужда култура, чувство за вина. Ще си изпием чашата с отрова, няма да ни се размине...

65

Анонимен

преди 9 години

айдеее, тази се продаде и на ГЕРБ...

64

Ти пък!

преди 9 години

Приятелю, тази е слугинаж е за всички! И през соца добре, и сега.Народът е виновен, преди да избереш - чети, отвори архива на ЕС. Научи поне два езика - западен, английски, немски, и източен - руски, китайски, японски, турски. За да бъдеш обективен!Българинът е *** и ***, освен ако не е ченге, или "бивш" комунист и има пряк интерес!

63

изнервен

преди 9 години

Да, кабинет ще има за всеки в централата на партиите им, а за някои кабинки с решетки.

62

Анонимен

преди 9 години

Господ да ни е на помощ, не ми се мисли, какво ни чака с тези продажни недоразумения, които затриват България с простотията и лакомията си! Тази е от слугинажа на янките... Как не случихме на един Де Гол, Орбан, Путин, а само на п.тки в политиката! И допускаме една съседна нам обична държава да ни поглъща бавно като питон!!!

61

Анонимен

преди 9 години

66Най-вече права имат снахите на Политбюрото на БКП!

60

Анонимен

преди 9 години

Ей тая коза пак се добра до властта.

59

повръщня

преди 9 години

Тази предателка на българските интереси, тази чужда маша, метреса на всички режими, кой, кой я тика зорлем в държавното управление?Господ бави, но не забравя!