13

Мишо

преди 9 години

Цел 1 е ИЗПЪЛНЕНА. ДПС е заобиколим фактор в българския парламент.Ченгета и агенти на чужди държави няма да решават съдбата на българина.

12

Анонимен

преди 9 години

Имам воля да правя секс с Ирина Шейк! Ама надали ще ме огрее... :-(

11

Електорал

преди 9 години

Цецке, *** си !

10

пачино

преди 9 години

мъжът облечен като жена от герб най-накрая се обади.

9

художника

преди 9 години

Бойко създаде ГЕРБ от нищото и хората се надяваха, че той ще промени статуквото /БСП - ДПС/.Донякъде успя благодарение и на Станишев, но днес е време да видим дали е бил искрен, когато казваше, че не иска ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА. Ако се откаже от премиерския пост значи че е бил искрен, ако ли не ГЕРБ ще си отиде така, както дойде- внезапно и безметежно, за радост на кръвопийците...сещате се кои !

8

Загорял

преди 9 години

Къде си *** Цачке, айде идвайте, че ми домъчня за тъпите ви мутри.

7

Мимоза

преди 9 години

Да, и аз така смятам, че са важни политиките, а не отделните личности! В този ред на мисли питам, а толкова ли е важно за г-н Борисов, точно той да е премиер?! Най-важното в момента е ДЪРЖАВАТА и държавността изобщо, защо никой не иска да отстъпи?! Не останаха ли МЪЖЕ в тази страна, защо виждам само самовлюбени егоисти с по-високо его от собствената им стойност!

6

оху боху

преди 9 години

Стари *** нов бардак немогат направи жалко за България. Война да имаше такива поразии нямаше да има. Видяхме че парламентарна република не можем да бъдем само президентска. много вождове индианци не останаха`95690

5

Ганчовец

преди 9 години

Щото политиките са важни, а не личностите, Герб без премиер не може. ай сиктир оттука

4

иван

преди 9 години

изпълзяха всякакви брадати и неуспели да се избръснат от бързане бкп-лелки.Е.аф маа' му.Пак ни започнаха с облъчването.Ще се бяга оттук.

3

sezgin

преди 9 години

Важно е да има кабинет. Ако РБ се опъват, има и други партии, които не го играят на обидени столичани.

2

optimist

преди 9 години

до 1 - А кой да е премиер? Рамадан, Бареков, Сидеров? Повече от редно е след като Борисов има най-много гласове, Борисов да е и министър председател.

1

gldfkjg

преди 9 години

Като "Важни са политиките, не личностите", защо г-н Борисов трябва да е премиер на всяка цена?